trident wrote:eu zic ca daca a intrat myry pe aici si spameaza totul n-o sa ne mai intelegem om cu persoana.
eu zic altceva: ca m-am lamurit si cu tine

mickeygreen wrote:chiar vreau BAN pt tine de pe acest forum, pe bune.
ma acuzi de niste chestii perfect ne-adevarate si pe un ton... mama-mama
am zis (mai sus) doar ca ai scris PREA MULT pt rabdarea si oboseala mea din seara asta.
si aparent alte ocupatii nu ai. incantat ca am devenit noul tau hobby, nu-ti gasesti tu altu'? d.ex initiative pt rezidenti, medicina, pescuit, gradinarit etc
trident wrote:ce sa intelegem brea, modul tau de actiune este bullsh*t, praf in ochi zi cum vrei.
ca ai priza la toate prastiile care sunt total uimiti cum e cu alea 30 de zile de raspuns nu ma mira, sunt dontr-aia care vad si ei o lege si pica pe spate, vad ca scrii un mail frumos cum pe multi ii depaseste si zic mama ce om dastept. dar astia sunt doar prastii mickey, oamenii seriosi au crescut impreuna cu tara din 89 incoace, stiu ce se intampla, ce se paote face ce nu se paote face, etc. Cu oameni din prima categorie amintita o sa vezi ca nu vei putea face mare branza
mie imi pari total amuzant iti jur: auzi in fiecare zi de legi datorita contextului (deh) si te gandesti mama sa vezi ce le aplic la mine in domeniu (medicina/urgente/rezidenti). iti inteleg entuziasmul, dar ai totusi o varsta mey eu zic treci de stadiul asta (wow, ce interesant cu dreptul asta, ia uite cate arme am, ma pasioneaza...etc)
este poetic cum tu practic crezi ca un avocat poate rezolva toate problemele rezidentilor. lasa-ma sa nu te observ pe tine in toata faza asta, caci nu vad nimic de medicina, ci sunt doar crampeie din activitatea unui avocat.
pe scurt, presupunand ca tu ai fi un avocat-al mai tare din sistem- nu vei putea rezolva mare branza, oricat de tare ai fi.
mai presus de toate tu uiti ca tara nu este condusa de avocati, ci de politicieni. in afara de un departament juridic amarat tu nu vei accesa niciodata pe calea asta nimic altceva, si trebuie sa intelegi ca deciziile nu se iau de catre niste avocati, ci de catre niste politicieni; ulterior se cauta cadrul legal unde poate fi adaptata masura respectiva; si asta da, intr-adevar, se face la un departam juridic.
nu reusesti sa prinzi esenta: daca nu exista vointa politica de a schimba ceva, doar atacand aspectele juridice nu vei rezolva mai nimic: presupunand ca gasesti o bresa in partea asta, ea va fi reparata foarte usor pana sa rezolvi tu ceva.
mi-ar palcea sa intelegi ca nu poti obliga pe nimeni sa faca ceea ce nu vrea, de-asta eu te consider tare aiurea: nu ma poti obliga pe mine sa fac ceva postand o discutie de pe mess pe forum, nu poti schimba o gandire politica doar pt ca o poti prinde la cotitura ca n-are nush ce forma juridica ok, intelegi? i se va da o noua forma, thats so simple
exista doua mari diferente intre amrez si tine:
1. tu ataci forma, amrez ataca fondul
2. amrez reprezinta cateva sute de oameni, tu reprezinti doar vointa ta (mie imi suna foarte rau al ureche: vreau sa schimb nu-sh-ce, atac ministerul, voi nu intelegeti ce vreau sa fac, e bine asa, am calitati empatice stiu eu mai bine ce vrea rezidentul). cel putin dpdv legal
ca daca n-as fi eu ai colabora cu amrezul ma indoiesc, daca n-as fi fost eu nu ar fi existat amrezul in the first place. inteleg ca te oftici foarte rau ca nu ai fost tu inspirat si deschizator de drumuri, deh, trend-settleri nu-s prea multi. ce-i drept ti se pare o idee buna din moment ce tot ataci amrezul ala, asta ma maguleste.
