intrebare:la schimbarea de stagiu trebuie sa te prezinti obligatoriu personal sau poate sa mearga un coleg de specialitate si sa "imi schimbe" si mie stagiul fara a fii prezenta?am intrebat asta la centrul de perfectionare cd mi-am schimbat stagiul si parca raspunsul a fost k nu trebuie sa fii personal,dar nu m tin minte sigur...
stie cineva sigur?multumesc anticipat pt raspuns!
intrebare
- gargaritza
- senior
- Chingachgook
- addicted
Re: intrebare
la targoviste mergea unu singur.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- gargaritza
- senior
mda,intre timp am aflat ca nu trebuie sa fii personal la centru ca sa iti schimbi stagiul.
am o noua problema=intrebare:stie cineva cum este ati-ul pr rezidenti la spit.universitar?ma intereseaza in special pt cei ce nu sunt de specialitate ati-isti.vreun doctor m intelegator pe acolo?(= sa nu aibe pretentii f mari in ceea ce priveste prezenta
)
am o noua problema=intrebare:stie cineva cum este ati-ul pr rezidenti la spit.universitar?ma intereseaza in special pt cei ce nu sunt de specialitate ati-isti.vreun doctor m intelegator pe acolo?(= sa nu aibe pretentii f mari in ceea ce priveste prezenta

- 187.92a
- addicted
pt medici rezidenti care sa devina (medici) prosti?
mai bine nu
mai bine nu
- danhia
- elite
gargaritza wrote:mda,intre timp am aflat ca nu trebuie sa fii personal la centru ca sa iti schimbi stagiul.
am o noua problema=intrebare:stie cineva cum este ati-ul pr rezidenti la spit.universitar?ma intereseaza in special pt cei ce nu sunt de specialitate ati-isti.vreun doctor m intelegator pe acolo?(= sa nu aibe pretentii f mari in ceea ce priveste prezenta![]()
![]()
![]()
![]()
)
asa de curiozitate ce treaba ai de nu vrei sa te duci la spital?
Red Apple
- 187.92a
- addicted
- gargaritza
- senior
mai fac inca o facultate si lucrez undeva.asta e o sa devin un medic prost.noroc cu altii ca voi.medicina nu e pierduta definitiv.are medici-judecatori..
ma duc sa frec menta(eventual altceva) in continuare.buna dimineata imed!
ma duc sa frec menta(eventual altceva) in continuare.buna dimineata imed!
- 187.92a
- addicted
ce sa spun, si eu am 2 facultati (si 2 mastere, din care 1 in curs) si nu ma mai codesc ca tine. trebuia sa le fi facut si tu cand era vremea lor nu acum la spartul targului. lol.
- Cyph3r
- elder
trident wrote:ce sa spun, si eu am 2 facultati (si 2 mastere, din care 1 in curs) si nu ma mai codesc ca tine. trebuia sa le fi facut si tu cand era vremea lor nu acum la spartul targului. lol.
Si te intrebi de ce sare boardul imedului in capul tau..pai ce conteaza de ce face a doua..ca putea sa fie si la a 6-a facultate. oricum e irelevant cate facultati si mastere faci important e sa fii bun (vezi vb aia: ei nu pot sa iti dea creier dar iti pot da o diploma).
Nu vrea sa faca stagiu mare chestie..de parca nu sunt multi care isi iau stagiul doar cu numele si se reintorc unde fac ei specialitatea de baza.
Ontopic: cica la Budimex poti sa iti iei ati si e lejer si frectie.
I choose not to choose life.And the reason..there is no reason.Who needs reasons when you got medicine??