salarii
- tantarica
- junior
Re: salarii
Rezii de anul I,cand vor lua Ronii pa luna ian? 

- b3
- elite
dupa 15 februarie
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- tantarica
- junior
Asa tarziu,...mmm,si bonuri nimic??
-
- senior
Este adevarat ca de luna asta maximul sporurilor cumulate pe care il vom primi este de 30% ?stie cineva ceva in acest sens? 

-
- senior
veste minunata: (
)
la floreasca vor da prima de stabilitate (cred ca era vb despre cea din toamna, care nu s-a dat) impartita pe mai multe luni, insumata cu salariul. nu stiu: pe cate luni se imparte, cat va fi ea, nimic. la intrebarile mele se raspundea cu: vineri o sa puteti lua fluturasul si o sa vedeti atunci. deci, SUSPANS!!!!!!!!!!!!! cam "negru" suspansul asta.
si inca ceva: nu se stie de bonuri NIMIC la floreasca.

la floreasca vor da prima de stabilitate (cred ca era vb despre cea din toamna, care nu s-a dat) impartita pe mai multe luni, insumata cu salariul. nu stiu: pe cate luni se imparte, cat va fi ea, nimic. la intrebarile mele se raspundea cu: vineri o sa puteti lua fluturasul si o sa vedeti atunci. deci, SUSPANS!!!!!!!!!!!!! cam "negru" suspansul asta.
si inca ceva: nu se stie de bonuri NIMIC la floreasca.
- b3
- elite
bai nene, sunteti plictisitori, cititi si voi forumul mai atent. a pus cineva aici viewtopic.php?p=229077#p229077 un articol de ziar in care zice ca la iasi (probabil peste tot la fel) sumele aferente primelor si probabil si celui de-al 13lea salariu se vor adauga salariului, se impart pe 12 luni. si se dau si bonuri de masa. intr-un fel, au crescut salariile. de fapt, au ramas la fel.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
- VoxEgo
- senior
S-au marit salariile.
Astazi am primit fluturasii.
Pe psihi ca rez de an I iau aproape 15 mil in mana plus bonuri, anul trecut rezidentii de an I luau cam 13 mil plus bonuri.
Rezidentii de anul IV spun ca iau aproape 20 de milioane, anul trecut luau sub 18.
Noi avem spor de 75%
S-a schimbat salariul de incadrare, in care s-a integrat sporul de 11%. Cu alte cuvinte, daca pe fluturasul unui rezident de an I anul trecut era 10 mil si ceva, acum sunt 13 mil.
Salariul al 13% il vor primi cei de an II si mai sus in doua transe, prima la sfarsitul lunii febr (partea asta e valabila la socola Iasi)
Astazi am primit fluturasii.
Pe psihi ca rez de an I iau aproape 15 mil in mana plus bonuri, anul trecut rezidentii de an I luau cam 13 mil plus bonuri.
Rezidentii de anul IV spun ca iau aproape 20 de milioane, anul trecut luau sub 18.
Noi avem spor de 75%
S-a schimbat salariul de incadrare, in care s-a integrat sporul de 11%. Cu alte cuvinte, daca pe fluturasul unui rezident de an I anul trecut era 10 mil si ceva, acum sunt 13 mil.
Salariul al 13% il vor primi cei de an II si mai sus in doua transe, prima la sfarsitul lunii febr (partea asta e valabila la socola Iasi)
the Earth is flat
- gargaritza
- senior
mie nu mi se pare ca s-au marit. nu am luat inca salariul, nu am vazut nici fluturasul, insa, sunt anul 4 si anul trecut, cu spor75%, platita de floreasca, luam aproape 18 mil in mana. tinanad cont de faptul ca, odata cu trecerea intr-un an superior, se schimba si salariul de incadrare iar in acesti bani pe care ii luam anul asta este inclus si un procent din prima de stabilitate, a lua aproape 20 de mil este exact ca anul trecut...sau nu gandesc eu bine?
- VoxEgo
- senior
gargaritza wrote:mie nu mi se pare ca s-au marit. nu am luat inca salariul, nu am vazut nici fluturasul, insa, sunt anul 4 si anul trecut, cu spor75%, platita de floreasca, luam aproape 18 mil in mana. tinanad cont de faptul ca, odata cu trecerea intr-un an superior, se schimba si salariul de incadrare iar in acesti bani pe care ii luam anul asta este inclus si un procent din prima de stabilitate, a lua aproape 20 de mil este exact ca anul trecut...sau nu gandesc eu bine?
Eu am spus ce scrie pe fluturas si situatia comparativa rezi an i anul trecut rezi an i anul asta. Anul trecut in I se luau 13, acum tot in anul I se iau aproape 15. La fel spun si colegii mei de ani mai mari, ca situatia e diferita.
Anyways, a fost un mic tambalau astazi deoarece desi pe fluturas scrie spor 75%, matematic iese 50%, pana acum la Socola sporul a fost de 75%.
The plot thickens!
Si pe fluturasii celor de ani mai mari nu este nimic legat de prima de stabilitate.
the Earth is flat
-
Un rezident de anul 2 cu spor de 15%, cat va lua acum?
- pc7
- elite
daca a fost semnata lege ca nu mai exista prima de stabilitate, de ce credeti ca va da cineva aceasta prima?
Life's not fair, get used to it
-
- senior
pt ca probabil este vb despre prima din toamna trecuta pe care noi nu am primit-o (cel putin la floreasca nu s-a dat) !!!!!!!
-
- senior
Am luat si eu fluturasul, pe luna ianuarie (ultima luna de rezidentiat pt mine), anul V: salariu de baza 1902, apare un singur spor (nu-mi apar procentele: 207 ron) iar in mana 1486, cam cu 2 milioane mai mult decat primeam inainte!
-
acel 207 inseamna exact 11 % ,deci e sporul de preventie .alte sporuri nu trebuia sa mai ai ?
- claudya
- senior
am mai scris si pe un alt topic dar repet; din ian. 2010 salariile se calculeaza in modul urmator: la salariul de baza corespunzator anului de rez (dupa grila veche de salarizare) se va adauga in fiecare luna sporul de preventie, cota parte din prima de stabilitate (o prima sau doua dupa cum a luat fiecare anul trecut impartit la 12 luni) plus spor de vechime pt cine are; iar la toate astea se adauga sporul de stagiu. sper ca am fost coerenta . mie asa mi s-a explicat cu pixul in mana la salarii.
ideologiile ne despart, visele si suferinta ne apropie 

