ceva informatii despre viata unui REPREZENTANT MEDICAL

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
remi
senior
senior

Postby remi » Sun Mar 18, 2007 9:58 pm

dr_dick wrote:Dear Remi

...in urma cu ceva ani am avut placerea de a lucra ca rep .Iata ce ne-a spus Directorul Firmei la care m-am angajat : Prefer sa va angajez pe voi pentru ca sunteti mai ieftini decit reclama la TELEVIZOR.
-DOMNULE DOCTOR DIN PUNCTUL DE VEDERE AL FIRMEI LA CARE LUCREZI ESTI MAI IEFTIN DECIT O RECLAMA.
...in alta ordine de idei vreau sa iti spun ca BANUL este argumentul suprem al unei persoane care nu are nici un fel de alta SATISFACTIE(asta am invatat-o pe propria piele in perioada cind eram rep)[/b]

am spus CEA MAI EFICIENTA RECLAMA nu cea mai scumpa!!!!
so legat de partea finaciara, iti inchipui ca merge cineva sa lucreze asa, ca sa se afle in treaba?? fara bani??

remi
senior
senior

Postby remi » Sun Mar 18, 2007 10:08 pm

nu-mi vine sa cred ce spui.
cata neobrazare.
daca ai o carte de vizita mai buna prezint-o.
tu ce-ai facut, ai vandut multe medicamente??[/quote]

si ia exemplifica tu unde ar fi aceasta multa neobrazare???!!!!! este legata de faptuca ca ceea ce ai trantit tu acolo pe juma de pagina nu reprezinta nimic in realitate deoarece pe forum sunt multi au intr-adevar ce sa toarne dar se abtin totusi?
crede-ma ca am op carte de vizita cu mult mai buna! inca din timpul facultatii! cu lucruri concrete, nu cumparate cu banii de la mama! si daca iti aduci aminte ti-am zis ca pot sa iti dau si cartea de vizita personal sau in pm, dar nu cu scopul de a face un titlu de glorie! este fascinanat cum incerci sa faci din NIMIC (pt ca nimic este ce ai scris tu), mari merite! ai uitat sa treci si ca esti fata, ca esti o falnica aparare a mirc-ului, etc...
si hai sa nu mai deschidem subiectul despre neobrazare!
si referitor la medicamente! am vandut multe! si daca te intereseaza, a fost munca mea, in timp ce tu iti ostoiai degetele pe tastatura sau carai plasele si plicurile stand la usui si asteptand sa vina maretul titlu de preparator!!!! daca esti amabila, si pt ca tot ti-ai trantit ispravile pe net, ne spui si noua cat de mare a fost dorinta de a te face preparotor? oricum, in mare parte, noi ceilalti, banuim ca a fost o mare si veche dorinta/pasiune de-a ta. si nici nu vrem sa ne imaginam cat efort a fost depus pentru ca acest vis se se relizeze! de mamica...!!!
si repet provocarea! noi doi , fata in fata, pe orice domeniu! oricand!!!!!!!

remi
senior
senior

Postby remi » Sun Mar 18, 2007 10:09 pm

nu-mi vine sa cred ce spui.
cata neobrazare.
daca ai o carte de vizita mai buna prezint-o.
tu ce-ai facut, ai vandut multe medicamente??[/quote]

si ia exemplifica tu unde ar fi aceasta multa neobrazare???!!!!! este legata de faptuca ca ceea ce ai trantit tu acolo pe juma de pagina nu reprezinta nimic in realitate deoarece pe forum sunt multi au intr-adevar ce sa toarne dar se abtin totusi?
crede-ma ca am op carte de vizita cu mult mai buna! inca din timpul facultatii! cu lucruri concrete, nu cumparate cu banii de la mama! si daca iti aduci aminte ti-am zis ca pot sa iti dau si cartea de vizita personal sau in pm, dar nu cu scopul de a face un titlu de glorie! este fascinanat cum incerci sa faci din NIMIC (pt ca nimic este ce ai scris tu), mari merite! ai uitat sa treci si ca esti fata, ca esti o falnica aparare a mirc-ului, etc...
si hai sa nu mai deschidem subiectul despre neobrazare!
si referitor la medicamente! am vandut multe! si daca te intereseaza, a fost munca mea, in timp ce tu iti ostoiai degetele pe tastatura sau carai plasele si plicurile stand la usui si asteptand sa vina maretul titlu de preparator!!!! daca esti amabila, si pt ca tot ti-ai trantit ispravile pe net, ne spui si noua cat de mare a fost dorinta de a te face preparator? oricum, in mare parte, noi ceilalti, banuim ca a fost o mare si veche dorinta/pasiune de-a ta. si nici nu vrem sa ne imaginam cat efort a fost depus pentru ca acest vis se se relizeze! de mamica...!!!
si repet provocarea! noi doi , fata in fata, pe orice domeniu! oricand!!!!!!!