despre aspectul personal-profesional: auzi da tu de cate ori ai picat reziul?![]()
ca eu am auzit ca de vreo 3 ori, asha.. si ca intr-un final ai prins cu greu un loc pe mirifica med de urgenta, aia de se lua ultima specialitate?
mie mi se pare logic sa vrei sa schimbi examenul re rezi din moemnt ce ti-a pus piedica de jde ori. dar in acelasi timp si amuzant![]()
aaa.. si apropos de intrebari de genul 'vad ca postezi prea mult, cand mergi al spital', stii era cineva pe site-ul http://www.ms.ro, o avocata care poteaza in draci p-acolo (e pe bune, nu fac caterinca), D-soara Av. Georgiana Fusu Plaiasu; n-ar fi nesimtire sa o intreb acolo:
d-soara n-ar fi cazul sa-ti iei un serviciu calumea ca vaz ca ai timp de activitati jenib pro bono?
mickeygreen wrote:
la faza asta vezi c-o jignesti direct pe sotia mea (deci d-na nu d-ra, intelegi?) care, pe de alta parte, pe langa avocat este si ong-ista si contribuie (daca nu chiar concepe de prima intentie, fiindca e destul de solicitata) proiecte legislative (din alte domenii: protectia copilului, violenta domestica, probatiunea, etc) deci serviciu are chiar prea mult.
mickeygreen wrote:trident wrote:ce sa intelegem brea, modul tau de actiune este bullsh*t, praf in ochi zi cum vrei.
ca ai priza la toate prastiile care sunt total uimiti cum e cu alea 30 de zile de raspuns nu ma mira, sunt dontr-aia care vad si ei o lege si pica pe spate, vad ca scrii un mail frumos cum pe multi ii depaseste si zic mama ce om dastept. dar astia sunt doar prastii mickey, oamenii seriosi au crescut impreuna cu tara din 89 incoace, stiu ce se intampla, ce se paote face ce nu se paote face, etc. Cu oameni din prima categorie amintita o sa vezi ca nu vei putea face mare branza
astea sunt deja insulte/sfidari grosolane inutile, descoperite logic si... in stilul tau, ce sa mai.
auzi, tu poti sa nu jignesti pe cineva/oricine cand "deschizi gura"?
te rog sa te controlezi, jmecker ce ejti
mie imi pari total amuzant iti jur: auzi in fiecare zi de legi datorita contextului (deh) si te gandesti mama sa vezi ce le aplic la mine in domeniu (medicina/urgente/rezidenti). iti inteleg entuziasmul, dar ai totusi o varsta mey eu zic treci de stadiul asta (wow, ce interesant cu dreptul asta, ia uite cate arme am, ma pasioneaza...etc)
imi propui cumva sa trec de stadiul "aplicarii legilor"?![]()
esti amuzant...este poetic cum tu practic crezi ca un avocat poate rezolva toate problemele rezidentilor. lasa-ma sa nu te observ pe tine in toata faza asta, caci nu vad nimic de medicina, ci sunt doar crampeie din activitatea unui avocat.
pe scurt, presupunand ca tu ai fi un avocat-al mai tare din sistem- nu vei putea rezolva mare branza, oricat de tare ai fi.
din fericire pt mine, eu nu gandesc asa. "poezia" asta pe care o practic eu a salvat multe destine. un avocat poate rezolva o serie (mai mare sau mai mica) de probleme (legale) legate de conflicte de interese, nu pe toate. este necesara implicarea rezidentilor pt a rezolva mai multe probleme.
daca vrei sa discutam medicina, te rog, se poate si chiar sunt tare curios de ce zici tu "caci nu vad nimic de medicina" intr-un topic dedicat unor probleme sa le zicem "sindicale" sau administrative. vrei sa facem stiinta aici /in acest topic? ok, facem...dup-aia o sa zici ca bat campii.
