Hartuirea sexuala in spitale

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale

Ati fost in ultima vreme sau sunteti supusi hartuirii sexuale?

DA
14
19%
NU
58
81%

Total votes: 72

187.92a
addicted
addicted

Hartuirea sexuala in spitale

Postby 187.92a » Thu Feb 18, 2010 2:25 am

Ati fost in ultima vreme sau sunteti supusi hartuirii sexuale?
La locul de munca ma refer.

Multe dintre voi v-ati intalnit probabil cu astfel de situatii si nu ati stiut cum sa procedati sau v-ati mutat locul de munca. Mai cu seama ca, pana acum putin timp, nici legea nu sanctiona aceasta infractiune. Pentru a iesi cu brio dintr-o situatie de hartuire sexuala, noi am cerut parerea unui psiholog si a unui avocat.

Hartuirea sexuala este un subiect din ce in ce mai disputat in literatura de specialitate, cu o frecventa mai mare in ultimele decenii. Problema definirii hartuirii sexuale nu este atat de usoara cum ar parea. Hartuirea sexuala este considerata acea atitudine sexuala nedorita si indezirabila. Ea poate lua diferite forme, de la atingere si mangaieri, la comentarii sexuale. Victimele, care in cea mai mare parte sunt femei se pot afla ele insele sub influenta favorurilor sexuale in schimbul unor avantaje la locul de munca, ca de exemplu promovarea sau nepromovarea in functii mai inalte. Acesta este ceea ce se numeste in mod normal hartuire quid pro quo. In alte situatii, victimele pot gasi un mediu de munca ostil.

Nu-i musai sa citit asta.
DEci ati fost hatuiti.hartuite?

Iepurita
elite
elite

Re: Hartuirea sexuala in spitale

Postby Iepurita » Thu Feb 18, 2010 7:49 am

Da . Culmea , de un asistent. Culmea , il stimam inainte .
obstetrix wrote:in anul I nu poti face cezariana mana 1, sunt multe care trebuie sa le stii:tipuri de incizii, cum sa tii pensele, cum sa le desfaci, sa iti folosesti ambele maini in orice mom, sa stii nodurile in orice conditii, ce sa ceri de la instrumentara

rezidante
senior
senior

Postby rezidante » Thu Feb 18, 2010 9:34 am

la cum arata ele...nici prin gand nu imi trece!

guerila
junior
junior

Postby guerila » Thu Feb 18, 2010 11:17 am

te referi cand in timpul operatiei, medicul chirurg, mic la stat, isi sterge transpiratia de pe frunte de sanul tau?

Ciociolina
senior
senior

Postby Ciociolina » Thu Feb 18, 2010 1:59 pm

mah pe mine nu m-a hartuit nimeni.
:)

da' ce se intampla? vine primavara de au explodat subiectele astea cu amor si hartuire?
Liberate tutemet ex inferis!

ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Thu Feb 18, 2010 2:35 pm

vine primavara, tocmai ce-a trecut Valentine's Day, vine Dragobetele etc... :P
" Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti." Heyde

swiss
elite
elite

Postby swiss » Thu Feb 18, 2010 3:23 pm

mda, roiesc femeile in jurul unora ca mustele la coada vacii.
bai ce topic patetic..

oare de ce ma introduc in seama?

amalia93
elder
elder

Postby amalia93 » Thu Feb 18, 2010 6:43 pm

eu stiu ca sunt multe cazuri, dar lumea se pare ca prefera sa taca.
si sunt destule cazuri de paciente hartuite de doctori. d-aia batrani si libidinosi, care mai sunt si profesori. astia au impresia ca atata sunt ei de fermecatori prin statutul lor profesional, ca toate trebuie sa cada ca mustele. si sunt gretosi.revoltatori.

cei care chiar au farmec, nu hartuiesc. de aceia se indragostesc femeile oricum. mai ales de ginecologi si chirurgi.

ioaname
senior
senior

Postby ioaname » Thu Feb 18, 2010 6:51 pm

cei care chiar au farmec, nu hartuiesc. de aceia se indragostesc femeile oricum. mai ales de ginecologi si chirurgi

ti se pare ca ginecologii si chirurgii au un farmec aparte?
n-as zice, din contra
"Fiinta fara constiinta nu e decat ruina sufletului"

Ciociolina
senior
senior

Postby Ciociolina » Thu Feb 18, 2010 6:55 pm

un alt topic de aberat profund.
Liberate tutemet ex inferis!