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Mar 18, 2007 10:11 pm

dar folbal, folbal stii?
la folbal te fac

postul de preparatoare s-a eliberat subit cand am termiant eu facultatea, ce vina am eu ca am luat examenul? e drept, nu mai stiam din materia de rezi, dar pesemne ceilalti candidati au fost mai slabi la proba practica; si pe mine m-a minunat, deoarece ii cunosteam ca fiind numai oameni de 10, dar paote ca stresul si-a spus cuvantul, deci again ce vina am eu??

in societate sa stiic a sunt membra inca din primul an de rezi, asta da merit

sunt disponibila pentru o inalnire in tribune, mergi si tu cu galeria??
Last edited by 187.92a on Sun Mar 18, 2007 10:15 pm, edited 1 time in total.

remi
senior
senior

Postby remi » Sun Mar 18, 2007 10:15 pm

asta nu e femeie de moravuri usoare, vinde o imagine ca si reprezentantii
acestia din urma insa nu sunt nici macar CA niste doctori. juamte din ei au terminat biologia sau chimia.[/quote]

nesimtirea ta atinge cote inimaginabile! inteleg sa incerci sa iti exprimi frustrarea incompetentei si tiltlurilor cumparate fata de noi, colegii tai!!! dar sa ajungi sa ii consideri pe cei care au terminat alte facultati niste tampiti....?!
de regula tragi apa dupa ce iti fata mintea vreo perla, corect??!!!

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Mar 18, 2007 10:16 pm

vezi ca am editat mai sus. tu nu esti coelgul meu, esti un amarat de reprezentant.
colegii mei sunt preparatorii, si cu putina imaginatie si rezidentii.

si nu asa se vb cu o fata. si nu asa se face un quote. la leptoapele pe care vi le-mprumuta va lipseste niste taste??

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Mar 18, 2007 10:22 pm

remi wrote:nesimtirea ta atinge cote inimaginabile!

daca mai comentezi poate te trezesti si c-o poseta-n cap

remi
senior
senior

Postby remi » Sun Mar 18, 2007 10:27 pm

trident wrote:vezi ca am editat mai sus. tu nu esti coelgul meu, esti un amarat de reprezentant.
colegii mei sunt preparatorii, si cu putina imaginatie si rezidentii.

si nu asa se vb cu o fata. si nu asa se face un quote. la leptoapele pe care vi le-mprumuta va lipseste niste taste??

nu cred ca ai inteles, dar deja nu ma mai mira! sa fiu colegul tau??? eu??? unde?? cand??? pe parte medicala?? adica sa imi otravesc timpul in compania ta????? nu fiinta graitoare! linge-te te bot si alina-ti poftele altfel!
si nici nu as sti unde sa vin...! tu esti medic detasat (de mami). eu sunt medic rezident facut de mine! in timp ce vindeam medicamente si nu statea cu mana intinsa caus doar doar mai trimite mama ceva ca-mi striga foamea-n glanda si de o saptamana nu a mai fost nicio prezentare de produs
(deci... hales bules papa)!

de obicei stiu cum se vorbeste cu o fata! tu consideri ca meriti?? in cazul tau nu as putea decat sa iti dau o hartie de 1 RON, sa iti spun sa pastrezi restul si sa iti multumesc pentru prestatie...! dar ti-am mai zis ca eu nu consum resturi! deci poate se indura altcineva!
exista un lucru decare nu ma indoiesc! specialitatea ta in mirc! spor l atreaba! bine.... asta in cele putine pauze, cand plina de oboseala, te asezi in fata calc pt a mai posta odata...! LOLOLOLOLOLOLOL

nu vreau sa intru in amanunte legate de laptop, etc...! asta pt ca sunt si altii in situatii similare, dar care nu au niciun motiv sa se simta lezati in vreun fel!

remi
senior
senior

Postby remi » Sun Mar 18, 2007 10:30 pm

trident wrote:
remi wrote:nesimtirea ta atinge cote inimaginabile!

daca mai comentezi poate te trezesti si c-o poseta-n cap

cumparata de mami?? ai tu fata de poseta??!!!
intrebare, ca tot ai poseta... esti platita cu ora????

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Mar 18, 2007 10:44 pm

am poseta hermes, dragule, si luis vuitton.
nu trebuie sa ma urasti doar pt ca sunt preparatoare in timp ce tu a trebuit sa work ur ass, dragule. nu ne-am nascut egali.
si ca dovada, eu am bun simt si sunt bine crescuta. mama -sa nu mai zici de ea- a avut o viata grea, a fost reprezentanta medicala.
cand m-a bagat la facultate a zis: tu meriti mai mult. ceea ce insemna sa ma fac maturatoare, dar am ales cariera medicala la varf.
nu cu ora, fac videochat si banii imi vin la doua saptamani.
dar spre deosebire de tine, eu imi pot alege clientii

pup dragule, si iti amintesc nu asa se vorbeste cu o fata. mai ales una la a carei usa vei sta tu s-astepti

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Mar 18, 2007 10:48 pm

te-am lasat fara replica puiule.

si te rog sa nu mai fluieri dupa mine la spital, sau sa te dai drept prietenul meu ca sa-ti impresionezi anturajul. (pe ei ii poti minti ca esti doctor)

in august o sa am o prezentare cu medicament la Budapesta, atunci voi modifica si semnatura. e dreptul meu, nuu??

AllBlue
senior
senior

Postby AllBlue » Sun Mar 18, 2007 10:49 pm

urmaresc subiectu asta de cand s-a deschis...da nici pana acu nu m-am prins care e faza cu mama si tata. ce-o fi asa rau in ajutoru de la parinti?? nu vreau sa particip la discutii pentru ca is rau pe dinafara. totusi...se repeta aceeasi idee iar si iar si iar
Carpe Diem, Baby!

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Mar 18, 2007 10:50 pm

palpitant draga, nu??

e draga e el invidios. obsedat de invidia asta care-l macina

remi
senior
senior

Postby remi » Sun Mar 18, 2007 11:05 pm

trident wrote:am poseta hermes, dragule, si luis vuitton.
nu trebuie sa ma urasti doar pt ca sunt preparatoare in timp ce tu a trebuit sa work ur ass, dragule. nu ne-am nascut egali.
si ca dovada, eu am bun simt si sunt bine crescuta. mama -sa nu mai zici de ea- a avut o viata grea, a fost reprezentanta medicala.
cand m-a bagat la facultate a zis: tu meriti mai mult. ceea ce insemna sa ma fac maturatoare, dar am ales cariera medicala la varf.
nu cu ora, fac videochat si banii imi vin la doua saptamani.
dar spre deosebire de tine, eu imi pot alege clientii

pup dragule, si iti amintesc nu asa se vorbeste cu o fata. mai ales una la a carei usa vei sta tu s-astepti

nu ma indoiesc de caltatea posetelor tale!!! trebuie sa ai in ce baga suma primita cu ora!

nu te urasc mama ca esti (si) preparatoare! banuiesc ca in timpul tau liber.
cu privire la alesul carierei...! la care varf te referi?????
ma indoiesc la partea cu videochat-ul! acolo trebuie sa ai fata,nu poseta! dar tu esti fata isteata! la adapostul intunericului, noaptea, nu se vede chiar tot! si nici nu conteaza! si nici cabina tirurului nu este foarte luminata!! corect???
si de cand iti alegi tu clientii?????

si nu mai pupa cu atat spor! banuiesc ca este obisnuinta personala (profesionala).
sa astep la usa ta?? de cate ori sa repet ca am gusturi??!!! si tu nu esti in targhet! esti departe! vezi ca ti-a ramas ceva alb la coltul gurii!

