Garzi medici rezidenti

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
187.92a
addicted
addicted

Re: Garzi medici rezidenti

Postby 187.92a » Wed Feb 24, 2010 11:29 pm

peste anul III, aia veche.

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Wed Feb 24, 2010 11:46 pm

a, ok, aia o stiam.

ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Thu Feb 25, 2010 10:22 am

nici dupa anul 3 nu se platesc la unele spitale, cunoscuta lozinca "nu are spitalul bani"
" Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti." Heyde

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Thu Feb 25, 2010 1:03 pm

frumos

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Feb 25, 2010 1:07 pm

ndsimona, nimeni nu mai are bani in mom de fata.
ceea ce poate fi adevarat, dar asta inseamna ca sisteaza garzile. orice altceva este munca la negru si rezidentul poate face puscarie, nu?
(poate asa sa mai refuze, zic si eu)

ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Thu Feb 25, 2010 2:09 pm

nu ma refer doar la anul asta, cand e criza
" Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti." Heyde

pigiotino
newbie
newbie

Postby pigiotino » Sun Mar 07, 2010 4:31 pm

Daca n-or sa ne mai plateasca garzile, eu nu mai fac. Nu ma poate obliga nimeni atata vreme cit este un contract individual cu spitalul respectiv. Fara suparare....sunteti singuri de vina ca faceti garzi neplatite.Ma refer la linia 2 - dincolo de anul 3
.

JhB
junior
junior

Postby JhB » Mon Mar 08, 2010 10:23 am

ce coincidenta...am avut si eu un b*u de asta de indrumator care ma punea (de buna voie si nesilit de nimeni) in tzashpe garzi pe luna, nu ma lasa sa-mi fac modulele, urla ca descreieratul la fiecare raport, nu aproba concediile, etc...asaa ca l-am bagat in p**da m*sii si m-am transferat (I-ote o solutie). Mentionez ca acum sunt fericit si cu 4 Kg mai gras :D
"Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce-ti place,ci sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci"

invatacel
junior
junior

Postby invatacel » Tue Mar 09, 2010 11:15 pm

In unele centre din tara (fara nume, ca nu e bine) , se practica chestia cu garzile neplatite la reidenti de an mare, chiar de an terminal, pe motiv ca nu are bani spitalu sau nu aproba managerul/seful de clinica etc. (motive , pretexte....) . Romania, tara tutror posibilitatilor :mrgreen:

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Mar 10, 2010 12:12 am

invatacel wrote:In unele centre din tara (fara nume, ca nu e bine) , se practica chestia cu garzile neplatite la reidenti de an mare, chiar de an terminal,

da, fara nume ca nu e bine, desigur...
:( as putea spune simptomatic.
cand te deranj ceva e bine sa spui ce te doare

dandanaua
senior
senior

Postby dandanaua » Wed Mar 10, 2010 8:14 pm

Fratilor sunteti culmea , eu as face reclamatie la Inspectoratul Teritorial de Munca si managerului spitalului si sefului coordonator de clinica pentru abuz in serviciu si santaj in vederea constrangerii la munca fara plata in afara orarului normal de munca conform contractului semnat cu spitalul platitor ----Treziti-va cum sa lucrati neplatiti ? :twisted:
Sclavia s-a abolit de mult si e ilegal sa prestati fortati sau constransi prin orice metoda santajista (gen te pic sau iti dau note mici la stagiu bla bla ) munca neplatita . :devil:
i-as arata sefului de clinica si managerului spitalului acea reclamatia inainte si i-as intreba ce sa fac cu ea ??? Ori imi platesc garzile corespunzator daca au descoperire de personal ori nu mai vin in acele garzi si sa se descurce cum pot cu cei pe care ii pot plati pentru garzile acelea ,ori dam drumu reclamatiei si sa vedem ce se intampla mai departe :rightblinky: .
Va asigur eu ca nu va va mai chema nimeni in garzi neplatite, iar dc veti fi chemati veti fi remunerati corespunzator ulterior micului circ .
Nu va mai lasati abuzati !

