Cate zile/saptamana lipsiti de la spital>?
- Chingachgook
- addicted
Re: Cate zile/saptamana lipsiti de la spital>?
deci eu ca mefist ma dezic de dr mihalache.
am si eu o gramada de colege grase care efectueaza exact asa cum a descris ea.
cel mai tare ma enerveaza scuzele. auzi, imi renovam apartamentul. ploua. trebuia sa merg cu prietenul meu ( ala inchipuit) la shoping.etc. frate, toti mefistii chiulim, da macar ai bunu simt sa o lasi jos cand incepe sa guite.
am si eu o gramada de colege grase care efectueaza exact asa cum a descris ea.
cel mai tare ma enerveaza scuzele. auzi, imi renovam apartamentul. ploua. trebuia sa merg cu prietenul meu ( ala inchipuit) la shoping.etc. frate, toti mefistii chiulim, da macar ai bunu simt sa o lasi jos cand incepe sa guite.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- dr_mihalache
- elder
Si eu,kooksee,aveam o gramada de colegi care veneau la stagii,doar ca sa aibe de unde sa plece.
1)ataca ideea si nu persoana
2)respectandu-te pe tine,vei castiga respectul celorlalti
3)nu trebuie neaparat sa tipi/ridici tonul pt a fi convingator,e suficient sa stii cum s-o spui
3)nu trebuie neaparat sa tipi/ridici tonul pt a fi convingator,e suficient sa stii cum s-o spui
- dr_mihalache
- elder
danhia wrote:din cate stiu pe buletinul meu scrie inca roman.
Da, si ?
Tu esti acolo.Stiu ca e de neconceput,acolo,sa lipsesti sau sa dai shpaga.
Eu sunt aici.Nu mai bulbuca ochii la mine, si-mi spune cum sa-mi rezolv treburile in RO.
Daca erai aici,ti-as fi zis ca esti ipocrita.Daca esti acolo,vezi-ti de treaba ta !Fara interventii,cand nu e cazul.
PS:ti-ai schimbat cam des avatarul in ultimul timp.Esti deprimata?
- marmotul
- elite
ma, pe mine ma macina o intrebare: pe unele topicuri sexul lui trident e masculin iar pe altele, ca si pe asta e feminin. eu m-am zapacit de tot. lamuriti-ma si pe mine pina la urma cum sta treaba ca sa stiu cum sa ma adrez.
ok,pe partea cu cearta de mai sus, cred ca ar trebui sa isi vada fiecare de treaba lui, sa nu ne mai certam atit. nu e destul ca toata mass-media e impotriva noastra si ne speculeaza fiecare greseala, ca ne mai mincam si noi intre noi pe dinauntru. chiar nu se merita, ar trebui sa fim mai uniti.
ii inteleg pe cei ce se duc la spital, acolo se simt bine, au ce invata. si eu sunt pe mf si caut orice prilej sa chiulesc cit mai mult, pentru ca nu imi place specialitatea asta iar daca ma duc la munca nu prea am ce invata in spitalul asta prapadit unde am fost repartizat. stiu ca unii nu ar fi de acord cu mine, ca tot timpul ai ce invata dar mie pur si simplu nu imi place aici. asta e.
Pe de alta parte, chiar imi e dor de un spital serios, unde sa simt ca nu sprijin peretii degeaba sau ca fac doar munca de hirtogar si imi irosesc neuronii degeaba.
cind voi ajunge si eu intr-un oras universitar la un spital serios unde chiar ai ce invata o sa ma duc si o sa fac garzi neplatite cit incape pentru ca o sa imi fie de folos in formarea mea profesionala, si nu o sa ma pling ca altii ca fac prea multe garzi, pentru ca atunci as face ceva ce imi place.cind faci un lucru din inima viata ti se pare mult mai usoara
ok,pe partea cu cearta de mai sus, cred ca ar trebui sa isi vada fiecare de treaba lui, sa nu ne mai certam atit. nu e destul ca toata mass-media e impotriva noastra si ne speculeaza fiecare greseala, ca ne mai mincam si noi intre noi pe dinauntru. chiar nu se merita, ar trebui sa fim mai uniti.
ii inteleg pe cei ce se duc la spital, acolo se simt bine, au ce invata. si eu sunt pe mf si caut orice prilej sa chiulesc cit mai mult, pentru ca nu imi place specialitatea asta iar daca ma duc la munca nu prea am ce invata in spitalul asta prapadit unde am fost repartizat. stiu ca unii nu ar fi de acord cu mine, ca tot timpul ai ce invata dar mie pur si simplu nu imi place aici. asta e.
Pe de alta parte, chiar imi e dor de un spital serios, unde sa simt ca nu sprijin peretii degeaba sau ca fac doar munca de hirtogar si imi irosesc neuronii degeaba.
cind voi ajunge si eu intr-un oras universitar la un spital serios unde chiar ai ce invata o sa ma duc si o sa fac garzi neplatite cit incape pentru ca o sa imi fie de folos in formarea mea profesionala, si nu o sa ma pling ca altii ca fac prea multe garzi, pentru ca atunci as face ceva ce imi place.cind faci un lucru din inima viata ti se pare mult mai usoara

