Un sindicat al medicilor

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Re: Un sindicat al medicilor

Postby Phat Skidz » Thu Oct 08, 2009 11:05 pm

dr_bang wrote:
vlad stroescu wrote:Cred că eşti singurul care avea despre mine impresia că sunt un ascet

si eu credeam asta.

Mda, ştiu, de obicei, când un/o forumist(ă) mă cunoaşte în realitate, îmi zice că mă imagina mai cocoşat şi peticit, etc.

Nu disociez forţat nimic. Dacă eşti de părere că nu există probleme etice de compatibiliate între afaceri şi medicină, atunci ar trebui să te informezi mai bine, ca medic. Dar nu eşti de părerea asta, dacă ar fi să mă iau fie şi numai după felul în care îi execrezi pe repi pe aici. Dar îţi place să te dai mare, iote ce materialist sunt io, etc.

Pentru a mia oară, nu sunt de părere că medicii trebuie să facă foamea. Sunt de părere că medicii NICIODATĂ nu vor putea fi plătiţi corespunzător nivelului lor de pregătire şi responsabilitate. Nicăieri. Aşa că fiecare dintre noi face apostolat într-o oarecare măsură. Şi că orice viitor medic trebuie să fie conştient de asta.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

Im
elite
elite

Postby Im » Thu Oct 08, 2009 11:24 pm

vlad stroescu wrote:Nu disociez forţat nimic. Dacă eşti de părere că nu există probleme etice de compatibiliate între afaceri şi medicină, atunci ar trebui să te informezi mai bine, ca medic.

M-ai spart cu teoria meandrelor concretului, uite de ce nu puteau sa fie împliniti profesional milioane de medici din lumea asta, uite de ce nu puteau sa-si practice meseria în tari normale în conditii normale tratând bine pacientii.

Da, efectiv planeta asta astepta un rupt în coate de un sistem african, sa dea lectii de etica profesionala, gasind virtuti în orice fleac naspa.

vlad stroescu wrote:felul în care îi execrezi pe repi pe aici

Io ? :roll:
Io îi iubesc. Ti-am povestit vreodata ce utili sunt mie si sistemului ?
Fac exceptie cei dintr-un sistem unde toate-s cu fundul în sus. Fiecare cu obsesiile lui. :green:

vlad stroescu wrote:Sunt de părere că medicii NICIODATĂ nu vor putea fi plătiţi corespunzător nivelului lor de pregătire şi responsabilitate. Nicăieri. Aşa că fiecare dintre noi face apostolat într-o oarecare măsură. Şi că orice viitor medic trebuie să fie conştient de asta.

Asta e înca un indiciu despre defectarea bulonului. Din start ai tras concluzia cea naspa, cea care convine statutului tau de nibelung ascet.

Sa-i dea cineva grila medicilor sualezi, si sa-i sopteasca la ureche ca aia nu-s ROL.

Relax, era doar un exemplu, variatii planetare sunt, dar de ce sa te gândesti FIX ASA, când ai putea lua repere mai laxe, de genul "viata confortabila, câstig peste medie, voluntarism liber, dupa forte si pretentii".

Sigur ca în fond ai dreptate cu partea de apostolat, câte oase nu se tocesc fara decontare, dar de ce asta ar trebui sa anuleze un cadru general prioritar de bun simt ?

Una e sa faci ore suplimentare benevole cu salariu de baza de la multumitor în sus, si alta e sa le faci în detrimentul celui de-al doilea job care-ti permite sa nu mori efectiv de foame.
Singura durere suportabilă e durerea altora.

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Thu Oct 08, 2009 11:27 pm

vlad stroescu wrote: Sunt de părere că medicii NICIODATĂ nu vor putea fi plătiţi corespunzător nivelului lor de pregătire şi responsabilitate. Nicăieri.

Uni zic despre mine ca sunt chiar prea bine platit. :lol: :lol: :lol:
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.

I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Re:

Postby Phat Skidz » Thu Oct 08, 2009 11:52 pm

Im wrote:Da, efectiv planeta asta astepta un rupt în coate de un sistem african, sa dea lectii de etica profesionala, gasind virtuti în orice fleac naspa.

Im, nu te supăra pe mine dar hai siktir. Bine, sunt io rupt în coate şi tu eşti prea belea, ai banu gros mâncaţiaş, etc.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

Im
elite
elite

Postby Im » Fri Oct 09, 2009 12:07 am

Atributul respectiv e provocat exclusiv de sistem, nu era o insulta.

Probabil ai avea acelasi discurs si nascut în alte tari cu salarizare mai buna. (nu stiu)

Eu nu-s belea decât cu repii :D dar ma sictiresc fazele tale cu medicina incompatibila cu banii.

Prea faci teorii pudibonde cu apostolatul versus lacomii inumani care îndraznesc sa se gândeasca ce le iese dupa efortul depus.

In ritmul asta cine stie unde o sa ajungi, mi-e groaza sa ma gândesc ca într-o buna zi o sa sustii ca femeia are drepturi ca si barbatul, sau ca si repii sunt oameni. :lol:

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Fri Oct 09, 2009 12:21 am

vlad stroescu wrote:
dr_bang wrote:
vlad stroescu wrote:Cred că eşti singurul care avea despre mine impresia că sunt un ascet

si eu credeam asta.

Mda, ştiu, de obicei, când un/o forumist(ă) mă cunoaşte în realitate, îmi zice că mă imagina mai cocoşat şi peticit, etc.

nu neaparat. mai degraba frumos, sanatos si cu principii, cred ca esti singurul de pe imed care mi-a trezit interesul/curiozitatea/instinctul (?) mai mult decat ceilalti male useri:oops: dai senzatia de puternic, stabil si sigur. :oops:

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Fri Oct 09, 2009 12:26 am

Im: se vede că ai plecat de mult. "Belea" înseamnă "mişto", şi asta de vreo 7 ani :D

dr_bang, gata, m-am fâstâcit.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Fri Oct 09, 2009 12:28 am

si eu.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Fri Oct 09, 2009 1:37 am

hai ca sunteti belea
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Fri Oct 09, 2009 8:49 am

:)

amalia93
elder
elder

Postby amalia93 » Fri Oct 09, 2009 1:00 pm

:lol:
inca o dovada ca romanu' nu e in stare sa discute o problema de grup/comunitate/ breasla/ etc. tot la individ ajunge. ati inceput cu sindicatul si ati terminat cu roseata si fastaceala a-propos de cat de mumosi sunteti !
individualistii mamei!!! cum dq sa faci sindicat cand fiecare e mai interesat de ce zice oglinjoara taman pe topicul cu sidicatul.....sau pe oricare topic

Im
elite
elite

Postby Im » Fri Oct 09, 2009 1:09 pm

Intr-un fel topicul apartine colegului ascet, deci e de datoria noastra (cu 3d în frunte) sa i-l sabotam. :D

Melania
addicted
addicted

Re:

Postby Melania » Fri Oct 09, 2009 1:25 pm

Im wrote:Zic eu: profesiile de înalt nivel intelectual se practica normal într-un cadru financiar privilegiat

Nimic mai gresit. In primul rand un doctor nu are neaparat un nivel intelectual inalt (orice ar insemna 'nivel intelectual inalt') si in al doilea rand exista meserii prost platite dar de un inalt nivel intelectual. Si nu numai ca exista, dar si sunt destul de frecvente in era noastra. Va las pe voi sa gasisti exemplele. Sunteti cel putini naivi daca voi credeti ca societatea apreciaza (ar trebui sa aprecieze) medicii in functie de 'nivelul intelectual'. Nu, ceea ce conteaza in fata societatii e utilitatea. Sunteti rasplatiti la nivelul la care sunteti pentru ca sunteti utili komunitatzii si nu pentru ca komunitatea sta intr-un orgasm perpetuu in fatza nivelului vostru intelectual. Inalt.

Melania
addicted
addicted

Re: Re:

Postby Melania » Fri Oct 09, 2009 1:27 pm

vlad stroescu wrote:Bine, sunt io rupt în coate şi tu eşti prea belea, ai banu gros mâncaţiaş, etc.

Dar VAAAAAIIII...Ce avem aici??? Un stetoscooooop de aaaaauuuuur.

Im
elite
elite

Postby Im » Fri Oct 09, 2009 1:36 pm

Melania wrote:Nimic mai gresit. In primul rand un doctor nu are neaparat un nivel intelectual inalt (orice ar insemna 'nivel intelectual inalt')

Chiar lipsea un relativist din asta din discutie, chiar asa, la urma urmei cu ce e superior medicul unui instalator, copy/paste din arhiva luptei de clasa (clasa populara) preluata de eminenti panseuri.

Melania wrote:si in al doilea rand exista meserii prost platite dar de un inalt nivel intelectual

De fapt medicii trebuie sa fie prost platiti. E logic, elementar, trebuia început cu asta.

