bonuri pt rezidentii pe post

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
florina299

bonuri pt rezidentii pe post

Postby florina299 » Thu Feb 25, 2010 8:48 am

Atentie rezidenti psihiatrie de la spitalul Gura Ocnitei din Targoviste
Am sunat la spitalul nostru de la Gura Ocnitei din targoviste si au zis ca nu o sa primim bonuri.Toti colegii de pe alte posturi sau locuri au luat deja bonurile.Am intrebat si mi s-a spus ca trebuie ca spitalul sa faca cerere pt bonuri si ca noi am primi bonurile tot din fonduri de la minister.Nu mi se pare corect in aceste conditii sa nu primim nici bonuri sau in cel mai rau caz o compensatie baneasca.Voi ceilati 3 care mai sunteti ce vi s-a spus ?.Ar trebui sa facem ceva pentru ca nu e corect sa acceptam aceasta situatie.... .Daca din ceilallti rezidenti de pe alte posturi mai e cineva in aceeasi situatie va rog sa ne ziceti si noua ce ati aflat si dc aveti de gand sa facem ceva.

ALBA IULIAN
senior
senior

Re: bonuri pt rezidentii pe post

Postby ALBA IULIAN » Fri Feb 26, 2010 6:17 pm

cel mai probabil nu vei afla vesti de la ei aici. ar fi interesant insa sa afli cine sunt si sa dai de ei pri intermediul spitalului angajator (ar fi fost bine la angajare sa fi facut un schimb de telefoane)
pana una alta, fa o cerere scris, mentioneaza ca sunteti doar 4 rezi , nu 1200 cum au alte spitale, apoi pune in scris legea aia 330 din 2009 sau mai stiu eu ce - citeste bine forumul , precizeaza ca spitalele mari din judet acorda tichete, ca si cele din bucuresti si altele ... mai vezi
bafta

Return to “Viata in spital”