- danhia
- elite
dr_mihalache wrote:danhia wrote:din cate stiu pe buletinul meu scrie inca roman.
Da, si ?
Tu esti acolo.Stiu ca e de neconceput,acolo,sa lipsesti sau sa dai shpaga.
Eu sunt aici.Nu mai bulbuca ochii la mine, si-mi spune cum sa-mi rezolv treburile in RO.
Daca erai aici,ti-as fi zis ca esti ipocrita.Daca esti acolo,vezi-ti de treaba ta !Fara interventii,cand nu e cazul.
PS:ti-ai schimbat cam des avatarul in ultimul timp.Esti deprimata?
draga mea colega , e de neconceput pt mine si in ro sa dau spaga. stiu ca ti=e greu sa intelegi asa ceva, dar sunt oameni care desi traiesc, sau au trait in aceasta tara au ales sa-si rezolve treburile altfel. Si da, consider ca incurajezi o practica nesanatoasa si nedemna. Fara sa bulbuc ochii ci mai degraba cu strapezit de dinti.
PS la PS-ul tau: de unde ai inavatat tu tehnici d-astea parapsihologicesti ? cristian andrei? prima tv?
Red Apple
- dr_mihalache
- elder
danhia wrote:draga mea colega , e de neconceput pt mine si in ro sa dau spaga.
Dar sa iei ?

Danhia,pt ca esti printre putinele persoane de pe forum care-mi plac(cum gandesc,simtul umorului,bun simt etc.),iti ofer ocazia - prelungind discutia - sa te explici(daca doresti si tu acest lucru).
Explica-mi acel "altfel" la care te referi aici :
sunt oameni care desi traiesc, sau au trait in aceasta tara au ales sa-si rezolve treburile altfel.
Cum procedeaza rudele tale,ramase aici,cand au nevoie de ingrijire medicala (consulturi,internari etc) ? Nu dau spaga la doctor ?Sau merg doar la clinici si spitale private ?
Eu nu incurajez nimic !! Eu incerc doar sa ma adaptez la situatie!
Atunci cand imi voi permite sa traiesc decent,aici, din salariul de medic,asa cum ti se intampla tie acolo,atunci n-o sa mai iau spaga pt ca n-o sa mai fie nevoie si nici sa dau spaga pt ca nu va mai fi asteptata.
- 187.92a
- addicted
dr_mihalache wrote:Danhia,pt ca esti printre putinele persoane de pe forum care-mi plac(....),iti ofer ocazia - prelungind discutia - sa te explici.

- danhia
- elite
@ trident
@ dr mihalache:
iar amesteci borcanele dra. eu vb in numele meu nu in numele rudelor mele. si nici al prietenilor si vecinilor mei. si da consider ca e incorect ca altii sa o faca.

@ dr mihalache:
iar amesteci borcanele dra. eu vb in numele meu nu in numele rudelor mele. si nici al prietenilor si vecinilor mei. si da consider ca e incorect ca altii sa o faca.

