ASP-ul nu elibereaza cod de parafa pt ca: din punctul lor de vedere nu trebuie sa avem cod de parafa si nu avem loc de munca (suntem in proces de invatamant "ca si cum am face a 2-a facultate" - asa mi s-a spus).
CMR Iasi a sugerat sa facem un memoriu pe care sa il depunem la ei, unul la ASP Bucuresti si al 3-lea la minister.
Ideea este ca un rezident care vrea cod de parafa are toate actele: drept de libera practica si adeverinta de la locul de munca (atat se cere) dar ASP-ul nu elibereaza codul pt ca...habar n-am; ei zic ca hartia de la CMR e ilegala.
in iasi treaba cu codul de parafa sta cam asa: CMR elibereaza certificatul de membru care este acelasi lucru cu dreptul de libera practica (si care este normal sa il ai pt ca daca ti s-ar fi interzis sa practici ca rezident erai legat pe undeva

ASP-ul nu elibereaza cod de parafa pt ca: din punctul lor de vedere nu trebuie sa avem cod de parafa si nu avem loc de munca (suntem in proces de invatamant "ca si cum am face a 2-a facultate" - asa mi s-a spus).
CMR Iasi a sugerat sa facem un memoriu pe care sa il depunem la ei, unul la ASP Bucuresti si al 3-lea la minister.
Ideea este ca un rezident care vrea cod de parafa are toate actele: drept de libera practica si adeverinta de la locul de munca (atat se cere) dar ASP-ul nu elibereaza codul pt ca...habar n-am; ei zic ca hartia de la CMR e ilegala.

intotdeauna in iasi vor fi probleme...sau au ei probleme de fapt.eu am primit notificare sa-mi refac vechiul alp(am term in 2003, deci rezid sunt din 2004) pana la sf lui iunie....asta in momentul in care sunt in concediu de crestere a copilului...oricum ar fi, ptr orice chestie de lamurit, cel mai corect si sigur e sa ne adresam la minister...mai bine direct decat prin intermediari...