ce v-ati dori de la noul ministru ion bazac?

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
swiss
elite
elite

Re: ce v-ati dori de la noul ministru ion bazac?

Postby swiss » Thu Jan 08, 2009 6:59 pm

pc7 wrote:
Bine, in spiritul bunei credinte si-n conformitate cu scopul popus de tine, eu le donez lui holiday sa aiba si el ceva de rezi prin casa. Tu?

chiar si dr holidei se poate bucura ca are bonuri, si de la 3d si de la avlee :devil:

pai astia aici nu primesc bonuri.
oricum, pc7 nu-l cred eu in stare pe 3d sa dea ceva de la el.
am dreptate trident?

vazi
senior
senior

Postby vazi » Thu Jan 08, 2009 7:58 pm

razvan.f wrote:Scuze pentru vroiai. Corect era vreai. ma' bad...

eu zic ca esti off topic si necolegial evident.
pq pas?

razvan.f
senior
senior

Postby razvan.f » Thu Jan 08, 2009 9:33 pm

Noroc ca esti tu ontopic si colegial (sa inteleg ca faci parte din cei 200 si ceva care au mai prins ceva la rezi?)
In alta ordine de idei, sa stii ca nu trebuie sa fii "colegial" cu oricine si asta pentru ca nu trebuie sa te simti coleg cu oricine.
Tu te simti coleg cu aia care conditioneaza actul medical de exemplu?
On topic: as vrea de la noul ministru sa ii arda pe astia care fac meseria asta de rusine.

swiss
elite
elite

Postby swiss » Thu Jan 08, 2009 10:16 pm

[quote="razvan.f"]sa inteleg ca faci parte din cei 200 si ceva care au mai prins ceva la rezi?)
poate vrei sa zici 425...
printre care poate ai prins si tu un loc...

razvan.f
senior
senior

Postby razvan.f » Fri Jan 09, 2009 7:50 am

Reiterez (citeste cu atentie PPS-ul):
razvan.f wrote:Prietene (ca sa te citez), hai sa te invat cat de usor e sa faci pe secretara. Te uiti la numele aluia de il cercetezi si vezi acolo:
dr_holliday

elder

joined (si aici e smecheria): oct 2008

Asadar e simplu. Nu ti-am cautat dosarul la securitate.

Cat despre "recunoscator... mata in sac (aici cred ca vroiai sa zici "cu sacii in caruta" dar , ma rog...)... lumea a ta" este felul tau caracteristic de a abera.

PS. cand convingeai musterii sa iasa la protest ca sa aiba mai multi bine-pregatiti posibilitatea de a lua un loc la rezidentiat (if you catch my drift...) erai dr-moga.

PPS. Eu eram rezident de vreo 2 ani cand faceai tu marea razmerita. Got it?

Deci nu am treaba cu locurile de anul trecut (punctez iar ca se pare ca hoidei nu vede bine si o tot tine cu ce am prins eu pentru ca s-a luptat el).

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Fri Jan 09, 2009 3:20 pm

io de bonurile alea o sa imi iau castraveti murati sa ma dreg dupa betzia care o sa o trag de bucurie ca ne mareste ministru salariul....
qpepsi.gif

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Fri Jan 09, 2009 3:36 pm

Ia mai potolitiva , rezi a trecut . Incepem iar sa ne batem cu pumnul in piept ca am reusit sa inbulinam niste grile mai bine ca alti.
Si tu holliday nimeni nu iti ia meritele pentru ce ai facut, dar nu uita nu ai fost singur au mai fost si alti care s-au implicat.

Nimeni nu are pretentia de adevarata colegialitate, dar fac pariu ca daca ati fi pusi fata in fata de dragul aparentelor nu ati incepe cu faze de astea, asa ca incercati sa nu transformati forumul intro refulare a angoaselor .

Si ca sa fiu cat de cat on topic, cred ca in ochii domnului ministru ati fi amandoi niste fraieri daca va ar vedea.
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.

I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

swiss
elite
elite

Postby swiss » Fri Jan 09, 2009 3:46 pm

AvLee wrote:Ia mai potolitiva , rezi a trecut . Incepem iar sa ne batem cu pumnul in piept ca am reusit sa inbulinam niste grile mai bine ca alti.
Si tu holliday nimeni nu iti ia meritele pentru ce ai facut, dar nu uita nu ai fost singur au mai fost si alti care s-au implicat.

Nimeni nu are pretentia de adevarata colegialitate, dar fac pariu ca daca ati fi pusi fata in fata de dragul aparentelor nu ati incepe cu faze de astea, asa ca incercati sa nu transformati forumul intro refulare a angoaselor .

Si ca sa fiu cat de cat on topic, cred ca in ochii domnului ministru ati fi amandoi niste fraieri daca va ar vedea.

nu am inceput eu sa ma cert sau sa refulez nimic aici, ideea era alta.
stiu foarte bine cine s-a implicat si ca nu am fost singur.
dar nu o sa accept niciodata sa ma ia cineva peste picior sau la misto.
si crede-ma ca ministrul ala care a fost era de 10 ori mai fraier decat iti imaginezi tu. si asta dupa ce l-am privit in ochi si l-am intrebat daca chiar crede ca e o solutie sa aduca medici din china...
in fine a trecut, toata lumea e fericita, avem ministru nou, care mie deocamdata imi face o impresie neasteptat de buna.

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Fri Jan 09, 2009 3:49 pm

Singurele jigniri majore care in unele cazuri au degenerat sau nu in cafturi pe care le am vazut eu intre rezidenti au fost legate de muieri. Inca astept sa vad un caz care incepe de la pregatirea profesionala sau compasiunea pentru pacienti.

Ps: ma refer la actualul ministru, dar si in ochi celui trecut poate e valabil. Motivul pentru care va ar privi ca fraier este acesta: ei stiu sa faca bani, noi stim sa dam cu gura.

Pregatiti paharele cu apa daca vreti.

"Ciocul mic , noi suntem la putere akum"
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.

I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

swiss
elite
elite

Postby swiss » Fri Jan 09, 2009 4:27 pm

AvLee wrote:Singurele jigniri majore care in unele cazuri au degenerat sau nu in cafturi pe care le am vazut eu intre rezidenti au fost legate de muieri. Inca astept sa vad un caz care incepe de la pregatirea profesionala sau compasiunea pentru pacienti.

Ps: ma refer la actualul ministru, dar si in ochi celui trecut poate e valabil. Motivul pentru care v- ar privi ca fraieri este acesta: ei stiu sa faca bani, noi stim sa dam dingura.

Pregatiti paharele cu apa daca vreti.

"Ciocul mic , noi suntem la putere acum"

raman la parerea ca eu nu am jignit pe nimeni.

ce zici tu de "cafturi" (scuza-ma eu nu stiu ce inseamna, poate e un regionalism) poate numai la umf din banie se intampla.
incearca putin sa-ti citesti posturile inainte.
no offence.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Jan 09, 2009 5:46 pm

topicul asta ar trebui epurat. pana si pe mine ma deranjeaza.

Return to “Viata in spital”