prima de stabilitate medici
- grasshopper
- elder
-
- senior
-
- senior
mica sirena wrote:ioaname wrote:stie cineva ceva de al 13-lea salar?
Aceeasi intrebare vroiam sa o pun si eu...
bai voua va dua bonuri pe 2008 ca la noi la spital aia de la personal zice ca de anu asta rezidentii nu mai primesc bonuri ????????????pls raspunde cineva din vreun centru ca sa ne certam si noi pt drepturile noastre?

-
- senior
woody wrote:mica sirena wrote:ioaname wrote:stie cineva ceva de al 13-lea salar?
bai voua va dua bonuri pe 2008 ca la noi la spital aia de la personal zice ca de anu asta rezidentii nu mai primesc bonuri ????????????pls raspunde cineva din vreun centru ca sa ne certam si noi pt drepturile noastre?
Eu nu am auzit inca nimic. De ce sa nu ne mai dea???
-
- senior
mica sirena wrote:woody wrote:mica sirena wrote:ioaname wrote:stie cineva ceva de al 13-lea salar?
zi mi si mie ce spital te plateste ca la noi umbla zvonu ca de fapt ei ne papa bonurile si zic ca nu ne mai da ministeru bonuri la rezidneti , nu pot sa va zic spitalul meu ca tb sa ma cert cu lumea de acolo ca sa ne dea bonuri , pls
cica tbsa ii spunem sigur aleia dc la restu rezidnetiklor platiti de alte spitale se dau bonuri , ca ei nu au chef sa faca cerere pt noi sa ne dea bonuri , vrajeli de ae alora care vor sa ne pape din banii nostrii de parca am avea miliarde salariu pls rapundeti si voi va rog
-
- senior
woody wrote:mica sirena wrote:woody wrote:mica sirena wrote:ioaname wrote:stie cineva ceva de al 13-lea salar?
zi mi si mie ce spital te plateste ca la noi umbla zvonu ca de fapt ei ne papa bonurile si zic ca nu ne mai da ministeru bonuri la rezidneti , nu pot sa va zic spitalul meu ca tb sa ma cert cu lumea de acolo ca sa ne dea bonuri , pls
cica tbsa ii spunem sigur aleia dc la restu rezidnetiklor platiti de alte spitale se dau bonuri , ca ei nu au chef sa faca cerere pt noi sa ne dea bonuri , vrajeli de ae alora care vor sa ne pape din banii nostrii de parca am avea miliarde salariu pls rapundeti si voi va rog
sf ioan - bucuresti
-
- newbie
Re: prima de stabilitate medici
salut!!!
Medicii vor beneficia de prime de stabilitate, de doua ori pe an , egală cu salariul de bază minim corespunzător funcÅ£iei, gradului sau treptei profesionale , a anunÅ£at miercuri ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu. “Prin această hotărâre stabilim ca într-un an să se poată acorda două prime de stabilitate: prima până la sfârÅŸitul lunii iunie, iar a doua până la sfârÅŸitul lui decembrie “, a declarat Eugen Nicolăescu. De această primă nu beneficiază “medicii care desfăşoară numai activitatea de gardă, cu contracte parÅ£ialeâ€.
http://www.emedic.ro

Medicii vor beneficia de prime de stabilitate, de doua ori pe an , egală cu salariul de bază minim corespunzător funcÅ£iei, gradului sau treptei profesionale , a anunÅ£at miercuri ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu. “Prin această hotărâre stabilim ca într-un an să se poată acorda două prime de stabilitate: prima până la sfârÅŸitul lunii iunie, iar a doua până la sfârÅŸitul lui decembrie “, a declarat Eugen Nicolăescu. De această primă nu beneficiază “medicii care desfăşoară numai activitatea de gardă, cu contracte parÅ£ialeâ€.
http://www.emedic.ro

- agorima
- senior
Ne umplem de bani!
- optimus
- senior
De asemenea se mai spune:
"Actul normativ mai stabileşte obligaţia de restituire a primei de stabilitate pentru persoanele ale căror raporturi de muncă sau de serviciu încetează din motive imputabile acestora, proporţional cu perioada nelucrată din respectivul an calendaristic."
Adica daca,par example,renunti la rezidentiat DUPA luna Iunie,mai ai obligatia sa returnezi prima de stabilitate?Eu am inteles ca o prima e pe 6 luni iar cealalta pe celelalte 6 luni lucrate efectiv.
Deci daca cineva renunta la rezidentiat incepand cu 1 iulie,mai are obligatia sa returneze aceasta prima de stabilitate primita in Iunie?
"Actul normativ mai stabileşte obligaţia de restituire a primei de stabilitate pentru persoanele ale căror raporturi de muncă sau de serviciu încetează din motive imputabile acestora, proporţional cu perioada nelucrată din respectivul an calendaristic."
Adica daca,par example,renunti la rezidentiat DUPA luna Iunie,mai ai obligatia sa returnezi prima de stabilitate?Eu am inteles ca o prima e pe 6 luni iar cealalta pe celelalte 6 luni lucrate efectiv.
Deci daca cineva renunta la rezidentiat incepand cu 1 iulie,mai are obligatia sa returneze aceasta prima de stabilitate primita in Iunie?
REST IN PEACE!
- cristianlica
- senior
deci ne da bani pe 30 iunie sau nu?

Decat mult si fara rost, mai bine putin si prost
- newfrix
- senior
ceva noutati?
- oya
- senior
Am inteles ca banii se dau o data cu salariul din luna iulie.
-
- senior
oya wrote:Am inteles ca banii se dau o data cu salariul din luna iulie.
Yupiiii!!! Mai fac si eu rost de bani, ca tot se apropie momentul sa nasc si trebuie sa pregatesc plicurile...

- magdutz
- elder
probabil mai mica decat cea pe care o vei da la nastere ginecologului 

- oya
- senior
- ciushka
- elder
gata.m-a convins nico.raman in tara.nu din placere ci pentru bani 

de obicei de murit se moare doar odata... eu mor in fiecare zi cand ma trezesc si renasc la fiecare adormire( ego dixit)
- agorima
- senior
oya wrote:Am inteles ca banii se dau o data cu salariul din luna iulie.
Salariul din IULIE? Adica salariul care il vom primi in august? Poate odata cu salariul care il primim luna asta.
- oya
- senior
Mi s-a spus ca banii se dau in iulie pentru luna iunie.
-
- senior
Asa mi-au spus si mie la Neurochir Iasi. Ca in iulie. Dar am inteles ca numai pt "fraierii de rezidenti" ca ceilalti parca am auzit ca iau. Bine, ca rezii iau totul cu o luna intarziere: ba ca au uitat, ba ca n-au stiut ca si ei treabuie sa ia, ba ca....Doar noi traim din mila statului, sau mai bine zis din mila celor de la resurse umane. Pana si femeile de serviciu sunt privite mai bine in spital decat noi rezii.
Parca suntem niste cersetori. De fiecare data intrebam" dar noua nu ne dati? de ce ?"
Parca suntem niste cersetori. De fiecare data intrebam" dar noua nu ne dati? de ce ?"
- agorima
- senior
Cine a luat prima mainile sus! Eu una NU!
- esk
- junior
eh, ridic eu mana atunci! la iasi s-a dat prima, la spiridon cel putin, egala cu un salar de incadrare
- magdutz
- elder
bucurestiul , ceva?
- adrian branisteanu
- junior
si la socola iasi sa dat asta e ridic amandoua mainile si la mai multe prime sel putin una la 2 luni ar fi ideal

-
- senior
In ce an esti si cat ai luat??
- adrian branisteanu
- junior
an 1 si prima a fost de 650 ron cam atat ca au bagat-o in salar si cam asta fu diferenta
[color=#00FF80][/color]

-
- junior
In Bucuresti, doamnele de la RUNOS Pantelimon au spus ca va intra pe card luna viitoare.
- esk
- junior
mony221 wrote:In ce an esti si cat ai luat??
indiferent de an e aceeasi suma cu salarul de incadrare,fara nici un spor,dar dupa ce scad ei toate taxele.... de ex pe endocrine an 1 total 14mil si ceva, anul 3 cam 17-18 mil parca
- aever
- junior
Si la Bucuresti, SUUB? Stiti ceva de prima?
- crisstallus_cris
- senior
La Cta nu s-a dat prima.Posibil luna viitoare...
nothing to gain,so much to lose...as a doctor
- One Elder God
- junior
eu am luat acesta prima luna trecuta.....a "cantarit" cat un salariu net!!!
Lenea nu e nimic altceva decat o obisnuinta de a te odihni inainte de a obosi.
-
- junior
S-a dat si la Brasov.Anul 4-920 RON.
-
- junior
la timisoara cand se da?
stie cineva? noi tot timpul am fost in urma ....si cu prima de stabilitate si cu al 13 -lea salariu

-
- senior
Nici Craiova nu a luat prima si nici bonurile de masa pe luna mai!!!!!!!!!!!!!!

- gargaritza
- senior
a intrat prima la floreasca
- rolyzoly
- senior
cit la anul 1 la floreasca?
- primoladulce
- senior
rolyzoly wrote:cit la anul 1 la floreasca?
Pot spune numai la anul 2 Floreasca: 805 ron
give me chocolate and I'll be nicer:)
-
- senior
a intrat prima dupa salar?Nu se prea intampla de-astea...