Red Apple
-
- elder
dr_mihalache wrote:PS:ti-ai schimbat cam des avatarul in ultimul timp.Esti deprimata?
Eu nu cred ca e deprimata. Cred ca a aflat ca scotienii nu sunt engleji. Ce clan e ala, domle?
Reality is an illusion due to lack of wine
- danhia
- elite
- dr_mihalache
- elder
Cand vorbesti in numele propriu nu mai folosi pluralul !
Am incercat si calea dreapta.Da', io nu pot sa ma despart de usa mea de la lift pe care scrie hai steaua si **** !
Convingeti mai intai rudele !
Am incercat si calea dreapta.Da', io nu pot sa ma despart de usa mea de la lift pe care scrie hai steaua si **** !

danhia wrote: si da consider ca e incorect ca altii sa o faca.
Convingeti mai intai rudele !
- danhia
- elite
pai mai cunosc alti cativa care fac la fel,domnita, si d-aia mi-am permis sa fol pluralul.
io acuma nu am timp si nici chef sa conving lumea sa faca ce cred eu ca e bine. asta nu ma impiedica sa afirm in continuare ca a da spaga e un lucru naspa. deci bad bad habit.
ia vezi, cum e cand spui nu.ce crezi ca se va intampla dc zici nu la spaga prmita? sau ce crezi ca se va intampla dc nu dai?
cred ca poti obtine ceea ce vrei always si fara spaga,si da in RO. doar ca va dura mai mult si vei avea mai multa bataie de cap. in opinia mea merita. in a ta , nu. eu zic ca asta e o dovada de egoism si comoditate.
si o sa=mi zici ca te judec. i dont give a damn despre ce faci tu, dar consider ca tu si orcine face la fel, procedeaza incorect.
io acuma nu am timp si nici chef sa conving lumea sa faca ce cred eu ca e bine. asta nu ma impiedica sa afirm in continuare ca a da spaga e un lucru naspa. deci bad bad habit.
ia vezi, cum e cand spui nu.ce crezi ca se va intampla dc zici nu la spaga prmita? sau ce crezi ca se va intampla dc nu dai?
cred ca poti obtine ceea ce vrei always si fara spaga,si da in RO. doar ca va dura mai mult si vei avea mai multa bataie de cap. in opinia mea merita. in a ta , nu. eu zic ca asta e o dovada de egoism si comoditate.
si o sa=mi zici ca te judec. i dont give a damn despre ce faci tu, dar consider ca tu si orcine face la fel, procedeaza incorect.
Red Apple
-
- elder
dr_mihalache wrote:Convingeti mai intai rudele !
Ala e singular, sau plural?
Danhia, tu dai bacsis la restaurant? De ce? Eu cred ca e naspa sa iei bacsis, nu sa dai. E omeneste sa dai, pentru ca vrei tratament special( in Romania, tratament special inseamna ca respectivul sa-si faca meseria).
- alimori
- elite
ssss, nu faci nicio diferenta intre bacsis si spaga? Ciubucul e de "multumesc", nu de "va rog frumos".
- 187.92a
- addicted
cica e de neam prost sa nu dai 10%, asta nu e de multumesc. sau nicio diferenta fata de ciubucul (se numeste spaga) primit de multumesc.
-
- elder
alimori wrote:ssss, nu faci nicio diferenta intre bacsis si spaga? Ciubucul e de "multumesc", nu de "va rog frumos".
Ciubucul e bacsis sau spaga?

- danhia
- elite
bacsisul se da intotdeauna la sfarsit si nu pentru ca sa ai servicii mai bune , ci ca sa multumesti pt ceea ce ai primit deja.
nu se preteaza la servicii medicale. si dc ar fi asa, ar tb incluse in pret.dar cum serv medical in ro e gratuit prin istemul social, atuncea se cheama ca nu tb sa dai tips.
anyway, ii poti spune cum vrei , tot incorect e.
nu se preteaza la servicii medicale. si dc ar fi asa, ar tb incluse in pret.dar cum serv medical in ro e gratuit prin istemul social, atuncea se cheama ca nu tb sa dai tips.
anyway, ii poti spune cum vrei , tot incorect e.
Red Apple
-
- elder
De acord cu domeniul medical, doar ca mesajul tau era mai general.
- danhia
- elite
consider ca se aplica si la functionarii publici, la avocati,si alte categorii care nu-mi vin acum in minte.
Red Apple
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
ssss wrote:Eu cred ca e naspa sa iei bacsis, nu sa dai. E omeneste sa dai, pentru ca vrei tratament special( in Romania, tratament special inseamna ca respectivul sa-si faca meseria).
Când am ajuns la spital, acum 3 ani juma, am început să fiu tachinat sistematic de anumiţi funcţionari. Desigur, cum spui tu, nu trebuiau decât să-şi facă treaba, însă mă trezeam mereu cu câte un pocinog, şi nu-mi explicam de ce. Am aflat repede că nu dădeam şpaga/ciubucul (zi-le cum vrei) regulamentar. Toţi ceilalţi dădeau. Iniţial, m-am enervat, şi n-am vrut să dau nici un ciubuc, şi în scurt timp lucrurile au început să se împută. N-am mai avut încotro şi am uns balamalele. Ca respectivii să-şi facă treaba pentru care erau angajaţi. Lucrurile s-au liniştit ca prin minune, dar e nevoie de o ungere periodică, altfel nu se ştie ce mă aşteaptă.
Ideea cu aceşti funcţionari nu e că ar sta neapărat în ciubucul meu amărât. N-am eu bani să îi întreţin pe ei. E o pur şi simplu o chestie de putere. Trebuia să dau obolul ca să le recunosc oficial puterea pe care o au asupra mea. Că ei sunt şefii, ceicare scriu hârtiile, iar eu sunt un scuipat pe talpa pantofilor lor. Fără ei nu am salariu, indiferent cât muncesc, de fapt, ei îmi dau dreptul la existenţă. Dând ciubucul, recunosc singur toate astea şi semenez documentele de vasalitate.
Acuma, sss, eu mă gândesc totuşi că e vina noastră. Dacă am refuza toţi să mai dăm ciubucul, n-ar avea ce să ne facă. Dar aşa, de ce să ne mai batem capul. Dă-i omului uischiu şi ai scăpat. Dar vezi tu, fiindcă am dat uischiu, am consolidat terenul pentru alte generaţii de amărâţi care vor fi nevoiţi să facă acelaşi lucru. Da, cu signranţă sunt vinovat.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- alimori
- elite
Cand ai ajuns in spital ca rezident? 

- 187.92a
- addicted
vlad fara gluma te aberezi de nu se poate. mie nu-mi cere nimeni nimic si nu e nevoie sa duc nimic ca sa-mi dea/primeasca pontajul, si nici la altii pe care-i stiu. sau mais tiu eu ce.
nu este nimeni care sa aibe de ce sa faca figuri in administratia spitalellor, most likely nu prea ai ce sa le ceri oricum asa ca nu vad rostul.
in fine, ai fi tu mai ashea.
intleg ca va palce topicul meu, dar alalalt este ala cu shpaga, aici e cu lipsituld e la spital.
unde inteleg ca stam super bine, f consht. brava.
nu este nimeni care sa aibe de ce sa faca figuri in administratia spitalellor, most likely nu prea ai ce sa le ceri oricum asa ca nu vad rostul.
in fine, ai fi tu mai ashea.
intleg ca va palce topicul meu, dar alalalt este ala cu shpaga, aici e cu lipsituld e la spital.
unde inteleg ca stam super bine, f consht. brava.
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Nu mă aberez deloc nene. Iote că la noi la spital se poate.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
alimori wrote:Cand ai ajuns in spital ca rezident?
Da.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- 187.92a
- addicted
concret, ce ti se intampla asa de nasol? daca poti sa ne spui
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Hî, hî, şi să rămîn fără pontaj?
Nu mi s-a întâmplat nimic extrem de nasol, altfel presupun că aş fi făcut scandal într-un fel sau altul. Mici tachinerii, aşa.
Nu mi s-a întâmplat nimic extrem de nasol, altfel presupun că aş fi făcut scandal într-un fel sau altul. Mici tachinerii, aşa.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- 187.92a
- addicted
Mici, dar zici ca indeajuns cat sa treci peste principii.
Asadar erau intr-adevar tachineriile mici sau principiile mici?
Asadar erau intr-adevar tachineriile mici sau principiile mici?
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- Chingachgook
- addicted
hai ma vlad, poate ai dumneata o fata care cere tachinari.
daca nu calcai pe la stagii si mergeai numai la pontaj( ca dr mihalache aicea de fata) mai era cum mai era. dar inteleg ca tu mergi. deci penis motive. da un exemplu de ce ti se facea. plangeai acasa in perna?
daca nu calcai pe la stagii si mergeai numai la pontaj( ca dr mihalache aicea de fata) mai era cum mai era. dar inteleg ca tu mergi. deci penis motive. da un exemplu de ce ti se facea. plangeai acasa in perna?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Nu mi se făcea absolut nimica. De fapt, toată lumea e foarte corectă. Doamna Rodica, să ştiţi că pe dumneavoastră vă apreciez cel mai mult, şi sunt onorat că mă căutaţi cu google.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- 187.92a
- addicted
chiar estt cerb, serios acum, ce e toata povestea cu dna Rodica an all???
vlad, te terorireaza o dna Rodica si nu pot sa ne spui pt ca noi, prietenii tai de pe foprum, sa ne mai amuzam?
vlad, te terorireaza o dna Rodica si nu pot sa ne spui pt ca noi, prietenii tai de pe foprum, sa ne mai amuzam?