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Feb 18, 2010 7:33 pm

amalia93 wrote:eu stiu ca sunt multe cazuri, dar lumea se pare ca prefera sa taca.
si sunt destule cazuri de paciente hartuite de doctori. d-aia batrani si libidinosi, care mai sunt si profesori. .

paciente??

guerila
junior
junior

Postby guerila » Thu Feb 18, 2010 10:41 pm

rezidante wrote:
guerila wrote:te referi cand in timpul operatiei, medicul chirurg, mic la stat, isi sterge transpiratia de pe frunte de sanul tau?

cine e gandacelu'asta guerila ? :D

nu stium nu am vazut sau patit sau facut niciodata asa ceva,intrebam numa ce inseamna hartuire sexuala.

swiss
elite
elite

Postby swiss » Thu Feb 18, 2010 11:08 pm

aia 4 care au votat da sigur au pus la misto numai sa nu plece trident suparat.

hartuirea sexuala e atunci cand cineva te hartuieste....
sexual.

'' Hărţuirea sexuală - o problemă pentru organizaţii?
Ce este?
Hărţuirea sexuală constă în comportamente de ameninţare, constrângere, intimidare, umilire, realizate de către
o persoană împotriva alteia. Aceste comportamente sunt de natură sexuală şi pot fi verbale, non-verbale sau
fizice. De cele mai multe ori, persoana care hărţuieşte abuzează de funcţia îndeplinită la locul de muncă, cu
scopul de a obţine anumite beneficii de natură sexuală din partea persoanei hărţuite. Efectele unor astfel de
comportamente sunt negative, afectează atât persoana hărţuită, cât şi organizaţia în care aceasta lucrează, în
special pentru că performanţa persoanei scade, iar negocierea aspectelor privind promovarea, formarea,
salarizarea etc. nu rămân procese obiective, ci sunt afectate/influenţate de comportamentele negative ale
persoanei care hărţuieşte.
În multe organizaţii, hărţuirea sexuală există. Îmbracă forme diferite şi ajunge la nivele de gravitate foarte
variate. Modul în care apare, se menţine şi se manifestă depinde de fiecare organizaţie în parte, de anumiţi
parametri precum: dinamica specifică a locului de muncă, numărul şi structura angajaţilor, sensibilitatea pe care
angajatorii, patronii, şefii, managerii, supervizorii o au în privinţa acestei problematici, cantitatea de informaţie
pe care o deţin în privinţa consecinţelor pe care hărţuirea sexuală le are/le poate avea.
Când apare?
Nu există un moment prestabilit în care hărţuirea sexuală apare într-o organizaţie. Poate apărea în momentul
recrutării, la angajare, se poate reflecta în termenii şi condiţiile încheierii contractului de muncă, pe parcursul
derulării activităţilor de zi cu zi, poate apărea în momentele în care se promovează şi/sau se formează
personalul sau în situaţiile în care se fac concedieri.
Ce consecinţe are?
În funcţie de forma în care se manifestă şi de contextele specifice în care apar, comportamentele de hărţuire
sexuală au consecinţe foarte grave, care pot fi de natură:
Psihologică, precum:
· depresie, anxietate, şoc, negare, stres, tulburări ale somnului
· furie, teamă, frustrare, iritare, instabilitate emoţională
· nesiguranţă, jenă, ruşine
· confuzie, neputinţă, tulburări de concentrare, atacuri de panică
· stimă de sine scăzută, neîncredere în capacităţile proprii, hipersensibilitate
· izolare, autoblamare
Fizică, precum:
· dureri puternice de cap, migrene, oboseală, epuizare
· letargie, ameţeli, tulburări de vedere, afectiuni dermatologice
· probleme gastrointestinale, ulcer
· fluctuaţii ale greutăţii, tulburări de alimentaţie
· palpitaţii, creşterea tensiunii arteriale
· disfuncţii sexuale, tulburări hormonale
Cu impact asupra performanţei şi carierei precum:
· satisfacţie scăzută la locul de muncă, demotivare
· performantă scăzută
· pierderea oportunităţilor de promovare
· absenteism, mai mult timp petrecut în concediu medical
· schimbarea obiectivelor de carieră
· lipsa ataşamentului faţă de organizaţie, lipsa de iniţiativă, de interes pentru muncă
· neîncredere în competenţele proprii
3
· predispoziţie spre erori profesionale, depăşirea termenelor, neîndeplinirea sarcinilor, calitate
scăzută a modului de îndeplinire a sarcinilor
· neutilizarea totală a potenţialului
De ce aveţi nevoie?
Ca manageri, manageri de resurse umane sau supervizori, este important să deţineţi informaţiile şi
instrumentele de care aveţi nevoie pentru a preveni sau gestiona corect şi eficient un posibil caz de hărţuire
sexuală. Cunoscând aceste informaţii şi instrumente, puteţi identifica acţiuni aplicabile la situaţii concrete, care
sunt şi cele mai potrivite pentru organizaţie.
Ce arată studiile şi cercetările?
Rezultatele studiilor şi cercetărilor sunt importante pentru organizaţii, pentru că oferă date importante, precum:
- care sunt persoanele aflate în situaţii de risc crescut de a fi hărţuite sexual;
- care sunt comportamentele prin care se manifestă hărţuirea sexuală;
- care sunt efectele situaţiilor de hărţuire sexuală pentru persoanele hărţuite şi pentru organizaţii;
- ce acţiuni concrete întreprind persoanele care se află într-o situaţie de hărţuire sexuală;
- care este gradul de toleranţă al angajaţilor şi managerilor în privinţa cazurilor de hărţuire
sexuală, precum şi în privinţa acţiunilor concrete întreprinse de persoanele hărţuite.
Studii şi cercetări din România. Date privind fenomenul hărţuirii sexuale în Romania se regăsesc în
cercetări recente, realizate la nivel naţional sau la nivelul Municipiului Bucureşti.
Cercetarea Naţională privind Violenţa în Familie şi la Locul de Muncă, 2003 (IMAS, la cererea Centrului
Parteneriat pentru Egalitate - CPE)
Cine hărţuieşte, cine este hărţuit/ă?
· În România, populaţia de femei tinere (sub 30 de ani) din mediul urban, care lucrează în firme
şi, în special, în acele firme care operează în servicii are nivel crescut de risc.
· 4.7% din populaţie cunoaşte pe cineva care, în ultimii doi ani, a fost victimă a hărţuirii sexuale.
· În 90% dintre cazuri, victimele hărţuirii sexuale sunt femei.
· În 81% dintre cazuri, victimele au între 16 şi 30 de ani.
· În 55% dintre cazuri, agresorul a fost un „şef” sau un „director” şi în 24% un patron.
Cum se manifestă hărţuirea sexuală şi care este profilul persoanelor hărţuite?
Răspunsurile oferite indică diferenţierea a trei tipuri de fapte de hărţuire sexuală, clasificate în special în
funcţie de gravitatea lor:
a. Forme uşoare: priviri, atingeri, gesturi, limbaj cu conotaţie sexuală – raportată de 12,9% din populaţia
adultă a ţării.
Profilul femeii hărţuite Profilul bărbatului hărţuit
59% din totalul persoanelor hărţuite
Mai ales femei între 18 şi 29 de ani
Mai ales absolvente de liceu şi facultate
Mai ales necăsătorite/în uniune consensuală
Mai ales specialişti, tehnicieni, maiştri, lucrători în
servicii
Mai ales din mediul urban (din Bucureşti)
41% din totalul persoanelor hărţuite
Mai ales bărbaţi între 18 şi 29 de ani
Mai ales absolvenţi de liceu
Mai ales necăsătoriţi
Mai ales lucrători în servicii
Mai ales din mediul urban
Din toate regiunile ţării
Cum au acţionat femeile Cum au acţionat bărbaţii
Doar 6% au depus plângere către şef
Doar 2% au făcut plângere către o altă persoană din
conducere
Doar 1% au apelat la sindicat
Niciuna nu a dat agresorul în judecată
Doar 2% au depus plângere către şef
Niciunul nu a făcut plângere către o altă persoană din
conducere
Niciunul nu a apelat la sindicat
Niciunul nu a dat agresoarea în judecată
4
b. Solicitarea de relaţii sexuale prin promisiuni: „invitaţia la întâlniri amoroase, cu promisiunea angajării sau
promovării”, „cererea de relaţii sexuale cu promisiunea unei recompense” – raportată de 1,9% din populaţia
adultă a ţării.
Profilul femeii hărţuite Profilul bărbatului hărţuit
61% din totalul victimelor
Mai ales absolvente de facultate
Din toate categoriile socio-profesionale
Atât din mediul urban, cât şi din rural
39% din totalul victimelor
Bărbaţi de toate vârstele
Mai ales absolvenţi de facultate
Mai ales cu poziţii manageriale/muncitori necalificaţi
Atât din mediul urban, cât şi din rural
Cum au procedat femeile Cum au procedat bărbaţii
Doar 10% au depus plângere către şef
Niciuna nu a făcut plângere către o altă persoană din
conducere
Niciuna nu a apelat la sindicat
7% au demisionat pentru a scăpa de problemă
Doar 10% au depus plângere către şef
Niciunul nu a făcut plângere către o altă persoană din
conducere
Niciunul nu a apelat la sindicat
7% au demisionat pentru a scăpa de problemă
Niciunul nu a dat agresoarea în judecată
c. Forme grave: ameninţări şi forţarea victimei - „sărut fără permisiune”, „solicitarea de relaţii sexuale, cu
ameninţare”, „încercarea de a avea relaţii sexuale, cu folosirea forţei” – raportată de 1,7% din populaţia
adultă a ţării
Profilul victimei femei Profilul victimei bărbat
85% din totalul victimelor
Mai ales absolvente de facultate
Din toate categoriile socio-profesionale
Atât din mediul urban, cât şi din rural, din toate regiunile ţării
15% din totalul victimelor
Cum au procedat femeile Cum au procedat bărbaţii
Doar 9% au depus plângere către şef
Niciuna nu a făcut plângere către altă persoană din conducere
Doar 3% au apelat la sindicat
11% au demisionat pentru a scăpa de problemă
Violenţa Împotriva Femeilor, 2003 (Gallup Organization Romania, la cererea Win Balkans)
Femeile nu înţeleg corect ce înseamnă hărţuirea sexuală.
Definiţiile pe care femeile le dau hărţuirii sexuale relevă faptul că ele nu leagă actul de hărţuire sexuală de un
anumit spaţiu cum ar fi locul de muncă sau şcoala. Femeile din Bucureşti percep hărţuirea sexuală în termeni
de „putere” atunci când o definesc ca fiind forţarea unei persoane pentru a avea relaţii sexuale (17%) sau
forţarea unei persoane pentru a face ceva împotriva voinţei ei (9%), însă o consideră mai degrabă
comportament deviant. Pentru unele femei hărţuirea sexuală este sinonimă cu violul (2%), pentru altele ea
înseamnă doar avansuri insistente (12%) sau propuneri indecente (3%). Mai mult, unele femei includ în definiţia
lor dată hărţuirii sexuale, abuzurile sexuale exercitate de partener ori de către străini în spaţii publice.
Femeile nu cunosc legea.
În Romania, Legea egalităţii de şanse dă o definiţie a hărţuirii sexuale şi include prevederi referitoare la acest
aspect. Doar jumătate din femeile intervievate cunosc existenţa unor astfel de prevederi.
Cazurile de hărţuire sexuală sunt frecvente.
Două din zece respondente cunosc o altă femeie care a fost hărţuită sexual la locul de muncă sau la instituţia la
care studiază. 12% din femeile din Bucureşti au fost martore la acte de hărţuire sexuală – jumătate din ele la
5
locul de muncă, iar 15% la şcoală. Jumătate din cele care au fost martore la acte de hărţuire sexuală au
reacţionat exprimându-şi în mod verbal furia.
23% din femei cred că hărţuirea sexuală este foarte răspândită, în timp ce 57% spun că este destul de
răspândită în Bucureşti. 7 femei din 10 consideră că hărţuirea sexuală este inacceptabilă în orice circumstanţă
şi trebuie să fie pedepsită prin lege.
17% din femei admit că au fost hărţuite la serviciu sau la şcoală.
7% din femeile din Bucureşti au fost invitate de un coleg la o întâlnire cu promisiunea angajării sau a
promovării, iar 4% afirmă că li s-a cerut să întreţină relaţii sexuale cu promisiunea unei recompense.
Aproape jumătate ( 44%) din cele care au fost hărţuite sexual la locul de muncă sau la şcoală nu au făcut nimic
în legătură cu acest lucru, şi doar o victimă din zece a făcut plângere. De asemenea 12% au afirmat că au
demisionat pentru a scăpa de problemă.
Femeile tinere, cu studii superioare, care lucrează de mai puţin de doi ani la actualul loc de muncă prezintă o
probabilitate mai mare de a fi hărţuite sexual.
Femeile şi bărbaţii în organizaţii, 2006 (IMAS, la cererea Centrului Parteneriat pentru Egalitate - CPE)
Studiul indică faptul că 86% dintre organizaţiile incluse în studiu deţin regulamente interne, care cuprind reguli
de respectat pentru angajaţi şi angajatori. Marea majoritate a angajaţilor au fost informaţi în legătură cu
conţinutul acestor prevederi. Însă, din totalul organizaţiilor care deţin un regulament intern, numai 50% dintre
ele au optat pentru includerea unor prevederi referitoare la situaţiile de hărţuire sexuală. 78% dintre femei şi
76% dintre bărbaţi consideră că hărţuirea sexuală reprezintă discriminare.
Datele studiului indică şi faptul că, în general, situaţiile de discriminare şi de hărţuire sexuală care apar, nu sunt
rezolvate la nivelul organizaţiei. Deşi îşi cunosc drepturile, angajaţii consideră că aceste drepturi sunt în mică
măsură respectate de angajatori, iar organizaţiile sindicale, ar căror mandat declarat este intervenţia promptă în
astfel de situaţii, nu beneficiază de încrederea angajaţilor. În acelaşi context, responsabilii de resurse umane
afirmă că se apelează la ajutorul lor numai în cazul unor nevoi de ordin administrativ.
Modalităţile de “rezolvare” a situaţiilor de discriminare şi de hărţuire sexuală cele mai aplicate de către angajaţi
şi chiar recomandate de manageri sunt căutarea unui alt loc de muncă şi demisia.
În consecinţă, situaţiile discriminatorii şi de hărţuire sexuală, care există în organizaţii, nu se rezolvă. În lipsa
unor proceduri organizaţionale clare şi aplicate în practica cotidiană a organizaţiei, opiniile şi comportamentele
care generează aceste situaţii:
- rămân în interiorul organizaţiei şi se perpetuează, în vreme ce victima nu le recunoaşte, le ignoră sau pleacă;
- se transferă în altă organizaţie, odată cu plecarea persoanei/persoanelor cu opinii şi comportamente
discriminatorii.''

hai ma ca doar nu ati citit tot :lol:

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Feb 19, 2010 1:04 am

nu tin sa fie un numar sau procent de voturi in vreun fel, eram curios. eu stiu de ex persoane care au fost hartuite, eram curios daca mai. foarte bine daca nu, evident.

Iepurita
elite
elite

Postby Iepurita » Fri Feb 19, 2010 8:35 am

Holliday, eu nu iau ca hartuire sexuala glumele sexuale pt. ca le fac si eu din greu .
Dar in unele cazuri ete atat de "pe fata" incat ramai traznit.
Mi-am amintit si de o colega care a fost "agresata" in acest fel de un ... brancardier!

Cat despre paciente , da , am citit si eu pe forumuri cum se plangeau gravidele ca s-au dus la ginecolog si porcul libidinos le-a prins de sani si se vedea pofta pe fata lui :lol: Ca nu au auzit de consult de la A-Z inteleg , da' sa spui ca vezi pofta pe fata unuia ...
obstetrix wrote:in anul I nu poti face cezariana mana 1, sunt multe care trebuie sa le stii:tipuri de incizii, cum sa tii pensele, cum sa le desfaci, sa iti folosesti ambele maini in orice mom, sa stii nodurile in orice conditii, ce sa ceri de la instrumentara

amalia93
elder
elder

Postby amalia93 » Fri Feb 19, 2010 10:11 am

trident,exista. si inca multe cazuri. ce stii tu nu sunt exceptii. asa sunt spitalele romanesti.
printre altele.

cei de pe aici, de pe imed, ori sunt picati din luna, ori nu vor sa discute, ori iau hartuirea drept o dovada a calitatilor lor irezistibile. adica atat sunt eu de minunata, ca bietul om nu se poate abtine.

ioio, stiu pacienta internata doar pentru ca medicul a vrut sa o aiba acolo. si,dupa ce o opereaza inutil ( amigdalita...), o cheama seara in cabinetul lui, o aseaza pe pat sa o consulte si incepe sa o mangaie si sa o sarute. el 53,profesor universitar, ea 22 (intr-adevar, corp perfect). ea se intoarce ingrozita in salon, spune colegelor ce i s-a intamplat. comentariul: a, pai asa e domnu doctor. ce vrei, e barbat, nu bolovan....spune intamplarea unei rezidente a doua zi, iar aceasta ii povesteste cum pe ea acelasi faun o invita mereu la munte,doar ei doi. si nu e deloc un caz izolat.

rezidante
senior
senior

Postby rezidante » Fri Feb 19, 2010 10:31 am

si tu o crezi pe rezidenta?macar arata bine sau face parte din marea majoritate?

tana
elder
elder

Postby tana » Fri Feb 19, 2010 10:46 am

am auzit si eu povesti de-astea cu hartuire ( cu 'sa nu spui la nimeni'), doar ca din ce am auzit eu alea o cam cereau desi nu-si dadeau seama si erau si cam proaste (apropos de clasificarea aceea depresogena). ma rog, am auzit si eu 3-4 povesti, or mai fi si altele cu alte tipuri de personaje.
I'm not anti-social. I'm just not user friendly

rezidante
senior
senior

Postby rezidante » Fri Feb 19, 2010 10:58 am

cea mai nashpa colega mereu o auzi planganduse ca;X sau Y ar vrea sa i o traga! si sa mor io daca dai ONE $ pe ea! E plin targu'cu de astea!

rezidante
senior
senior

Postby rezidante » Fri Feb 19, 2010 11:26 am

aceste personaje au deja incadrarea facuta;Complexul de frustartie,sursa permanenta in dezvoltarea pasional protestatara a psihozei paralogice sistematizate,

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Feb 19, 2010 1:26 pm

hai ca incepem sa ne dam pe brazda.
amalia93 wrote:trident,exista. si inca multe cazuri. ce stii tu nu sunt exceptii. asa sunt spitalele romanesti.....cei de pe aici, de pe imed, ori sunt picati din luna, ori nu vor sa discute, o

sunt de aceeasi parere. banui ca si in afara, oarecum, dar nu ma dau cu parerea.

Iepurita
elite
elite

Postby Iepurita » Fri Feb 19, 2010 2:35 pm

rezidante wrote:cea mai nashpa colega mereu o auzi planganduse ca;X sau Y ar vrea sa i o traga! si sa mor io daca dai ONE $ pe ea! E plin targu'cu de astea!

:lol: Astea sunt cele mai tari argumente : daca eu nu i-as trage-o , de ce ar face-o altii?
Pai ar face-o. Sau nu ti se pare interesant ca absolut orice fiinta umana de pe acest pamant isi gaseste pe cineva care sa o iubeasca?
Banuiesc eu ca nu i-ai trage-o nici gravidei de 240 de kile sau bunicilor din filmele porno , dar uite ca cineva tot se gaseste.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Feb 19, 2010 2:39 pm

Ioio wrote:Banuiesc eu ca nu i-ai trage-o nici gravidei de 240 de kile , dar uite ca cineva tot se gaseste.

cum poti fi asa sigura?