Toate schemele astea relativisto-ascetice dau foarte bine în culegerea de poezii, în final pacientul bine tratat e întâlnit doar în sistemele unde medicul e bine platit. Standardul pacientului în celelalte sisteme "cu printipii" e vai de steaua lui.

Bai, dar parca ceva nu pusca bine, aia rupti în coate sau tratati în sila pe spaga fac lobby ca sa nu cumva sa fie altfel :idea:

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Fri Oct 09, 2009 1:43 pm

Im, stiu bine ca esti destul de inteligent incat sa fi inteles ceea ce am vrut sa spun mai sus.
Nu am sustinut ca medicii nu ar trebui sa aiba salarii mari pentru ca nu au nivel intelectual inalt, ci doar ca nu exista neaparat o corelatie intre nivelul intelectual si salarii, in general, si in cazul medicilor, in particular.
Stiu, e greu pentru un medic sa faca diferentierea intre corelatie si cauzalitate. Ma intreb daca nu pe asta chiar conteaza repii cand iti vara medicamente si studii pe sub nas.

Im
elite
elite

Postby Im » Fri Oct 09, 2009 1:51 pm

Melania wrote:nu exista neaparat o corelatie intre nivelul intelectual si salarii, in general, si in cazul medicilor, in particular.

Acum n-am chef sa tin o prelegere de doctorat cu articularea nivelului a cu nivelul b si cu munca c. Daca ai cuvinte-cheie care sa defineasca mai bine meseria de medic, fara a fi confundata de relativisti cu cea de instalator, nu te sfii.

Melania wrote:Stiu, e greu pentru un medic sa faca diferentierea intre corelatie si cauzalitate. Ma intreb daca nu pe asta chiar conteaza repii cand iti vara medicamente si studii pe sub nas.

Ce cauzalitate, ce-i aia ? Nu ajunge sa semnez prescriptiile cu ce vor aia, daca îmi platesc congresul ? Crezi ca am timp de fumuri de filozof, auzi la ea, corelatie. :lol:

Melania
addicted
addicted

Re:

Postby Melania » Fri Oct 09, 2009 1:55 pm

Im wrote: fara a fi confundata de relativisti cu cea de instalator, nu te sfii.

Nu ma sfiesc. Eu apelez la serviciile instalatorului cu aceeasi incredere cu care apelez la serviciile medicului.
Diferenta intre cei doi e ca instalatorul nu are aere de intelectual.

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Fri Oct 09, 2009 2:08 pm

eu te-as ruga sa-mi dai macar un exemplu de meserie prost platita dar de un inalt nivel intelectual. cu scop pur informativ. mersi frumos.

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Fri Oct 09, 2009 2:15 pm

dr_bang wrote:eu te-as ruga sa-mi dai macar un exemplu de meserie prost platita dar de un inalt nivel intelectual. cu scop pur informativ. mersi frumos.

Artistii de exemplu. Arhitectii de cai ferate, alt exemplu. Doar noi stim cat tragem la un proiect.
Facultate lunga, grea, stagii nenumarate, pregatire multidisciplinara si esti platit ca un desenator tehnic. Nu ca am ceva cu desenatorii tehnici dar totusi ei n-au pierdut timpul prin facultate. Ma rog, fiecare meserie vine la pachet cu colectia ei de frustrari.

d'Arc
elder
elder

Postby d'Arc » Fri Oct 09, 2009 2:20 pm

lamurita. mersi.

Im
elite
elite

Postby Im » Fri Oct 09, 2009 3:44 pm

Melania wrote:Doar noi stim cat tragem la un proiect.
Facultate lunga, grea, stagii nenumarate, pregatire multidisciplinara si esti platit ca un desenator tehnic. Nu ca am ceva cu desenatorii tehnici dar totusi ei n-au pierdut timpul prin facultate.

Dar ti-a luat ceva timp ca sa recunosti de ce dai cu tifla pe subiect.

================

Deci una peste alta, avem undeva pe planeta într-o tara mica mica, niste medici prost platiti, într-un sistem care merge - deloc surprinzator - prost.
Si câtiva au tupeul sa vrea altceva de la viata, de exemplu un sistem normal care sa-i plateasca bine.

La care ZBANG se despica cerul si tuna întrebarea "de ce bey ati fi voi platiti mai bine ?"

La care bietii de ei încearca sa îndruge acolo niste "pentru ca".