- pc7
- elite
hahaah, cat de funny poate fi in bukale
Life's not fair, get used to it
- 187.92a
- addicted
voiai sa zici in bukake, pesemne
acum serios, vlad vrei sa fim brigadã si sa mergem peste tanti care te asupreshte?
cea de la spital

acum serios, vlad vrei sa fim brigadã si sa mergem peste tanti care te asupreshte?
cea de la spital
-
- elder
Uite, eu am avut nevoie de diploma mai devreme si m-am dus la rectorat stiind ca trebuie sa dau. M-am dus sa ma interesez( adica nu aveam cafeaua sau whatever) si brusc, din treaba asta a iesit un scandal enorm pentru ca cucoana mi-a zis nu foarte agresiv. Nu mi-a zis "vino marti" , ca as fi venit cu cadoul. M-a luat tare cu alte magarii. S-a lasat cu urlete( de ambele parti), dupa care treaba s-a rezolvat, discret, o saptamana mai tarziu, cu un pachet de cafea la aceeasi persoana.
Stiu ce zici, Vlad, dar atunci cand ai nevoie de ceva si nu poti fara acel ceva, nu prea mai merge rationamentul cu sistemul, perpetuare, alte generatii.
Stiu ce zici, Vlad, dar atunci cand ai nevoie de ceva si nu poti fara acel ceva, nu prea mai merge rationamentul cu sistemul, perpetuare, alte generatii.
- 187.92a
- addicted
ssss wrote: pentru ca cucoana mi-a zis nu foarte agresiv.
ciudat, credeam ca esti foarte obisnuit cu asa ceva, adica tu, vreau sa zic.
nu, vlad insinua o chestie repetitiva, lasa impreie de continuum, ceva in genul omul nu poate sa-si ia pontajul-nush ca nu ne-a lamurit sa radem, oricum folosea imperfectul sau ce e ala.
- alimori
- elite
ssss, cand am avut nevoie de diploma (ca sa-ncep sa-mi fac actele pt Spania) si nu mi-au dat-o, m-am dus in audienta la secretar (mai era lume la coada cu aceeasi problema) si i-am propus sa bage o taxa de urgenta, cum era in alte facultati. In anul ala (2004) nu s-a-ntamplat, dar aud ca acum exista. Io zic ca merge "rationamentul cu sistemul, perpetuare, alte generatii", doar ca te costa mult mai mult timp.
-
- senior
deci in concluzie, numai mf-istii se sustrag obligatiilor... in rest? pe laborator sau in alte ramuri?
-
- newbie
Salutare , pe mine ma intereseaza cum e programul pe radiologie . Daca e cineva pe radio. sa ne spuna si noua cum este.
- danhia
- elite
se paote lipsi complet pana la a fi prezent in totalitate.
depinde de centru si de daruirea pt meserie pe care o posezi .
depinde de centru si de daruirea pt meserie pe care o posezi .
Red Apple