Curiozitate

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
mamamia

Re: Curiozitate

Postby mamamia » Wed Feb 06, 2008 8:24 pm

In loc sa stati sa va certati, cautati-va conducatori care chiar sa va conduca, nu sa va bage in cap numai prostii. Si am vorbit serios ce am zis. In tara asta e numai hotie si voi o acceptati, deci nu are sa comentati atata si cautati vinovatii pentru ca nu ii cautati in ograda corecta.
Si nu am absolut nimic cu Trident, doar imi scarba de genul acesta de persoane, nimic altceva, care au impresia ca tot ceea ce zic e corect.

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Wed Feb 06, 2008 9:32 pm

deci sunteti in topicul :REZIDENTIAT2008....
noi nici macar nu stim ce-o sa fie, cum o sa fie....si voi va certati aici k cine sa va reprezinte ca rezidenti...
fratilor noi nici macar n-am dat/n-am luat rezidentiatul....
deci noi=studenti fff stresati ce urmeaza sa-si dea exam de rezidentiat
va rog certi-va in alta parte k noua ne ajunge stresul k vor sa ne bage astia nu stiu cate pagini in + pe gat...si sa dam si cu 2 sapt mai devreme... :(
asteptati-ne s-ajungem si noi la anul pe vremea asta cand o sa fim rezidenti :mrgreen:...sau mergeti intr-un topic pt REZIDENTIoameni care au dat si-au si luat exam de rezi :allright:
si la sfarsit, mamotaaa....

dimi
junior
junior

Postby dimi » Wed Feb 06, 2008 11:06 pm

Nu stiu cum a ajuns aici. Cand l-am initiat nici nu exista Rezidentiat2008...
Odata cu schimbarea "fetei" imed-ului s-a schimbat si amplasarea topicului.
Spor la invatat. :)

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Feb 06, 2008 11:24 pm

avem deja un semn ca discutia a atins limita dinspre penibil, daca a deranjat-o si pe nicoleta gheorghe.
haideti sa nu-i luam fetei linistea caci topicul se cheama..deci..rezi2008 :?: :!: .

draga nicoleta, vina ii apartine lui dimi care a postat o curiozitate toal aiurea, pe nervii altora, ai atator si atator candidati. :)

discutia oricum ciclizeaza, cine vrea proiecte se baga la munca, cine nu vrea ca i se fura ideile sa nu se bage.. si cam atat. am ajuns cu discutia de unde am plecat

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Fri Feb 08, 2008 1:23 am

deci :peace: ....nu m-a deranjat chiar asa de mult... :mrgreen:
numai k atunci cand deschideam pagina principala vedeam mereu newposts pe rezi2008....si repede deshideam sa vad ce-a mai aparut nou despre acest minunat exam ce urmeaza sa-l dau ...si ce sa vad....erau discutii despre cine sa-i reprezinte pe rezidenti....poate un pic complexata pot sa zic , ca m-as fi simtit...:D :mrgreen: :oops:
k unii sunt deja rezidenti,,,,si-au scapat ...si altii urmeaza sa treaca print-un an deosebit de greu...si stresant :(
si la sfarsit, mamotaaa....

Return to “Viata in spital”