Uita-te pe la"Cum pleci din tara" (pe forumul asta), uita-te pe google.com... Trebuie insa sa ai rabdarea sa cauti, sa te documentezi singur, ca nu stiu cine are timp sa-ti dea mura-n gura, nu te supara ca-ti zic...Oricum, daca esti motivat(a), gasesti cam tot ce te-ar putea interesa pe forumul asta. Numai cauta!
Plecam sau murim pe baricadele politice?
- rez_ista
- senior

Maximus, despre ce tara e vorba, ai preferinte ? NU exista o regula generala pentru toate tarile din Uniune...sau din afara ei (UK, Elvetia, USA sa).
Uita-te pe la"Cum pleci din tara" (pe forumul asta), uita-te pe google.com... Trebuie insa sa ai rabdarea sa cauti, sa te documentezi singur, ca nu stiu cine are timp sa-ti dea mura-n gura, nu te supara ca-ti zic...Oricum, daca esti motivat(a), gasesti cam tot ce te-ar putea interesa pe forumul asta. Numai cauta!
- ciocalteu_PRM
- senior

-
maximus
- junior

din articolul din primul post am inteles ca exista o cale cat de cat sigura pentru rezidenti,de depunere a actelor si de luare in evidenta de catre o formatiune anume.la acest lucru ma refeream,modalitatile cu scrisul mailurilor la disperare le cunosc.
reformulez pentru a fi inteles cum trebuie:despre ce modalitate este vorba,unde se depun actele ,care sant conditiile si tarile unde are loc distribuirea rezidentilor.va multumesc
reformulez pentru a fi inteles cum trebuie:despre ce modalitate este vorba,unde se depun actele ,care sant conditiile si tarile unde are loc distribuirea rezidentilor.va multumesc
- 187.92a
- addicted

- casandra13
- senior