-
- newbie
Pai atunci mie , care tocmai am incheiat rezidentiatul si nu voi mai primi salariu de la ei ( pe 15 februarie voi primi ultimul salariu de rezident aferent lunii ianuarie ) , cum dracu' imi vor da prima asta de stabilitate , pe care trebuia sa o primesc in decembrie , daca ei o impart in bucati si o adauga la fiecare salariu de acum inainte?
- b3
- elite
Pe aia din decembrie 2009 ti-o dau (probabil doar daca o ceri insistent) cum ti-o dadeau si pana acum. Modul de calcul prezentat de claudya mai sus cred ca e pentru primele care s-ar fi dat in 2010. Mie asa mi s-ar parea logic.
- rellyc
- senior
b3, cea de-a 2-a prima de stabilitate din 2009 se da in 2010 sub forma a 12 transe alipite salariului. Al 13-lea am inteles de la salarizare ca se va da in martie si aprilie (50-50).
"Capacitatea omului de a se insela pe sine insusi si de a confunda dorintele imaginatiei sale cu realitatea nu are limite"
- b3
- elite
Am inteles, mersi 

- adybubu
- junior
Dar de bonuri de masa ce se mai aude pe la altii? Mie, de la spitalul unde am postul, mi-au zis ca sigur nu se mai dau... 

- VoxEgo
- senior
-
- junior
redutab wrote:Pai atunci mie , care tocmai am incheiat rezidentiatul si nu voi mai primi salariu de la ei ( pe 15 februarie voi primi ultimul salariu de rezident aferent lunii ianuarie ) , cum dracu' imi vor da prima asta de stabilitate , pe care trebuia sa o primesc in decembrie , daca ei o impart in bucati si o adauga la fiecare salariu de acum inainte?
Si eu sunt in aceeasi situatie, sunt la fel de curios cum vom primi banii. Teoretic, prima de stabilitate este in jur de 1000 RON, asta inseamna cam 83,33 RON / luna, dar daca ai observat pe fluturas, exista o suma de 5 RON pentru transferul banilor pe card. Una e sa iti dea o singura data 1000 RON si iti ia 5 RON, alta e sa-ti dea in 12 rate lunare si sa-ti opreasca 60 RON intr-un an.
Mai are rost sa intreb de penalizari? la card am dobanda de 19% la suma imprumutata, avand in vedere ca si ei s-au folosit de banii nostri, cam tot atat ar trebui sa le cerem penalizari, nu?
- alina_ok
- elder
adybubu wrote:Dar de bonuri de masa ce se mai aude pe la altii? Mie, de la spitalul unde am postul, mi-au zis ca sigur nu se mai dau...
am auzit un zvon cum ca la iasi s-au dat bonuri de masa luna asta......oare e adevarat? la bucuresti nu se dau??
khabi kushi khabie gham...
- alina_ok
- elder
mai am inca o intrebare....stie cineva cam pe ce data sa dau salariile de la pantelimon? si cam ce valoare are salariul de rezident anul 1 pe MF, cam cat era anul trecut(ca ramane la fel)? ca am auzit 10 variante pana acum.
khabi kushi khabie gham...
- 187.92a
- addicted
in cateva zile se va sti cu siguranta valoarea exacta
-
- junior
doamnele de la organizarea muncii sp Floreasca nu stiu nimic de salariu,''spera''sa intre sapt asta
speram si noi