Iar din public se ridica Vlad si spune ca medicina nu e compatibila cu banii. Apoi mai spune ca el are al doilea job ca sa traiasca, si ca solutii ca sa nu te sifonezi gândindu-te la bani si punând mâna ilicit pe ei, exista. Ele e exemplu viu, deci am putea sa-l urmam.

Imediat dupa asta se ridica si Mela din public, ca e un pic indispusa de fumurile astea ale medicilor care învârt nustiucâte "pentru ca", instalatorul ei nu are fumuri, iar ea ar vrea si ea conditii mai bune si nefiind medic nu suporta sa-i vada pe astia pretinzând veo farâma de superioritate. Sa se faca orice, dar sa nu cumva sa se invoce vreo diferenta de "pentru ca". Adica sa nu se faca nimic, de altfel si Vlad spune ca e o neghiobie tipica a medicilor sa se gândeasca la bani, si nu oricum ci pe fata, pe un forum public.

Ntz ntz ntz ce face ipocrizia si capra vecinului din om.

Unul e ascet fundamentalist, altul îsi rupe din timpul pretios în care comenteaza cu spor articolele despre medici din ziarele online, ca sa ne reaminteasca ca orice am face, NU avem vreun merit care sa însemne ceva, nu înaintea ei. De altfel si Van Gogh a murit în saracie.

Great.

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Fri Oct 09, 2009 4:18 pm

După care apare încă unu, Im, şi zice numai prostii.

Bun, hai cu sindicatul ăla, că amalia are dreptate.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Fri Oct 09, 2009 7:16 pm

Ba nu, e interesanta dezbaterea.

Akuma eu sunt mai prost, dar ma intreb si eu, scopul unui sindicat nu e ca membrii lui sa o duca mai bine material?Chit ca sunt ei intelectuali sau nu? Minerii cereau utilaje noi? Profesorii plangeau ca nu aveau creta?

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Fri Oct 09, 2009 7:28 pm

Melania wrote:Artistii de exemplu. Arhitectii de cai ferate, alt exemplu. Doar noi stim cat tragem la un proiect.
Facultate lunga, grea, stagii nenumarate, pregatire multidisciplinara si esti platit ca un desenator tehnic. Nu ca am ceva cu desenatorii tehnici dar totusi ei n-au pierdut timpul prin facultate. Ma rog, fiecare meserie vine la pachet cu colectia ei de frustrari.

Artisiti mereu au fost fomisti,e o regula in breasla respectiva.Si nu toti artisti sunt intelectuali. In plus arta e un lux, instalatile si sanatatea sunt o necesitate.

Cat despre arhitecti, nu fac parte din breasla. Dar am 2 cunostinte care sunt, akum cei drept o duc ceva mai prost, dar pana akum un an doi o duceau destul de bine cand curgeau banii de la UE pentru proiecte. Sau e strict pentru cai ferate?

Im
elite
elite

Postby Im » Fri Oct 09, 2009 7:40 pm

E strict pe ce face Mela, si bineînteles ca situatia ei personala e extrem de relevanta pentru locul medicului în societate, pe planeta asta, la începutul de mileniu 3.

In principiu suntem liberi sa facem ce vrem atâta timp cât nu cerem ceva ca sa ne fie bine (facem fitze), ca s-ar simti vexata. :)

AvLee
elder
elder

Re:

Postby AvLee » Fri Oct 09, 2009 7:45 pm

Im wrote:E strict pe ce face Mela, si bineînteles ca situatia ei personala e extrem de relevanta pentru locul medicului în societate, pe planeta asta, la începutul de mileniu 3.

In principiu suntem liberi sa facem ce vrem atâta timp cât nu cerem ceva ca sa ne fie bine (facem fitze), ca s-ar simti vexata. :)

Incep sa ma simt ca intro dezbatere intre iezuiti si franciscani. Cu exceptia faptului ca nu stiam ca medicina e un ordin spiritual.

PS: Cu exceptia psihiatriei. Mereu am crezut ca psihiatri astia au furat painea preotilor catolici.

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Fri Oct 09, 2009 8:16 pm

Sigur că ăsta e scopul sindicatului. Să o ducem mai bine pe toate planurile, inclusiv pe cel financiar. De asta nu există nicio dispută reală între mine şi Im.