Im
elite
elite

Postby Im » Sun Mar 18, 2007 11:07 pm

Bre trident nu-l mai provoca pe bietul rep remi, ca mai are un pic si plesneste saracul. Mare lucru daca n-a dat înca cu tastatura în monitor, în avatarul tau, si n-a zgâriat cu cuiul semnatura ta. 8)

remi
senior
senior

Postby remi » Sun Mar 18, 2007 11:07 pm

trident wrote:te-am lasat fara replica puiule.

si te rog sa nu mai fluieri dupa mine la spital, sau sa te dai drept prietenul meu ca sa-ti impresionezi anturajul. (pe ei ii poti minti ca esti doctor)

in august o sa am o prezentare cu medicament la Budapesta, atunci voi modifica si semnatura. e dreptul meu, nuu??

LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL!!!
daca as fluiera ar fi a paguba! suntem f isteata in a bate din gura! pt ultima oara! accepti o discutie fata in fata! daca vrei, si cu martori!!! astept raspuns pe forum!!!!

budapesta!!! banuiesc ca este o alta mare realizare a lu' mami!

si cum ajungi labudapesta? cu tir-ul??

abia astept sa vad eticheta!!!!! LOL

remi
senior
senior

Postby remi » Sun Mar 18, 2007 11:12 pm

AllBlue wrote:urmaresc subiectu asta de cand s-a deschis...da nici pana acu nu m-am prins care e faza cu mama si tata. ce-o fi asa rau in ajutoru de la parinti?? nu vreau sa particip la discutii pentru ca is rau pe dinafara. totusi...se repeta aceeasi idee iar si iar si iar

nu este nicio problema in a te ajuta mama si tata! dar devine o problema atunci cand primesti acest ajutor stand in fata calculatorului si arincand mizerii asupra celor care fac si altceva decat sa astepte acest ajutor.

nu s-a vrut o discutie personala! a fost solicitata o inf si s-a dat! timp in care FURCULITA a intervenit si a inceput sa faca spume.poate ca nu avea clienti (scuze- pacienti) la acea ora! a inceput sa se bata cu pumnu'n tate cat de tare e ea si ce bine este sa vina mama cu banu si cat de tampiti sunt cei care fac si altceva! din nefericire continua sa porcai, lucru la care se pricepe de minune!
dar repet! nu era vorba d3cat de o discutioe de principiu,informatiii venite si din alat parte, dar pe care FURCULITA a tarat-o in troaca ei! sincer mie imi pare rau, dar cred ca altceva nu merita!

remi
senior
senior

Postby remi » Sun Mar 18, 2007 11:17 pm

imilica, n-ai plecat? s-au esti urmatoarea persoana care sta cu bani-n mana si asteapat la usa FURCULITEI?? nu o grabi prea tare! sa aiba timp sa se spele!!!

hai du-te si te culca! nu faci fata! macar cu FURCULITA pot sa ma contrez dar cu tine...! hai PA!

dr_dick
senior
senior

Postby dr_dick » Sun Mar 18, 2007 11:20 pm

in toata disputa asta dintre REMI si TRIDENT cel mai interesant este ca daca cei doi s-ar intilni la spital (fara sa se cunoasca)...cred ca DOAMNA DOCTOR TRIDENT l-ar primi pe reprezentantul medical REMI si i-ar asculta cu cel mai mare bun-simt poezia.
Nu ca e misto cu netul asta...te ascunzi dupa un nick si apoi iti poti exprima liber toate frustarile pentru ca oricum cind te ridici de la comp. nu te mai cunoaste nimeni.

remi
senior
senior

Postby remi » Sun Mar 18, 2007 11:23 pm

nu am de ce sa ma ascund! accept oricand discutia cu ea! fara nicio problema! chiar am invitat-o!

alimori
elite
elite

Postby alimori » Sun Mar 18, 2007 11:29 pm

remi, nu-ti iese un "quote" decat din greseala, zici ca n-ai timp, in schimb postezi cu nemiluita mesaje consecutive (nici un "edit" nu ti-a reusit pana acum). Si te astepti sa cadem in fund de cat de destept esti. :roll:

remi
senior
senior

Postby remi » Sun Mar 18, 2007 11:39 pm

te inseli! nu astept asta!