-
- junior
adybubu wrote:Dar de bonuri de masa ce se mai aude pe la altii? Mie, de la spitalul unde am postul, mi-au zis ca sigur nu se mai dau...
Bonurile de masa pt ianuarie le-am luat cam pe 25 ian, iar cele pe februarie o sa le luam dupa 23 ale lunii. Si eu sunt pe post si SE DAU BONURI...
- nicoletaghe
- senior
sweet katy wrote:doamnele de la organizarea muncii sp Floreasca nu stiu nimic de salariu,''spera''sa intre sapt asta
speram si noi
offf...iar au inceput cu "speram sapt asta"!?!

si la sfarsit, mamotaaa....
-
- senior
intrebare...medicii rezidenti pe post sunt platiti de spitalul respectiv sau tot din fondurile de la minster/.'?
-
- elder
jewelieta_iasi, cei de post sunt platiti de spital, cei pe loc de minister
la floreasca, doamnele intrebate de dimineata au spus ca prima de stabilitate se imparte la 12 si se acorda lunar (prima de stabilitate aferenta 2009), de al 13-lea nimic, de bonuri nimic
la sf. ioan, bonurile se dau luna aceasta, singura nedumerire fiind data, nu se stie de prima, al 13-lea
deci, ca in romania
la floreasca, doamnele intrebate de dimineata au spus ca prima de stabilitate se imparte la 12 si se acorda lunar (prima de stabilitate aferenta 2009), de al 13-lea nimic, de bonuri nimic
la sf. ioan, bonurile se dau luna aceasta, singura nedumerire fiind data, nu se stie de prima, al 13-lea
deci, ca in romania

And the PRIDES shall stand as one, powerful in the LIGHT and SUPREME among BEINGS
- ares/tm
- elder
- dr.rezidentx1
- senior
pasarilatilungila wrote:jewelieta_iasi, cei de post sunt platiti de spital, cei pe loc de minister
deci, ca in romania
asa mi s-a zis si mie la sf ioan
cert e ca ne-au crescut un pic salariile: ca rezid de an 3 cu spor de psi 75 % in mana vom vedea 1930 lei fata de 1700-1800 cat luau colegii mei anul trecut. nu am gasit insa fluturasu ca sa ma lamuresc, nu erau printate, iar banii am inteles ca azi vor fi virati din trezorerie, asa ca probabil intra zilele urmatoare
enjoy
-
- senior
Pe-al meu fluturas zice "cuantum stabilitate" vreo 200lei. Se va lua lunar. Al 13 lea in 2 transe in martie si aprilie.
-
- senior
cuantumulpt prima de stabilitate care se da acu e pt 2009 sau 2010?...ca in 2009 nu am luat decat o prima...
- zana_ale
- senior
alina_ok wrote:mai am inca o intrebare....stie cineva cam pe ce data sa dau salariile de la pantelimon? si cam ce valoare are salariul de rezident anul 1 pe MF, cam cat era anul trecut(ca ramane la fel)? ca am auzit 10 variante pana acum.
nu stiu daca te ajuta...
in Sb salariu e de 954.
mamica unei zane!
- magdutz
- elder
de la SUUB a luat cineva fluturasul sau banii?
-
- senior
mie mi-au intrat banii acum. sunt la Floreasca anu 1 pe radiologie si am pe card 996 ron.
-
- junior
zana_ale wrote:alina_ok wrote:mai am inca o intrebare....stie cineva cam pe ce data sa dau salariile de la pantelimon? si cam ce valoare are salariul de rezident anul 1 pe MF, cam cat era anul trecut(ca ramane la fel)? ca am auzit 10 variante pana acum.
nu stiu daca te ajuta...
in Sb salariu e de 954.
Interesant la MS e 942 plus bonuri...
- dr_me
- senior
anul 1 - chir generala, CJ, mi-au intrat azi 1000 de lei (2 sporuri, 11% preventie si 15% de chirurgie). n-am fluturas sa vad ce si cum..
insa cred ca s-a practicat asa cum s-a scris mai sus, cu prima de stabilitate impartita egal/luna...
de bonuri, spitalul a zis ca zilele viitoare se va stii cu exactitate daca se vor mai da sau nu...

de bonuri, spitalul a zis ca zilele viitoare se va stii cu exactitate daca se vor mai da sau nu...
- agorima
- senior
breki wrote:zana_ale wrote:alina_ok wrote:mai am inca o intrebare....stie cineva cam pe ce data sa dau salariile de la pantelimon? si cam ce valoare are salariul de rezident anul 1 pe MF, cam cat era anul trecut(ca ramane la fel)? ca am auzit 10 variante pana acum.
nu stiu daca te ajuta...
in Sb salariu e de 954.
Interesant la MS e 942 plus bonuri...
da asa este la MS salariul a fost intotdeauna mic, anul trecut diferenta dintre mine si o colega pe aceeasi specialitate, acelasi an de rezi, acelasi stagiu, aceleasi sporuri a fost de 45 ron ea fiind platita de sf ioan bucuresti si neavand nici sporul de 5% vechime!