Psihanaliza a furat pâinea preoţilor, nu psihiatria.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Fri Oct 09, 2009 10:27 pm

AvLee wrote:Artisiti mereu au fost fomisti,e o regula in breasla respectiva.Si nu toti artisti sunt intelectuali. In plus arta e un lux, instalatile si sanatatea sunt o necesitate.
Cat despre arhitecti, nu fac parte din breasla. Dar am 2 cunostinte care sunt, akum cei drept o duc ceva mai prost, dar pana akum un an doi o duceau destul de bine cand curgeau banii de la UE pentru proiecte. Sau e strict pentru cai ferate?

Medicii mereu au fost spagari, e o regula in breasla respectiva. Si nu toti medicii sunt intelectuali. In plus, medicina moderna e un lux, pot la fel de bine sa intreb farmacistul ce pastile sa iau.
Cat despre medici, nu fac parte din breasla. Dar am 2 cunostinte care sunt, akum cei drept o duc ceva mai prost dar pana akum un an doi o duceau destul de bine cand curgeau banii pe operatii de la pacienti. Sau probleme sunt doar la medicii rezidenti/de pe epidemiologie?

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Sat Oct 10, 2009 1:28 am

mai sunt probleme si la medicii care nu iau spaga
Life's not fair, get used to it

gaurav_singh_md
elder
elder

Re:

Postby gaurav_singh_md » Sat Oct 10, 2009 2:46 am

Im wrote:Deci una peste alta, avem undeva pe planeta într-o tara mica mica, niste medici prost platiti, într-un sistem care merge - deloc surprinzator - prost.
Si câtiva au tupeul sa vrea altceva de la viata, de exemplu un sistem normal care sa-i plateasca bine.

La care ZBANG se despica cerul si tuna întrebarea "de ce bey ati fi voi platiti mai bine ?"

La care bietii de ei încearca sa îndruge acolo niste "pentru ca".

Iar din public se ridica Vlad si spune ca medicina nu e compatibila cu banii. Apoi mai spune ca el are al doilea job ca sa traiasca, si ca solutii ca sa nu te sifonezi gândindu-te la bani si punând mâna ilicit pe ei, exista. Ele e exemplu viu, deci am putea sa-l urmam.

Imediat dupa asta se ridica si Mela din public, ca e un pic indispusa de fumurile astea ale medicilor care învârt nustiucâte "pentru ca", instalatorul ei nu are fumuri, iar ea ar vrea si ea conditii mai bune si nefiind medic nu suporta sa-i vada pe astia pretinzând veo farâma de superioritate. Sa se faca orice, dar sa nu cumva sa se invoce vreo diferenta de "pentru ca". Adica sa nu se faca nimic, de altfel si Vlad spune ca e o neghiobie tipica a medicilor sa se gândeasca la bani, si nu oricum ci pe fata, pe un forum public.

Ntz ntz ntz ce face ipocrizia si capra vecinului din om.

Unul e ascet fundamentalist, altul îsi rupe din timpul pretios în care comenteaza cu spor articolele despre medici din ziarele online, ca sa ne reaminteasca ca orice am face, NU avem vreun merit care sa însemne ceva, nu înaintea ei. De altfel si Van Gogh a murit în saracie.

Great.

:lol: :lol: :lol:

swiss
elite
elite

Postby swiss » Sat Oct 10, 2009 10:31 am

deci Melania proiecteaza cai ferate...oare ce-o fi asa greu sa-ti iasa paralele?
nu-i de mirare ca deraiaza din ce in ce mai multe trenuri.
ca sta ea pe imed

In alta ordine de idei, Im, ai mare dreptate...Insa cum ai facut si dumneata, am facut si eu, am plecat intr-un sistem care deja merge perfect.
De ce sa ma lupt cu sistemul romanesc sa-l schimb cand si medicii sau colegii mei sunt atat de incapatanati incat sa gaseasca asta anormal. Nu poti schimba o mentalitate.

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Sat Oct 10, 2009 11:11 am

holliday wrote:deci Melania proiecteaza cai ferate...oare ce-o fi asa greu sa-ti iasa paralele?
nu-i de mirare ca deraiaza din ce in ce mai multe trenuri.
ca sta ea pe imed

In alta ordine de idei, Im, ai mare dreptate...Insa cum ai facut si dumneata, am facut si eu, am plecat intr-un sistem care deja merge perfect.
De ce sa ma lupt cu sistemul romanesc sa-l schimb cand si medicii sau colegii mei sunt atat de incapatanati incat sa gaseasca asta anormal. Nu poti schimba o mentalitate.