:D :D
kiddin

guerila
junior
junior

Postby guerila » Fri Feb 19, 2010 2:44 pm

Ioio wrote:... nu ti se pare interesant ca absolut orice fiinta umana de pe acest pamant isi gaseste pe cineva care sa o iubeasca?.

Pt iubire mergi 2 posturi mai jos.aici e vorba de transpiratie stearsa de sani , propuneri oscene si ce mai e definit la hartuire.

Iepurita
elite
elite

Postby Iepurita » Fri Feb 19, 2010 5:39 pm

guerila wrote:
Ioio wrote:... nu ti se pare interesant ca absolut orice fiinta umana de pe acest pamant isi gaseste pe cineva care sa o iubeasca?.

Pt iubire mergi 2 posturi mai jos.aici e vorba de transpiratie stearsa de sani , propuneri oscene si ce mai e definit la hartuire.

Nu chiar , eu i-am raspuns lui rezidante; spunea ca are colege urate la care nu le-ar trage-o , dar ele sustin ca unii le fac avansuri.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Feb 20, 2010 1:02 am

amalia93 wrote:ai vrea tu sa ma vezi sumar dezbracata! alea din afanistan sunt nimic!!!!

p.s. trident, ce facem cu astia????
vlad, ce ziceai de nivelul intelectual al imedistilor? trebuie sa facem stelute indicatoare: astea e glume, astea e serios!

:D pai.. ne jucam cu ei, amalia ...nu pt asta sunt ei aici? ...nu pt asta suntem noi aici?

in alta ordine, sincer credeam ca hartuirea este mai raspandita in med deat in multe alte domenii. in fine. foarte bine, sa ne bucuram.

samirasmb
newbie
newbie

Postby samirasmb » Tue Feb 23, 2010 6:32 pm

Eu am patit-o ca pacienta cu un anume dr editat ( nu are rost sa-i scriu numele cu majuscule), ginecolog la editat. O javra de om, am fost intai la cabinet, se punea problema unei interventii chir, apoi m-a chemat la spital sa "discutam" detaliile. Nu vreau sa dau mai multe amanunte pt ca si acum ma da peste cap chestia asta desi au trecut vreo 6 ani( eram studenta). Imi aduc aminte ca sotul meu s-a abtinut cu greu sa nu-i sparga geamurile la cabinet. Vad pe net numai pareri bune despre el, dar nu pot sa cred ca am fost eu singura "aleasa". A doua zi m-am tuns scurt si mi-am vopsit parul, pt ca in momentul in care ma uitam in oglinda parca il auzeam " esti ca o papusica barbie". In nici un caz nu sunt vreo frumusete, dar se pare ca atrag oamenii complexati pt ca el cu siguranta face parte din categoria lor. Daca exista cineva care e pacienta lui, aveti mare grija, de preferat e sa existe si un sot/iubit prin preajma.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Feb 23, 2010 8:28 pm

samirasmb wrote: A doua zi m-am tuns scurt si mi-am vopsit parul, pt ca in momentul in care ma uitam in oglinda parca il auzeam " esti ca o papusica barbie". In nici un caz nu sunt vreo frumusete, .

:roll: :roll: :shock: te-a si violat sau doar ti-a facut un compliment?

nu cred ca e nev de majuscule, se poate gugalui si asa.

rezidante
senior
senior

Postby rezidante » Tue Feb 23, 2010 8:54 pm

Si acu vb dupa 6 ANI,.....si mai zici ( in nici un caz nu sunt vreo frumusete),erai studenta in ce an?
cu ce a gresit omu' a fost un compliment ;''esti ca o papusica barbie"
A doua zi m-am tuns scurt si mi-am vopsit parul,sa inteleg ca erai BLONDA
Last edited by rezidante on Tue Feb 23, 2010 8:59 pm, edited 1 time in total.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Feb 23, 2010 8:55 pm

si eu astept continuarea cu sufletul la gura

samirasmb
newbie
newbie

Postby samirasmb » Wed Feb 24, 2010 8:06 pm

Nu m-a violat, am reusit sa fug din cabinet. In nici un caz nu s-a rezumat doar la "complimente". Nu stiu ce imp are daca eram blonda, roscata sau bruneta, chiar nu vad relevanta. Am incheiat acest subiect. O seara buna.

rezidante
senior
senior

Postby rezidante » Wed Feb 24, 2010 8:30 pm

si cum a fugit,cu hainele rupte,chilotii in mana,o jumatate de sutieni??Unde era acest cabinet,intr o sahara?? :o

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Feb 24, 2010 9:01 pm

samirasmb wrote:Nu m-a violat, am reusit sa fug din cabinet. In nici un caz nu s-a rezumat doar la "complimente".

dar ce ti-a facut, ca nu ai spus decat complimentul. eu nu inteleg. nu nu conteaza cul parului. dar nici nu spui nimic clar.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Feb 24, 2010 9:29 pm

mai mi s-ar fi parut ok sa-mi spuna "mi-a pus mana pe picior", sau mi-a propus sa avem o relatie, sau ceva, dar ceva punctual.
asa, da bai, ala e rau (oricum mi se pare aiurea ca a ramas numele acolo - MODERATOOOOOOOOOOOOOOORRR, ce facem aici? acuzam ginecologii din spatele unui nick? o fi n-o fi, dar nu putem baga asa la defaimare) si ceva cu hartuire, dar nu pot spune ce anume.

nu cred ca situatia se preteaza la o descriere aluziva, parerea mea.

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Thu Feb 25, 2010 2:49 am

Pe mine nu m-a hartuit niciun medic, chiar ma oftic. Bine, nici nu prea merg la medic, la ginecologie merg doar la femei, din pudoare. Am fost de curand la un stomatolog care m-a pupat la plecare, pe obraji, bineinteles. O fi fost nepotrivit?
In rest colegii de la serviciu nu m-au hartuit, dar in specialitatea mea nici n-am avut prea multi colegi barbati. Pe asistentii din facultate mai mult ii hartuiam eu.
Insa m-a hartuit instructorul de la scoala de soferi in liceu. Hm, se pare ca pe vremea aia aveam mai mult succes. Nu doar cu glume, ci si cu atingeri, adica mangaiat pe mana indelung in ideea de a ma invata cum sa schimb vitezele. Probabil ca era modul lui de a ma invata sa conduc in conditii de stress, nush.

samirasmb
newbie
newbie

Postby samirasmb » Thu Feb 25, 2010 4:48 pm

Ai o rautate fantastica. Iti doresc doar ca nimeni apropiat tie sa nu pateasca asa ceva. La revedere.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Feb 25, 2010 6:41 pm

da, are o rautate iesita din comuna.

totusi aia cu vopsitul parului se intampla doar daca ar fi pus mana pe tine, la propriu.
sunt convins ca nu te-ai fi vopsit daca nu te-ar fi atins, asa ca eu te cred.
totusi nu stiu daca este in regula sa dai numele medicului, nu asta urmaream cand am facut topicul.

inca o data, un MODERATOR?
cand ai nevoie de ei ioc, cand nu sta numai cu gura pe tine

swiss
elite
elite

Postby swiss » Thu Feb 25, 2010 11:35 pm

hai sa facem un topic despre care sa radem de aia care au fost hartuiti in spitale.
cam asa imi suna topicul asta.
jenibil.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Feb 26, 2010 12:12 am

esti, da,
nu, nu asta era scopul. dar nici sa aruncam cu noroi neargumentat.
se presupune ca daca vrei sa spui ceva, sa povestesti ceva, o faci, daca nu, nu.

cine nu vrea sa piovesteasca poate vota.

icoana
junior
junior

Postby icoana » Sun Oct 17, 2010 4:00 pm

Samira, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta. La fel cum imi pare rau ca, de fiecare data cand o femeie povesteste o situatie asemenatoare, tot ea este cea criticata. Probabil ca de aceea foarte putine se destainuie si inca si mai putine fac plangeri oficiale...

Return to “Viata in spital”