mai presus de toate tu uiti ca tara nu este condusa de avocati, ci de politicieni. in afara de un departament juridic amarat tu nu vei accesa niciodata pe calea asta nimic altceva, si trebuie sa intelegi ca deciziile nu se iau de catre niste avocati, ci de catre niste politicieni; ulterior se cauta cadrul legal unde poate fi adaptata masura respectiva; si asta da, intr-adevar, se face la un departam juridic.
te rog sa te interesezi (numeric) cati din politicienii nostri SUNT avocati... o sa te mire
principiul metodei (ia decizia apoi o justifici) este EXACT ABERATIA care trebuie corectata fiindca ea contravine principiilor de drept si in speta legii 24/2000 (Norme de Tehnica Legislativa, care trebuie respectate la adoptarea fiecarui act normativ, legi ordine etc, si pe care te rog s-o consulti - problema nu e ca n-o stii tu, ci ca n-o stiu/respecta ei)nu reusesti sa prinzi esenta: daca nu exista vointa politica de a schimba ceva, doar atacand aspectele juridice nu vei rezolva mai nimic: presupunand ca gasesti o bresa in partea asta, ea va fi reparata foarte usor pana sa rezolvi tu ceva.
practica te contrazice, sa stii. desi nu inseamna c-a fost usor, insa s-a realizat (am dat exemple care au vizat largi categorii de medici).
daca tu sustii preponderent activitatea de lobby, te rog, e necesara, insa tin sa subliniez necesitatea evitarii "manariilor" cu vointa politica (de mai sus) fiindca tocmai impotriva lor lupt.mi-ar palcea sa intelegi ca nu poti obliga pe nimeni sa faca ceea ce nu vrea, de-asta eu te consider tare aiurea: nu ma poti obliga pe mine sa fac ceva postand o discutie de pe mess pe forum, nu poti schimba o gandire politica doar pt ca o poti prinde la cotitura ca n-are nush ce forma juridica ok, intelegi? i se va da o noua forma, thats so simple
pai n-am obligat, ca dovada nici nu s-a realizat. eu doar am informat rezidentii (aici pe forum) asupra pozitiei voastre, nu e santaj, e dreptul moral de a fi informati cine ii "reprezinta". mie imi pare f.corect felul in care am procedat.exista doua mari diferente intre amrez si tine:
1. tu ataci forma, amrez ataca fondul
2. amrez reprezinta cateva sute de oameni, tu reprezinti doar vointa ta (mie imi suna foarte rau al ureche: vreau sa schimb nu-sh-ce, atac ministerul, voi nu intelegeti ce vreau sa fac, e bine asa, am calitati empatice stiu eu mai bine ce vrea rezidentul). cel putin dpdv legal
1. din cate am avut prilejul sa constat cu ochii mei (conversatii directe si dezbaterea publica), nu e deloc asa cum afirmi. AMREZ mi-a parut o organizatie dubioasa ca scopuri, idei si metode si fara mare pricepere la cele legale (facand afirmatii in necunostinta de cauza, "impresii artistice" false in cadru oficial)
2. as fi tare curios cati membri are amrez intr-adevar si cum au fost ei "recrutati" si daca sunt la curent cu pozitiile si demersurile voastre... poate ne spune cineva, asa cu titlu informativca daca n-as fi eu ai colabora cu amrezul ma indoiesc, daca n-as fi fost eu nu ar fi existat amrezul in the first place. inteleg ca te oftici foarte rau ca nu ai fost tu inspirat si deschizator de drumuri, deh, trend-settleri nu-s prea multi. ce-i drept ti se pare o idee buna din moment ce tot ataci amrezul ala, asta ma maguleste.
n-am afirmat asta, e iarasi o distorsionare. am zis ca daca n-ai fi asa, as putea colabora cu tine. nu "atac amrezul" (ca scop in sine) ci iau pozitie impotriva unor principii si metode ingrijoratoare ca urmari pt noi. nu te simti magulit.despre aspectul personal-profesional: auzi da tu de cate ori ai picat reziul?![]()
ca eu am auzit ca de vreo 3 ori, asha.. si ca intr-un final ai prins cu greu un loc pe mirifica med de urgenta, aia de se lua ultima specialitate?
wow, asta chiar mi se pare jegos din partea ta (oricum ai informatii inexacte, offf, macar instruieste-ti "informatorii" properly).
nu vrei tu mai bine sa dam niste teste de medicina (un step, un plab, kestii mai cu cap ca rezi-ul) si sa vedem care ia punctaj mai mare?mie mi se pare logic sa vrei sa schimbi examenul re rezi din moemnt ce ti-a pus piedica de jde ori. dar in acelasi timp si amuzant![]()
dar nu numai mie mi-a pus piedici, sunt sute/mii de oameni care au trecut prin acest examen fara nici o relevanta (asa cum e conceput) asupra priceperii medicale si care a promovat alte "valori"aaa.. si apropos de intrebari de genul 'vad ca postezi prea mult, cand mergi al spital', stii era cineva pe site-ul http://www.ms.ro, o avocata care poteaza in draci p-acolo (e pe bune, nu fac caterinca), D-soara Av. Georgiana Fusu Plaiasu; n-ar fi nesimtire sa o intreb acolo:
d-soara n-ar fi cazul sa-ti iei un serviciu calumea ca vaz ca ai timp de activitati jenib pro bono?
la faza asta vezi c-o jignesti direct pe sotia mea (deci d-na nu d-ra, intelegi?) care, pe de alta parte, pe langa avocat este si ong-ista si contribuie (daca nu chiar concepe de prima intentie, fiindca e destul de solicitata) proiecte legislative (din alte domenii: protectia copilului, violenta domestica, probatiunea, etc) deci serviciu are chiar prea mult.
trebuie sa intelegi ca la o dezbatere publica (cum e cea de pe site-ul MS) poate participa orice cetatean, nu ai dreptul sa trimiti pe cineva la plimbare... eu in locul tau as aprecia pertinenta comentariilor si propunerilor ei de acolo si as remarca numarul lor: sunt 3 sau 4, pe aspecte DIFERITE. mare diferenta intre ce zici si realitate.
si n-am zis ca postezi prea mult in general, ci prea mult si prea balarios pt gustul si rabdarea mea de a te urmari in niste afirmatii fara temei si de cele mai multe ori fara valoare. ma scuzi, dar asta e impresia mea sincera.
[/quote]MyRy wrote:miki vreau sa-ti reamintesc ca nu esti in masura sa acuzi pe cineva de jignire.
de ce nu informezi si rezidentii de cum mi-ai hartuit familia cu sms total infantile(barfe si ce deliruri aveai tu) de tel tale obsedante doar pentru ca te-am rugat sa faci un proiect?
Nu cred ca rezidentii sunt atat de retardati incat sa le deschizi tu ochii
Imi cer scuze tuturor celor care vor citi si vor considera drept deviat de la subiect tot ce voi scrie acum.
Clara, imi cer scuze pentru o hartuire indirecta pe care la momentul potrivit am tratat-o ca pe o gluma din partea dl.Grozescu. Acum inteleg mai bine, dupa ce m-am adancit in citirea Scandalului Grozescu ; era o barfa special directionata inspre mine, pe baza relatiei voastra de colegialitate.
Dr. Traian Stefan Grozescu, sunt profund dezamagita. Mai mult, imi crapa obrazul de rusine ca mi-am dedicat atentia unui scop argumentat cu spicuiri din viata mea privata ca sa sustin un speculator inversunat pe propria neputinta.
Domnia ta te folosesti de oamenii orbiti de principii si spirituali ca sa obtii o satisfactie surogat la tot ce ai incercat pana acum pe forum si nu ti-a reusit? Chiar ma astept in orice clipa sa ma sapi asa cum ai sapat si pe altii, doar ca nu prea ai cu ce. Poate doar cu definitia aceea de 2 lei data oponentului tau la domnie. Hai, ma astept la asa ceva. Sau al eventuale inventii.
