Doll wrote:Tie iti convine tonul pe care se vorbeste peste tot despre medici? Citeste comentariile de la vreun articol de ziar postat si pe net si vezi ce simti daca ai pretentia ca esti medic.
Ti se pare normal ca tiganii sa fie prezentati drept mari artisti si oameni cinstiti pe la toate posturile tv iar doctorii drept infractori si criminali? Pai in ritmul asta in curand ne va fi rusine tuturor sa spunem ca suntem medici. Cuvantul medic aproape a devenit o insulta.
În afară de faptul că avem de-a face cu două generalizări, nu înţeleg ce treabă au ţiganii cu medicii. Dăm tot pe ţigani ce ni se întâmplă acum?
În rest, Doll, e clar că 99% din vina pentru ce se petrece acum o poartă medicii. Şi mai e clar un lucru: dacă se poate schimba ceva, nu o să se schimbe în rândul hârşâiţilor cu toate alifiile, profi şi somităţi de peste 50 de ani. O să se schimbe de la noi.
Eu propun următoarea chestie, la modul cel mai serios. De fapt, nu fac decât să transmit mai departe ceea ce mi-a fost propus şi mie. Luni, 16 martie, în Bucureşti, la Teatrul Odeon, orele 19, are loc Gala Medica. Un fel de gală a Colegiului Medicilor. Hai să mergem acolo. Intrarea cică e pe bază de invitaţie, dar cred că dacă am merge mulţi, chiar dacă am sta afară (ceea ce nu crez), ar însemna ceva. Ar însemna că suntem foarte interesaţi de activitatea Colegiului Medicilor, şi că există un curent de opinie interior care vrea să schimbe ceva. "Un grup de presiune tăcută". Un protest liniştit, dacă vreţi. O să fie şi presa pe acolo. Eu mă duc. Mai vine careva?