pontaj pe ianuarie pt anul I!
- ralu_anto
- senior

pontaj pe ianuarie pt anul I!
Am incercat sa gasesc topicul...ca stiu ca se discuta acest subiect....dar vad ca a fost inchis...sunt cu spital platitor Floreasca si as vrea sa-mi zica cineva care s-a interesat dc pana la urma se face pontajul pe toata luna
.... sau doar din 15
... multumesc de raspuns!!!!
- Doll
- elder

faceti mah pontaj de la 1 ian. daca contractul de munca are data de 1 ian de ce sa fim platiti de pe 15? cine a creeat aceasta problema nu are decat sa o rezolve. nu scria clar pe http://www.rezidentiat2006.ro ca incadrarea si salarizarea se face de pe data de 1.01.2007 iar stagiile de pregatire incep pe 15.01.2007?
http://www.rezidentiat2006.ro/postrezid ... ntiat.html
Prezentarea la nivelul autoritatilor de sanatate publica, din centrele universitare alese, pentru încheierea formelor de încadrare se va face in perioada 11-22 decembrie 2006. Contractul individual de munca pe durata determinata se va incheia începând cu data de 1 ianuarie 2007.
Alegerea îndrumatorului de stagiu si repartitia pe stagii de pregatire, conform curriculei de rezidentiat, se va face la nivelul autoritatilor de sanatate publica de care apartin unitatile sanitare cu care au încheiat contract individual de munca in ziua de 10 ianuarie 2007, ora 9,00, cu exceptia centrului universitar Bucuresti pentru care aceasta repartitie va avea loc in perioada 10-12 ianuarie 2007.
Stagiul de pregatire va începe la data de 15 ianuarie 2007.
Incadrarea si salarizarea ca medici rezidenti se va face incepand cu data de 1 ianuarie 2007.
http://www.rezidentiat2006.ro/postrezid ... ntiat.html
- maya
- junior

Mie de la spital secretara mi-a dat pontajul cu data de 1 ianuarie. Dar...doamna de la spitalul platitor mi-a taiat tot ceea ce era inainte de 15 ian si mi-a spus ca vom fi platiti numai pe a doua jum a lui ianuarie (adica incepand 15). Primul salariu intreg il vom lua abia in martie.
"Don't walk behind me i will not lead, don't walk in front of me i will not follow, just walk beside me and be my friend."
- maya
- junior

-
eliza
- senior

-
pasarilatilungila
- elder

- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- Doll
- elder

- rez_ista
- senior

vlad stroescu wrote:Lasa, ca avem un rezidentiat intreg sa luam bani pe degeaba
Vlad, what are you talking about ????!!!! Poate nu te-am inteles eu bine...
Personal muncesc de-mi sar capacele, si fac si garzi (neplatite evident, ca asa imi place mie) de alea adevarate, plec azi la 7 am "au boulot" si vin maine la 4 pm, ceva de genul asta. Dupa socotelile mele, ar trebui sa am cam 2000 Euroi salar pe luna. Pacat ca-s pe pamant...romanesc !