Uite care e faza. Nu sunt atat de proasta incat sa nu inteleg ca descrierierile despre viata ta privata - (care vor ramane la mine oricum) au un scop marsav. Chiar te-am tratat cu respect si cinste, dar pana azi cand am inteles tot jocul tau.
Mai stiu ca nu imi doresc aliati si prieteni care sa ma foloseasca drept stergatoare de parbriz.
As putea sa torn o mie de insulte la nivel , dar ma abtin pana in cazul in care intinzi coarda; atunci ai putea spune ca toti care ti-au sarit in cap au fost mici copii.
Asa ca, in stima cuvenita unui jucator, te anunt ca esti pe lista de ignore.
Nu e scuza mea ca am o minte obosita si-mi joaca feste, dar pe asta am inteles-o. intr-un final.
Orice replay aberant imi adanceste dezamagirea si indignarea, deci noi 2 nu mai avem ce discuta.. .
matei clara wrote:mickeygreen wrote:
miki vreau sa-ti reamintesc ca nu esti in masura sa acuzi pe cineva de jignire.
de ce nu informezi si rezidentii de cum mi-ai hartuit familia cu sms total infantile(barfe si ce deliruri aveai tu) de tel tale obsedante doar pentru ca te-am rugat sa faci un proiect?
Nu cred ca rezidentii sunt atat de retardati incat sa le deschizi tu ochii despre activitatile amr.nu am obligat pe nimeni sa se inscrie in amr, so orice exprimare tendentioasa pe aceasta tema, te rog(pentru moment) s-o opresti.rezidentii pot sa-si exprime singuri doleantele catre amr, iar daca aceste interese concorda cu ale celorlalti rezidenti ,vor fi rezolvate de catre amr cat mai bine cu putinta.
ti-am urmarit showul ieftin si te-am lasat sa te joci pana acum cu aceasta asociatie(care nu este o institutie publica) sa-ti dea explicatii.explicatiile le ofera celor care sunt inscrisi, explicatii care sunt oferite de consiliul director.
in ceea ce te priveste ; cele 3 lucruri(lucruri banale) cu care defilezi in fata lor aici pe acest forum:
1 dezbatere publica
2 transparenta decizionala
3 respectare unui act normativ
nu pot sa spun decat ca nici pe acestea nu le stapanesti, incepand cu cererea unei dezbateri publice pe persoana fizica.etc
eu te inteleg ca iti doresti un post in ms sau in cmr, dar te rog(pentru moment) nu boicota ce tu nu ai fost in stare sa faci.
dupa cum ti-am mkai spus si intr-o discutie privata esti un oportunist altfel ai face o asociatie si nu ai face circ pe niste chestii puerile la ms si ai szervi cu adevarat interesele tuturor rezidentilor, nu doar pe al tau, caci miki grin pb rezidentilor sunt cu totul altele si nu se rezolva cu orgoliile tale si delirurile si boicoturile tale.
nu-ti astept telefoane si mailuri si raspunsuri, iti spun doar atat nu arunca cu gunoi in amr de la frumoasa ta tastatura.si deocamdata doar iti spun, te rog.
matei clara wrote: miki vreau sa-ti reamintesc ca nu esti in masura sa acuzi pe cineva de jignire.
Nu cred ca rezidentii sunt atat de retardati incat sa le deschizi tu ochii despre activitatile amr.nu am obligat pe nimeni sa se inscrie in amr, so orice exprimare tendentioasa pe aceasta tema, te rog(pentru moment) s-o opresti.rezidentii pot sa-si exprime singuri doleantele catre amr, iar daca aceste interese concorda cu ale celorlalti rezidenti ,vor fi rezolvate de catre amr cat mai bine cu putinta.
ti-am urmarit showul ieftin si te-am lasat sa te joci pana acum cu aceasta asociatie(care nu este o institutie publica) sa-ti dea explicatii.explicatiile le ofera celor care sunt inscrisi, explicatii care sunt oferite de consiliul director.
in ceea ce te priveste ; cele 3 lucruri(lucruri banale) cu care defilezi in fata lor aici pe acest forum:
1 dezbatere publica
2 transparenta decizionala
3 respectare unui act normativ
nu pot sa spun decat ca nici pe acestea nu le stapanesti, incepand cu cererea unei dezbateri publice pe persoana fizica.etc
eu te inteleg ca iti doresti un post in ms sau in cmr, dar te rog(pentru moment) nu boicota ce tu nu ai fost in stare sa faci.
dupa cum ti-am mkai spus si intr-o discutie privata esti un oportunist altfel ai face o asociatie si nu ai face circ pe niste chestii puerile la ms si ai szervi cu adevarat interesele tuturor rezidentilor, nu doar pe al tau, caci miki grin pb rezidentilor sunt cu totul altele si nu se rezolva cu orgoliile tale si delirurile si boicoturile tale.
nu-ti astept telefoane si mailuri si raspunsuri, iti spun doar atat nu arunca cu gunoi in amr de la frumoasa ta tastatura.si deocamdata doar iti spun, te rog.
(toata fraza mai sus)si ai szervi cu adevarat interesele tuturor rezidentilor, nu doar pe al tau, caci miki grin pb rezidentilor sunt cu totul altele si nu se rezolva cu orgoliile tale si delirurile si boicoturile tale
orgoliile tale si delirurile si boicoturile tale
matei clara wrote:si anticiparea ta privitoare la ''buna'' noastra colaborare iti dadea vreun drept legal sa anunti pe site-ul ministerului ca amrez solicita o dezbatere?
aceasta actiune a ta crezi ca se scuza in fata legii doar ca vii tu si spui :am gresit?!
sau astea sunt argumentele tale puternice?asa discuti tu proiectele raportandu-te la amrez?
aceasta actiune a ta crezi ca se scuza in fata legii doar ca vii tu si spui :am gresit?!
fa-ti o asociatie daca esti bine intentionat si te intereseaza binele tuturor rezidentilor, nu doar al tau.
pana in momentul de fata doar vbele sunt de tine, iar bineinteles defilezi cu un proces, unde sincer nu-ti vad tie nici un merit.
matei clara wrote:daca tie ti se pare normal sa-mi controlezi viata privata, sa-mi insulti si sa-mi deranjezi familia si apoi sa mai ai tupeul sa te si lauzi cu asta, ce mai pot spune despre tine?
eu nu ti-am dat decat un nr de tel, pe care il stie toata lumea, e postat si pe site:www.amrez.ro.
inca o data fii foarte atent la ce afirmi.
matei clara wrote:pana in momentul de fata doar vbele sunt de tine, iar bineinteles defilezi cu un proces, unde sincer nu-ti vad tie nici un merit.
trident wrote:despre aspectul personal-profesional: auzi da tu de cate ori ai picat reziul?![]()
jegos sau nu din partea mea (jegos? asa vbesti amatale? jeez), nu baga faze din astea de comparatii intre noi ca tu luasi reziul a 5a oara pe o pozitie de vreo zece ori mai jos ca mandea, mi-ar fi chiar rusine sa ma compar in locul tau![]()
aite brea, toti devenira mari doctori peste noapte![]()
![]()
haha
gicape wrote:
that's low!
that's very low!
even for you!
apropo mai tii minte cum ai luat TU rezidentiatu?
just like that ! Din prima!
Eu zic sa rememorezi treaba asta si dup-aia sa mai postezi pe forum!
Chiar crezi ca e un motiv de mandrie pentru inteligenta ta creatoare domnule dr. M. Tampa?
Apropo, mai ai TELs, sau le-ai dat demult? O mai fi informatori si in alta parte ce zici??
mickeygreen wrote:MyRy, la cele spuse de tine nu am comentarii, tin doar sa-mi exprim dezamagirea (sincer, doare, venind de la tine) pt ceva profund incorect si ne-adevarat. Cred ca te-ai pripit in necunostinta de cauza.
Users browsing this forum: No registered users and 17 guests