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sun Mar 18, 2007 11:50 pm

dar ce astepti?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

grasshopper
elder
elder

Postby grasshopper » Sun Mar 18, 2007 11:50 pm

fiti cavaleri cu fetele!!!

asha ceva nu se mai poate!!!!
Death makes angels of us all
& gives us wings
Where we had shoulders
Smooth as raven's
Claws

remi
senior
senior

Postby remi » Mon Mar 19, 2007 12:11 am

nu astept nimic! dar mi se pare josnic sa lovesti in oameni pe care nu ii cunosti, sa le pui anateme doar pt ca fac altceva decat faci tu, sa ii trimiti pe altii pe o scara inferioara doar pt ca nu sunt medici, sa faci un act de bravutra din cotizatia platita la diverse organizaii si societati medicale, etc

si cand spun toate astea ma refer la TRIDENT, pe care deja o cunosc! figurat vorbesc!

nu am intentionat niciun moment ca discutia sa ia o astfel de turnura! dar daca vei citi posturile, vei constata ca inca de la inceput nu face altceva decat sa bata aiurea din gura!

remi
senior
senior

Postby remi » Mon Mar 19, 2007 12:13 am

grasshopper wrote:fiti cavaleri cu fetele!!!

asha ceva nu se mai poate!!!!

sincer imi pare rau, dar a reusit sa ma faca sa nu am niciun regret in ceea ce o priveste! nu uita ca mi-am cerut scuze odata tocmai pt ca am aflat ca era fata! dar a continuat!

chiar nu am nimic impotriva unei pareri pertinente, indiferent de ce natura ar fi aceasta! dar de aici pana la ce face FURCULITA....

grasshopper
elder
elder

Postby grasshopper » Mon Mar 19, 2007 12:20 am

make love not war!!!
tongue1.gif zlove.gif

& gives us wings

Where we had shoulders

Smooth as raven's

Claws

tana
elder
elder

Postby tana » Mon Mar 19, 2007 12:24 am

no way 'make love', ca e urata
I'm not anti-social. I'm just not user friendly

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Mon Mar 19, 2007 12:25 am

foarte comic, ce n-as da sa-i vad fata lu remi cand da cu ochii de 3d in spital :lol: si imilica ...ma remi tu nici nu stii cu cine vorbesti...da jignesti graturit, asta se invata la primu curs de farama?
Life's not fair, get used to it

grasshopper
elder
elder

Postby grasshopper » Mon Mar 19, 2007 12:33 am

tana wrote:no way 'make love', ca e urata

nu ma prind

& gives us wings

Where we had shoulders

Smooth as raven's

Claws

ellisha

viata unui reprezentant medical

Postby ellisha » Mon Mar 19, 2007 12:35 am

Sunt reprezentant medical de 2 ani. Am terminat medicina anul trecut. Viata unui reprezentant medical penduleaza intre target-ul lunar de vanzari si numarul zilnic de vizite. Ca in orice meserie trebuie sa iti placa ceea ce faci. Daca te fascineaza banii si afacerile atunci esti omul potrivit la locul potrivit. Conditiile sunt: salariu fix care variaza in functie de firma, comision din vanzari care de asemenea variaza si masina. In rest muncesti de capiezi, esti tot timpul pe drumuri si inghiti aroganta si dispretul colegilor de forum. Desi... sa stii ca oamenii cu adevarat capabili si valorosi nu te vor trata niciodata in acest mod si acestia sunt -ca in absolut orice alt loc de munca- oamenii pe care iti doresti sa ii intalnesti si colaboratorii de succes. Crede-ma ca nici un ban nu il castigi fara sa il platesti cu varf si indesat. Pana la urma e alegerea fiecaruia si fiecare e responsabil de alegerile pe care le face, dar din punctul meu de vedere aroganta si afirmatiile ignorante sunt apanajul prostiei si incompetentei indiferent de profesie.

remi
senior
senior

Postby remi » Mon Mar 19, 2007 12:37 am

grasshopper wrote:make love not war!!!
tongue1.gif zlove.gif

cine stie cum o vad pe Trident si va chemam la nunta! :)

