proiect-medicina wrote:Imi pare rau daca raspunsul meu s-a lasat asteptat, dar in weekend nu am avut acces la internet.
Au trecut 2 weekenduri, nu unul.

Trebuia formulat "mi s-a ars calculatorul si mi-a luat 10 zile sa-l repar, si n-am vrut sa-l mai deranjez pe kooksee".

Acum, indiferent ce sunteti, nu sunteti tocmai firesc.
Sa zicem ca sunteti chiar un angajat pe la minister, care a postat primele mesaje de pe tzompul lui kooksee, prietenul lui. Atunci
- ce-i cu kooksee ca pare tare implicat, parca ar fi topicul lui
- ce-i cu kooksee (bis) ca nu i se pare deloc ciudata situatia consilierul care ba apare ca o zâna buna, ba dispare fara urma dupa ce, zice el, e interesat f mult de subiect, si asta imediat dupa aflarea ip-ului
- ce-i cu un asemenea consilier care din pasiune deschide un topic, indiferent de unde, apoi uita de el ?
- ce-i cu un asemenea consilier care nu stie ce-i aia externat ?
- ce-i cu un asemenea consilier care vede ca s-a iscat o problema cu IP-ul, ca a declansat o polemica, si se comporta ca si cum nu s-ar fi întâmplat nimic ?
- ce-i cu un asemenea consilier care lipseste 10 zile si afirma candid ca a lipsit 2 ?
- ce-i cu atitudinea consilierului uimitor asemanatoare cu a lui kooksee ? Adica ignorarea realitatii imediate si continuarea unui subiect pitoresc cu orice pret ?
Am fost primul care a muscat momeala. Acum pot spune ca daca în minister existau oameni inteligenti, realitatea pe teren nu era cea de acuma. Pentru mine e clar ce capacitati deosebite are cel ce a provocat acest topic, iar daca cumva e un ministeriabil, îi adresez un huooo !
Dialog pervers al calaului cu victima. Culmea, s-au gasit victime carora sa le placa.