intrebare

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
gargaritza
senior
senior

Re: intrebare

Postby gargaritza » Wed Apr 09, 2008 9:10 pm

intrebare:la schimbarea de stagiu trebuie sa te prezinti obligatoriu personal sau poate sa mearga un coleg de specialitate si sa "imi schimbe" si mie stagiul fara a fii prezenta?am intrebat asta la centrul de perfectionare cd mi-am schimbat stagiul si parca raspunsul a fost k nu trebuie sa fii personal,dar nu m tin minte sigur...
stie cineva sigur?multumesc anticipat pt raspuns!

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Thu Apr 10, 2008 2:08 am

la targoviste mergea unu singur.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

gargaritza
senior
senior

Postby gargaritza » Mon Apr 14, 2008 8:43 pm

mda,intre timp am aflat ca nu trebuie sa fii personal la centru ca sa iti schimbi stagiul.
am o noua problema=intrebare:stie cineva cum este ati-ul pr rezidenti la spit.universitar?ma intereseaza in special pt cei ce nu sunt de specialitate ati-isti.vreun doctor m intelegator pe acolo?(= sa nu aibe pretentii f mari in ceea ce priveste prezenta :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: )

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Apr 15, 2008 12:05 am

pt medici rezidenti care sa devina (medici) prosti?
mai bine nu

danhia
elite
elite

Postby danhia » Tue Apr 15, 2008 3:37 am

gargaritza wrote:mda,intre timp am aflat ca nu trebuie sa fii personal la centru ca sa iti schimbi stagiul.
am o noua problema=intrebare:stie cineva cum este ati-ul pr rezidenti la spit.universitar?ma intereseaza in special pt cei ce nu sunt de specialitate ati-isti.vreun doctor m intelegator pe acolo?(= sa nu aibe pretentii f mari in ceea ce priveste prezenta :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: )

asa de curiozitate ce treaba ai de nu vrei sa te duci la spital?
Red Apple

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Apr 15, 2008 3:58 am

eh freacamenta, ce treaba sa aibe

gargaritza
senior
senior

Postby gargaritza » Tue Apr 15, 2008 7:01 am

mai fac inca o facultate si lucrez undeva.asta e o sa devin un medic prost.noroc cu altii ca voi.medicina nu e pierduta definitiv.are medici-judecatori..
ma duc sa frec menta(eventual altceva) in continuare.buna dimineata imed!

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Apr 15, 2008 7:27 am

ce sa spun, si eu am 2 facultati (si 2 mastere, din care 1 in curs) si nu ma mai codesc ca tine. trebuia sa le fi facut si tu cand era vremea lor nu acum la spartul targului. lol.

Cyph3r
elder
elder

Postby Cyph3r » Sat Apr 19, 2008 3:25 pm

trident wrote:ce sa spun, si eu am 2 facultati (si 2 mastere, din care 1 in curs) si nu ma mai codesc ca tine. trebuia sa le fi facut si tu cand era vremea lor nu acum la spartul targului. lol.

Si te intrebi de ce sare boardul imedului in capul tau..pai ce conteaza de ce face a doua..ca putea sa fie si la a 6-a facultate. oricum e irelevant cate facultati si mastere faci important e sa fii bun (vezi vb aia: ei nu pot sa iti dea creier dar iti pot da o diploma).
Nu vrea sa faca stagiu mare chestie..de parca nu sunt multi care isi iau stagiul doar cu numele si se reintorc unde fac ei specialitatea de baza.
Ontopic: cica la Budimex poti sa iti iei ati si e lejer si frectie.
I choose not to choose life.And the reason..there is no reason.Who needs reasons when you got medicine??

Return to “Viata in spital”