ok, pt rellyc, care probabil e raluca

J.C. wrote:am uitat sa mentionez in postul anterior ca scaderea de 10x a salariului ii va ocoli pe rezidenti, care vor ramane cu salariul nemodificat.
poate doar niste legi foarte liberale si un aparat puternic pentru impunerea lor, cred ca ar ajunge.
Wile E. Coyote wrote:Astea sunt niste idei liberale, foarte bune si eficiente, insa cum crezi ca se pot aplica intr-un loc in care oamenii cred in pomeni, ca asa e mai usor, mai caldutz, nu prea bine, da' merge si asa.
...cu foarte mare greutate oamenii isi vor asuma astfel de idei. Adica vor fi pro descentralizare.
razi wrote:Eu stiu pe cineva pensionar OPSNAJ cu 3800 pensie, ca nu-mi venea sa cred si ne intrebam ( eu si asistentele) cum e sa iei porcoiul asta de bani ; tot diabetic cu nefropatie, in program de hemodializa, si nu ca as fi vrut ceva de la el sau de la altii, dar nici macar o cafea asistentelor nu le-a dat.
cog1983 wrote:J.C. pe mine m-a deranjat felul in care a pus problema, nu revolta lui razi impotriva sistemului: ca se intreba cu asistentele cum e sa iei porcoiul acela de bani... pe cand asistentele chiar iau banii astia (plus spaga pe langa)! Si daca e sa ne revoltam impotriva sistemului, de ce sa nu incepem cu sistemul din sanatate: de ce rezidentii iau un salariu mai mic sau egal cu al brancardierilor, infirmierelor si femeilor de serviciu din spitale?
ssss wrote:asta e forum de medici, nu de formula ass.
Im wrote:Singurul lucru aiurea mi se pare faptul ca si rezidentii si asistentele din Ro sunt platiti mizerabil.
ssss wrote:Sau poate de data asta gazela e asistenta?
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests