De cand se aplica faza asta cu cresterea de 35%? Mi-ar place sa imi vad salariul macar la nivelul uni rezident de an 1, dupa cum scrie mai sus, desi sunt an 3.
Daca cum se aplica faza cu cresteri pe parcursul a "n" ani de zile si in 2015 vom ajunge la nivelul mentionat in articol, e clar, sau vor ajunge la 1000 de lei cum spunea si cel de deasupra mea.
P.S. bine ca nu suntem profesori ca sa ne micsoreze cu 40% ...
Nivel salarizare medici
- marmotul
- elite
Re: Nivel salarizare medici
ALBA IULIAN wrote:De cand se aplica faza asta cu cresterea de 35%? Mi-ar place sa imi vad salariul macar la nivelul uni rezident de an 1, dupa cum scrie mai sus, desi sunt an 3.
Daca cum se aplica faza cu cresteri pe parcursul a "n" ani de zile si in 2015 vom ajunge la nivelul mentionat in articol, e clar, sau vor ajunge la 1000 de lei cum spunea si cel de deasupra mea.
P.S. bine ca nu suntem profesori ca sa ne micsoreze cu 40% ...
chestia asta inca e PROIECT de lege, deci...nici macar nu a fost votata

- ALBA IULIAN
- senior
Am revenit. cica grila de salarizare s-a aprobat, si va trebui aplicata pana la 30 octombie. Ramane de vazut
- Bogdan_DD
- senior
Sursa?
- AvLee
- elder
Deci peste 6 luni voi avea cel putin 20 mil bani in mana? Asta inseamna ca deja trebuie sa incep sa caut un arhitect, sa vad piata materialelor de constructii etc. Atatea de facut si atat de putin timp

AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
-
- senior
6 luni?! (da, m-am prins ca era sarcasm)
in linkul postat de claudya scrie ceva de 4-5 ani.
it seems unlikely anyway...
in linkul postat de claudya scrie ceva de 4-5 ani.
it seems unlikely anyway...
- marmotul
- elite
AvLee wrote:Deci peste 6 luni voi avea cel putin 20 mil bani in mana? Asta inseamna ca deja trebuie sa incep sa caut un arhitect, sa vad piata materialelor de constructii etc. Atatea de facut si atat de putin timp![]()
![]()
nene, 20 mil net..
in mina....(cenzurat)

- dr_
- elder
Spitalele din Bucuresti dar si cele din tara au anuntat in ultimele zile ca sunt pe cale de a ramane fara bani pentru salarii.
* Managerii spitalelor bucurestene au anuntat, marti 7 iulie, ca banii pe care ii au in conturi ar mai ajunge pentru plata salariilor si sporurilor aferente pana la sfarsitul lui august. Bugetul spitalelor e asigurat de Casa de Asigurari de Sanatate.
* Aceeasi situatie se inregistreaza si in Cluj unde mai multi manageri de spitale au declarat ca nu mai au bani pentru a plati unele sporuri si ca vor ramana fara bani de slarii pentru ultima parte a anului. “Sunt unele spitale care nu au putut acoperi in totalitate cheltuielile cu salariile personalului, nu au putut acorda tichete de masa sau prima de stabilitate”, a declarat Dorina Duma, directorul coordonator al DSP Cluj citat de cotidianul Ziua de Cluj.
* Si in judetul Gorj, managerii spitalelor sustin ca din luna octombrie nu vor mai putea plati salariile angajatilor. Potrivit Gazetei de Sud, spitalele din Gorj au utilizat in primul semestru al anului peste jumatate din bugetul alocat de minister pentru tot anul.
* Ministrul Sanatatii asigura sindicatele cu cateva saptamani in urma ca ministerul are bani pentru plata salariilor. “La intalnirea cu Federatia Sanitas, l-am informat pe presedintele organizatiei despre faptul ca nu se pune problema sa nu avem bani pentru salarii. Avem bani asigurati pentru tot anul 2009, ceea ce cred ca este foarte important”, a declarat ministrul Bazac pe 26 iunie.
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-59 ... urente.htm
* Managerii spitalelor bucurestene au anuntat, marti 7 iulie, ca banii pe care ii au in conturi ar mai ajunge pentru plata salariilor si sporurilor aferente pana la sfarsitul lui august. Bugetul spitalelor e asigurat de Casa de Asigurari de Sanatate.
* Aceeasi situatie se inregistreaza si in Cluj unde mai multi manageri de spitale au declarat ca nu mai au bani pentru a plati unele sporuri si ca vor ramana fara bani de slarii pentru ultima parte a anului. “Sunt unele spitale care nu au putut acoperi in totalitate cheltuielile cu salariile personalului, nu au putut acorda tichete de masa sau prima de stabilitate”, a declarat Dorina Duma, directorul coordonator al DSP Cluj citat de cotidianul Ziua de Cluj.
* Si in judetul Gorj, managerii spitalelor sustin ca din luna octombrie nu vor mai putea plati salariile angajatilor. Potrivit Gazetei de Sud, spitalele din Gorj au utilizat in primul semestru al anului peste jumatate din bugetul alocat de minister pentru tot anul.
* Ministrul Sanatatii asigura sindicatele cu cateva saptamani in urma ca ministerul are bani pentru plata salariilor. “La intalnirea cu Federatia Sanitas, l-am informat pe presedintele organizatiei despre faptul ca nu se pune problema sa nu avem bani pentru salarii. Avem bani asigurati pentru tot anul 2009, ceea ce cred ca este foarte important”, a declarat ministrul Bazac pe 26 iunie.
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-59 ... urente.htm
- claudya
- senior
protest medici rezidenti Iasi http://www.umfiasi.ro/umf/ie2/navigation.jsp?node=2846
ideologiile ne despart, visele si suferinta ne apropie 

-
- senior
eu dau specialitatea la toamna, si nu-mi vine a crede ca minunata grila de salarizare se va aplica de la 1 ianuarie (cum ar trebui sa se aplice legea unica a salarizarii). Asta ar insemna sa iau si eu o luna (pt ca termin rezidentiatul in 31 ianuarie) un salariu de cel putin 20 de milioane?!!!
- pc7
- elite
o sa se aplice la fel cum s-a aplicat si legea cu marirea de 50% a salariilor profesorilor
Life's not fair, get used to it
-
- senior
foarte bine spus!
- marmotul
- elite
angel25 wrote:uite de asta o sa ramana pana la moarte la putere boschetarii astia care guverneaza azi si au guvernat ultimii 20-50 de ani, pentru ca exista oameni puerili si naivi ca unii de pe aici. cum sa crezi VREODATA ca vor fi salarii mari in sanatate? nu vor fi NICIODATA! mai mult de 500-600 de euro si asta peste 20 de ani de vechime, nu o sa fie nici daca invie inca odata Iisus. Si de ce sa dea bani la sanatate cretinii astia, cand au vazut ca au de a face cu angajati ce prefera sa bage vastu' in buzunarul pacientului, decat sa aiba un ban cuvenit de la stat...e un fel de complicitate, noi nu va dam bani, voi munciti pe cat va dam, iar noi ne facem ca nu vedem ca voi luati munti de spaga de la pacienti (pentru ca porcii cei batrani de aceea nu se plang de salarii, ca muncesc fraierii de rezidenti, iar ei au parte tot feluri de plicuri de la pacienti) asa ca...SA VISATI FRUMOS!
eu zic ca totusi vor fi salarii mai mari, dar peste 5-6 ani, cind noua nu ne vor mai folosi prea mult. cei de la conducere nu vor mai avea incotro si vor trebui sa mareasca salariile, altfel vom pleca cu toti in strainezia