rezidentiat CHIRURGIE TORACICA.....!!!

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
ralu_anto
senior
senior

rezidentiat CHIRURGIE TORACICA.....!!!

Postby ralu_anto » Wed Dec 13, 2006 7:01 pm

Stie cineva ceva despre spitalele indrumatoare...adik Militar si Filaret...care e mai bun?!Ce stagii se fac in acest rezi..??

Multumesc... :D

ralu_anto
senior
senior

Postby ralu_anto » Thu Dec 14, 2006 3:47 pm

Nu ofera nimeni o info.... :lol:

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Dec 14, 2006 3:49 pm

eu nu sh decat ca rezidentii pe Uro trebuie sa faca 2 luni de chir toracica si nu sh de ce, sondele n-ar trebui sa intre asa adanc :).

acu serios, du-te si tu si fa pe niznaiul si culege info chiar de la rezidentii de acolo, cel mai sigur asha zic eu; apoi iti faci selectia

ralu_anto
senior
senior

Postby ralu_anto » Thu Dec 14, 2006 3:50 pm

merci... :lol:

ralu_anto
senior
senior

Postby ralu_anto » Thu Dec 14, 2006 3:51 pm

In legatura cu sonda si cu cele 2 luni ale tale de chir tor... or stii ceva cu profuntimea dnele de la cnpds... :twisted:

bambam
newbie
newbie

Re: rezidentiat CHIRURGIE TORACICA.....!!!

Postby bambam » Tue Jan 09, 2007 12:00 am

ralu_anto wrote:Stie cineva ceva despre spitalele indrumatoare...adik Militar si Filaret...care e mai bun?!Ce stagii se fac in acest rezi..??

Multumesc... :D

Spitale nu cred ca stie cineva, dar vezi la topicul despre rezidentiat 2006 > rezidentiat chirurgie toracica ca a scris crisa_s depre stagii :) . BTW am vazut ca a aparut si pe perfmed o lista lunga cu ore de prezentare la CNPDS pentru alegere, spitale, stagii prime,etc :roll:

bambam
newbie
newbie

Postby bambam » Tue Jan 09, 2007 12:07 am

Desi s-a luat printre ultimele vreau sa stiu despre Chirurgia Toracica, ce o face mai neatragatoare: ca de muncit am inteles ca se munceste mult, se sta mult la o operatie, se si invata, pot fi si sporuri in functie de spital... Dispretul si dezinteresul rezidentilor este legat de numarul de posturi limitat de dupa? Ca si la neurochirurgie si la cardiovasculara sunt putine posturi si toata lumea le vrea! Am pus intrebarea de curiozitate. Sper sa nu primesc raspunsuri "telectuale" de genul "las' ca o sa vezi" sau "ce te intereseaza"

faramita
senior
senior

Postby faramita » Tue Jan 09, 2007 12:25 am

Salutare! DIn ce stiu si eu, cam asa e cum ai spus si tu...posturi putine (nu toate spit. judetene au chirurg toracic), operatii lungi si patologie redusa (plaman si cam atat); pacientii vin marea lor parte in situatii depasite terapeutic si sunt majoritar cancere pulmonare; apoi, se zice ca tipologia pacientului care ajunge la toracica...well...aaaaa...lasa de dorit (nu comentez nimic...intelege fiecare ce poate....asa se aude cel putin)
Un prost cauta sensul vietii...un nebun il stie!

Return to “Viata in spital”