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Mar 10, 2010 8:15 pm

...dar invatati bine ca la specialitate reaq e al vostru :D :D
caci asa este lumea asta creata, de exista parghii de toate partile. caci: dca ar fi fost asa lejer s-ar fi rezolvat pana acum problema.
dar da, ai dreptate, pe bune. asa, in teorie, lucrurile fac sens

dandanaua
senior
senior

Postby dandanaua » Wed Mar 10, 2010 8:20 pm

E si normal sa invetati bine pentru specialitate.
Asa cum nu sunt de acord cu sclavia nu sunt de acord nici cu micile trocuri gen -ok fac garzi patriotice pana nu mai pot ca sa imi dea ex de specialitate usor . :green: e dezgustatoare problema si cand esti bazat pe tine nu are ce sa iti faca nimeni la nici un examen de specialitate , decat daca nu ai timp sa inveti teorie ca deh -trebuie sa stai in garzi fortate ceea ce nu e cazul dc stii cum sa pui problema :peace:

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Mar 10, 2010 8:39 pm

(mai dar ce principii puternice ai. eu crezusem ca esti de acord cu sclavia, bine ca ai specificat ca nu, ca sa ne putem intelege.)

in ceea ce priveste ce spui tu:
:D :D yap, like things could ever be that simple! pur si simplu se inchid ochii si se imagineaza o alta realitate spunand o matra "sclavia s-a abolit" si gata, realitatea se schimba. yap, like things could ever be that simple!

dandanaua
senior
senior

Postby dandanaua » Wed Mar 10, 2010 8:59 pm

:devil: :devil: :devil: A new generation of small residents has arised and they are bad , 100 times more rude and impolite than the ladies at ex CNDPS if the case and going after their purposes no matter what MUHAHAHAHHAAAAAA . :devil: :devil: :devil:

ASA CA : IT'S TIME FOR A CHANGE dar cred ca si-au dat seama si ei deja .
Dupa cum bine spunea o tanti secretara ciubucara si tupeista dupa un schimb de replici din care a iesit extrem de ravasita cu niste co-echipieri de-ai nostrii :" rezidentii astia noi parca sunt ca in nici un an atat de rai si agresivi pe astia nu ii potoleste nimeni ":peace: :peace: :peace: :peace:
ASA CA FRATILOR DE AN MIC KEEP ON DOING A GOOD WORK ON PISSING OFF( AND ON) RUDE T.A.'S !!! :allright:

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Mar 10, 2010 11:04 pm

whatever. bine.

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Thu Mar 11, 2010 12:39 am

trident wrote:e bine sa spui ce te doare

nu e bine, dragutule

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Mar 11, 2010 5:53 pm

depinde. fiecare crede in principiile pe care le are, este o perceptie individuala.

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Thu Mar 11, 2010 7:00 pm

trident wrote:este o perceptie individuala.

eu zic sa testezi faza, sa vezi ce perceptie devine.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Mar 11, 2010 7:04 pm

desigur, dar acest lucru se poate face doar daca este cazul

mitu
newbie
newbie

Postby mitu » Thu Mar 18, 2010 6:19 pm

Plata ca plata...dar macar aveti poate o camera de garda unde sa stati..
La craiova pe sectia de interne I o desteapta de profa care si-a tras separat clinica de reumato (madam Ciurea care e nevasta lui mister Ciurea sefu de pe gastro marele fost rector) a hotarat ca trebuie sa ia camera de garda (si aia una mica de 9 m2, o fasta rezerva) sa-i faca birou asistentei sefe de pe reumato ca oricum noi rezidentii ne "lafaim si desfatam" toata ziua acolo(suntem in jur de 25 pe sectie si acolo aveam si vestiarele)...asa ca acum probabil ca vom sta ca aurolacii pe holul sectiei in garda...multi se arata viteji acum si spun ca nu mai fac garzi dar asta ramane de vazut.
A si pus un afis la intrare ca incepand din data de 22.03 vom avea "vestiar" la comun cu clinica vecina de interne intr-un separeu facut din geamuri pe holul de la intrare in marele spital clinic din craiova, la comun cu alti 30 de colegi de pe clinica celalalta tot de 9 m2.Macar ei au camera de garda separat pe sectie ...
Asa ca dupa cum spun unii colegi ,,fie painea cat de rea tot mai bine e RMO"..astepta sa plece.Decat sclavi la ai nostri pe nimic , mai bine sclavi la ai lor :help:

b3
elite
elite

Postby b3 » Thu Mar 18, 2010 6:40 pm

Exista niste reglementari scrise legate de structura unitatilor medicale. Daca nu se respecta ce scrie acolo, nu primesc autorizatie de functionare de la DSP. Ca idee...
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

Return to “Viata in spital”