remi
senior
senior

Re: viata unui reprezentant medical

Postby remi » Mon Mar 19, 2007 12:37 am

ellisha wrote:Sunt reprezentant medical de 2 ani. Am terminat medicina anul trecut. Viata unui reprezentant medical penduleaza intre target-ul lunar de vanzari si numarul zilnic de vizite. Ca in orice meserie trebuie sa iti placa ceea ce faci. Daca te fascineaza banii si afacerile atunci esti omul potrivit la locul potrivit. Conditiile sunt: salariu fix care variaza in functie de firma, comision din vanzari care de asemenea variaza si masina. In rest muncesti de capiezi, esti tot timpul pe drumuri si inghiti aroganta si dispretul colegilor de forum. Desi... sa stii ca oamenii cu adevarat capabili si valorosi nu te vor trata niciodata in acest mod si acestia sunt -ca in absolut orice alt loc de munca- oamenii pe care iti doresti sa ii intalnesti si colaboratorii de succes. Crede-ma ca nici un ban nu il castigi fara sa il platesti cu varf si indesat. Pana la urma e alegerea fiecaruia si fiecare e responsabil de alegerile pe care le face, dar din punctul meu de vedere aroganta si afirmatiile ignorante sunt apanajul prostiei si incompetentei indiferent de profesie.

de ce nu pot si altii sa scrie cum faci tu?

grasshopper
elder
elder

Postby grasshopper » Mon Mar 19, 2007 12:43 am

remi wrote:cine stie cum o vad pe Trident si va chemam la nunta! :)

oare o sa aiba trident rochie alba? daca chiar a facut cate ai spus despre ea nu cred ca se cuvine sa poarte alb....

dar nu se stie niciodata

& gives us wings

Where we had shoulders

Smooth as raven's

Claws

remi
senior
senior

Postby remi » Mon Mar 19, 2007 12:55 am

grasshopper wrote:
remi wrote:cine stie cum o vad pe Trident si va chemam la nunta! :)

oare o sa aiba trident rochie alba? daca chiar a facut cate ai spus despre ea nu cred ca se cuvine sa poarte alb....

dar nu se stie niciodata

eeee, acum sa nu luam totul litera de lege! si oricum dupa ce o voi vedea, va voi spune! si cine stie cum o sa fie imaculat de alba?! :) imi voi prezenta public scuzele pt o parte dintre afirmatii!

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Mar 19, 2007 1:04 am

imaculat de alba este tautologie, remi iubire nu uita ca m-ai refuzat cand ti-am propus sa ma scoti la un suculean, m-ai refuzat si la faza cu meciul de fotbal.

puiu vezi ca e urat sa scrii targHet, ori target ori targhiet. oki?

;;)

ce i s-au aprins calcaiele lui asta micu dupa mine. daca iti modifici un pic discursul poate poate.

si vezi ca am zis ca fac webcam, nu trotuarul sau cabina tirului. esti nesimtit, normal barbatii e porci. am clienti vechi cu care mai mult stau la discutii, iar ei platesc pt ca li se pare ieftin. dar nu ma astept sa intelegi tu ceva. doar esti rep.

totusi determinarea ta, proprie unui vanjos reprezentant medical, ma face sa visez la tine..

chiar remi, cum stai cu? faci sport?

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Mar 19, 2007 1:08 am

From: remi
To: trident
Posted: Sun Mar 18, 2007 11:57 pm
Subject: d-spara preparator Quote message
Imi cer scuze ca am fost nesimtit, m-ai innebunit asta e tot. Cand sa ne intalnim? Razz

mdap. tipic

remi
senior
senior

Postby remi » Mon Mar 19, 2007 1:13 am

ma impresionezi in mod placut! aperciez cunostintele tade de gramatica, fonetica, lexicologie, etc

ca sa nu te mai scalzi in intuneric, si ca sa nu stai stresata ori de cate ori vezi vreun rep...nu mai ocup aceasta pozitie de ceva vreme! asta nu inseamna ca nu as mai face asta vreodata!

oricum, pe grafic esti in crestere! poate chiar te scot la un suc si apoi postam fotope forum!

cu fotbalul... nu cred ca iti voi satsiface aceasta fantezie!

iubire... ??!! nu imi place termenul! incearca si tu alceva!

remi
senior
senior

Postby remi » Mon Mar 19, 2007 1:15 am

trident wrote:From: remi
Imi cer scuze ca am fost nesimtit, m-ai innebunit asta e tot. Cand sa ne intalnim? Razz

mdap. tipic

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

remi
senior
senior

Postby remi » Mon Mar 19, 2007 1:18 am

trident wrote:From: remi

mdap. tipic

sa inteleg ca insinuezi ca ti-as fi trimis eu acest mesaj????????
daca despre asta e vorba, MINTI!!! esti o javra!!!!!! imi asum banarea dar esti o javra!!!!

Return to “Viata in spital”