Image

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Oct 11, 2009 1:05 am

DAda, poti schimba ce este in jurul tau, poti schimba lumea din jurul tau, mult, multumitor de mult, cat sa iti placa lumea din jurul tau.
Poti schimba tot ce este in jur, poti preface tot raul care te inconjoara in BINE. Sigur ca nu sindicatu este solutia (doh!), ci drumul catre Vest.
Bai bai sa nu uit: eu n-as da 2 milioane pe sindicat pe an :lol:

swiss
elite
elite

Postby swiss » Sun Oct 11, 2009 1:09 am

am o matura pe aici pe undeva...

revin la topic...

Deci, daca nu se va gasi "izbavitorul" care sa salveze singur, repet, singur, sistemul medical romanesc, nu o sa se rezolve prea curand mai nimic. Guri racite de pomana, si energii risipite aiurea...
Toti astepta sa faca altcineva ceva. Si atunci cand apare unul, care chiar vrea sa faca ceva, apar si "interesatii" , asa de tacticosi se aseaza la critici intedelung gandite si precise. Caci e mult mai usor sa darami decat sa construiesti.
Sa va zica un arhitect autorizat daca nu e asa :)
De plans toti ne plangem, dar putini iau si alta atitudine apoi.

PS: eu zic ca ar fi utila si o televiziune a medicilor. cum are aia, cum o cheama, bahmuteanca.

Oare cand o sa pricepeti ca problema nu e la medici, ci la cei ce conduc si impart cascavalul, adica fondurile pentru sanatate...adica guvernul ala de 2 lei care de 20 de ani nu e pus decat sa fure tara asta.
Bani s-ar gasi, dar nu e binevointa.

Melania wrote:Medicii mereu au fost spagari, e o regula in breasla respectiva. Si nu toti medicii sunt intelectuali. In plus, medicina moderna e un lux, pot la fel de bine sa intreb farmacistul ce pastile sa iau.
Cat despre medici, nu fac parte din breasla. Dar am 2 cunostinte care sunt, akum cei drept o duc ceva mai prost dar pana akum un an doi o duceau destul de bine cand curgeau banii pe operatii de la pacienti. Sau probleme sunt doar la medicii rezidenti/de pe epidemiologie?

...si vreau sa mai clarific ceva pe aici, nu puteti spune ca toti medicii iau spaga (si chiar de vorbiti de Romania, ca in vest nu prea gasiti cuvantul asta in dictionarele lor), insa nu generalizati la toata tara, eu insa pot spune ca toti medicii pe care-i cunosc in Bucuresti iau spaga. Plus ca seriozitatea medicilor din Bucuresti a scazut dramatic. Uitati-va numai pe imed ce specimene sunt.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Oct 11, 2009 1:18 am

si eu am tot spus ca nu se poate sa mearga Sanatatea bine cand totul merge prost, e elementar, mi-e rau, nu inteleg de ce nu mi se preiau ideile direct cu Quote, ar fi mai simplu :) :)

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Sun Oct 11, 2009 1:22 am

Am auzit ca Im si-a cumparat bemveu cu ultima sponsorizare de la un rep.

swiss
elite
elite

Postby swiss » Sun Oct 11, 2009 1:23 am

kooksee wrote:nu ma legam de tine la modul personal ci de ce scrii pe aicea

de ce sindicat si nu alta forma?
chiar ne iei de prosti acuma? sub ce alta forma juridica poti cere niste mariri de salarii?
un think tank de politici in domeniul sanatatii?
astept un mesaj de la tine peste vreo 3 pagini cum ca de fapt tu sustii ideea dar erai avocatul diavolului.

trident wrote:si eu am tot spus ca nu se poate sa mearga Sanatatea bine cand totul merge prost, e elementar, mi-e rau, nu inteleg de ce nu mi se preiau ideile direct cu Quote, ar fi mai simplu :) :)

iara e ziua ta de scris la calculator? mai lasa-l si pe kooksee erou mic ce esti :)

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Sun Oct 11, 2009 1:25 am

holliday wrote:iara e ziua ta de scris la calculator? mai lasa-l si pe kooksee erou mic ce esti :)

Cred ca asta micu are fantezii cu voi.

swiss
elite
elite

Postby swiss » Sun Oct 11, 2009 1:26 am

Melania wrote:
holliday wrote:iara e ziua ta de scris la calculator? mai lasa-l si pe kooksee erou mic ce esti :)

Cred ca asta micu are fantezii cu voi.

pot sa te ating ? :byebye:

Return to “Viata in spital”