Memomed
- Madi
- elder
- Chingachgook
- addicted
- 187.92a
- addicted
- 187.92a
- addicted
theoretically spkng da, am timp, doar ca la H m-am prins ca e o carte prea din topor si-am lasat-o...
nu serios vbind, merita de ce nu, e 50 lei sau asa ceva, merita pentru niste doze si forme de prezentare in general, nu si pt ce scrie la ele, muult prea lapidar si pentru bunica-mea. all in all nu pot spune ca nu merita
(..da, am invatat si H-ul..)
nu serios vbind, merita de ce nu, e 50 lei sau asa ceva, merita pentru niste doze si forme de prezentare in general, nu si pt ce scrie la ele, muult prea lapidar si pentru bunica-mea. all in all nu pot spune ca nu merita
(..da, am invatat si H-ul..)
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Asa e. O data am intrebat pe cineva de ce dau internistii xanax cu lopata si vreo doi ani de zile la rand, ca le da dependenta la saracii pacienti, mi s-a raspuns ca nu scrie de asta in Memomed. Agendele astea sunt strict ca sa stii sa scrii reteta corect , capsule nu comprimate. (Eventual si sa pricepi ce Bioptloloxul prescris de oftalmologi, sau Cortovaxul dermatologilor, dar asta ca pura curiozitate).
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- ggsk
- newbie
- Chingachgook
- addicted
- mirciulica
- junior
MedEx-ul 2007 e o carte strict informativa, chiar de buzunar. Daca vreti sa fiti bine informati despre medicamente, nu merita banii. Io n-as lua-o. Agenda Medicala completa (nu de buzunar!) e mult mai buna. MedExu e bun cel mult daca vreti sa va orientati rapid. Pe CD e o completare a cartii, cu o serie de medicamente f. recent aprobate la noi, mi se pare. De gasit, la Libraria Papirus, pe bd Magheru, langa cinema Studio. Studiu placut ! 

Atatea giuvaiere sint / Uitate-n bezna si-n pamant, / Dormind in veci necercetate.
Atatea flori dau in zadar / Parfumul lor subtil si rar, / In taina si-n singuratate...
Atatea flori dau in zadar / Parfumul lor subtil si rar, / In taina si-n singuratate...