trident wrote:vezi ca am editat mai sus. tu nu esti coelgul meu, esti un amarat de reprezentant.
colegii mei sunt preparatorii, si cu putina imaginatie si rezidentii.
si nu asa se vb cu o fata. si nu asa se face un quote. la leptoapele pe care vi le-mprumuta va lipseste niste taste??
nu cred ca ai inteles, dar deja nu ma mai mira! sa fiu colegul tau??? eu??? unde?? cand??? pe parte medicala?? adica sa imi otravesc timpul in compania ta????? nu fiinta graitoare! linge-te te bot si alina-ti poftele altfel!
si nici nu as sti unde sa vin...! tu esti medic detasat (de mami). eu sunt medic rezident facut de mine! in timp ce vindeam medicamente si nu statea cu mana intinsa caus doar doar mai trimite mama ceva ca-mi striga foamea-n glanda si de o saptamana nu a mai fost nicio prezentare de produs
(deci... hales bules papa)!
de obicei stiu cum se vorbeste cu o fata! tu consideri ca meriti?? in cazul tau nu as putea decat sa iti dau o hartie de 1 RON, sa iti spun sa pastrezi restul si sa iti multumesc pentru prestatie...! dar ti-am mai zis ca eu nu consum resturi! deci poate se indura altcineva!
exista un lucru decare nu ma indoiesc! specialitatea ta in mirc! spor l atreaba! bine.... asta in cele putine pauze, cand plina de oboseala, te asezi in fata calc pt a mai posta odata...! LOLOLOLOLOLOLOL
nu vreau sa intru in amanunte legate de laptop, etc...! asta pt ca sunt si altii in situatii similare, dar care nu au niciun motiv sa se simta lezati in vreun fel!