Foaia de pontaj
-
Foaia de pontaj
Aveti idee ce ar trebui sa scriem pe foaia de pontaj in dreptul zilelor de sambata si duminica?
- Aurora boreala
- senior
Re: Foaia de pontaj
In mod normal, zilele de sambata si duminica sunt zile nelucratoare si se bareaza.
Daca ai garda sambata sau duminica si ti se si plateste, atunci o bifezi pe pontaj!

Daca ai garda sambata sau duminica si ti se si plateste, atunci o bifezi pe pontaj!

Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun!
http://www.youtube.com/watch?v=a4eav7dF ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=a4eav7dF ... re=related
-
- newbie
Poate sa-mi spuna cineva intre ce zile ale lunii se duce foaia de pontaj la Spitalul Floreasca?Multumesc!
-
- senior
hello! eu o duc in general pe 23 cand iau si bonurile si mai stiu rezid care fac tot asa ...dar daca am dus-o mai devreme nu au fost probleme, iar daca am intarziat (chiar si pe 28-29) iar a fost ok. sa stii ca in general cei de la floreasca sunt SUPER! vb serios.
-
- junior
B.K wrote:Poate sa-mi spuna cineva intre ce zile ale lunii se duce foaia de pontaj la Spitalul Floreasca?Multumesc!
in general dupa 20 ,s-a intamplat sa nu-l primeasca pe 16-18 ;dar si dupa 25 e ok:)chiar sunt ok doamnele de la runos floreasca
- 187.92a
- addicted
B.K wrote:Poate sa-mi spuna cineva intre ce zile ale lunii se duce foaia de pontaj la Spitalul Floreasca?Multumesc!
oricand, primesc intre 1 si 30 sau 31 ale lunii, hai 29 ca sa fii total sigur. n-au nicio problemma, si de ce ar avea, ca daca il duci pe 2 ale lunii e clar ca daca te refuza o sa te intorci cu el pe 25 ale lunii, iar probleme cu intarzierea nu sunt.
singura posibilitate sa nu ti-l primeasca mai devreme este daca vor sa glumeasca pe seama ta.
- blacktulip77
- junior
Eu am dus-o pe a mea miercuri pe 20 si mi s-a zis ca le putem aduce lejer pana la sfarsitul lunii!
Apropos, in legatura cu contractele rezidentilor de anul I, mi s-a spus ca de-abia la inceputul lunii februarie, pana pe 15, spera sa fie gata contractele ca sa le putem semna.
Asa ca rabdare...si serviciu usor
Apropos, in legatura cu contractele rezidentilor de anul I, mi s-a spus ca de-abia la inceputul lunii februarie, pana pe 15, spera sa fie gata contractele ca sa le putem semna.
Asa ca rabdare...si serviciu usor