GREVA !!! CAND???

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
mirciulica
junior
junior

Postby mirciulica » Sat Dec 09, 2006 1:44 pm

Pentru inceput, ar fi bine ca sa li se aduca la cunostinta in mod clar domnilor negociatori sanitas despre situatia rezidentilor in Romania. Cand se duc aia la Guvern cu negocierea sa ne reprezinte k lumea si pe noi. Sau chiar sa aiba un reprezentant al rezidentilor. Unul bine documentat si convingator.

Asa, s-au dus acolo, au amenintat cu greva si au obtinut 40% crestere esalonata pe 2 ani. Adica vreo 50-60 RON / semestru ! Ce-ntelegem noi din banii astia?

Ca sa ne facem auziti, cre' ca ar trebui sa fim subiect de stiri in grupajul de la ora 17 pe multiple posturi TV... In acest sens, cred ca o greva ar putea fi o initiativa chiar prea blanda...
Atatea giuvaiere sint / Uitate-n bezna si-n pamant, / Dormind in veci necercetate.

Atatea flori dau in zadar / Parfumul lor subtil si rar, / In taina si-n singuratate...

alimori
elite
elite

Postby alimori » Sat Dec 09, 2006 3:39 pm

Mirciulica, noi n-avem treaba cu sanitasul, nu ne reprezinta pe noi.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Dec 09, 2006 5:44 pm

pai era vorba sa ne agatam de ei.
problema e ca aia au mai multi membri pe un etaj din municipal decat are amrezul in toata tara. si s-ar putea sa nu ne bage in seama
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Sat Dec 09, 2006 8:07 pm

Sanitasul are vreo 200 de medici membri. Nu cred ca ii impiedica cineva pe rezidenti sa se inscrie in sanitas, de exemplu.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

Return to “Viata in spital”