rezident ati, anul 1
- olga
- junior
rezident ati, anul 1
Sunt rezident anul 1 pe ATI si am si eu cateva intrebari pentru colegii mai mari. Acum cand depunem fisa la CNPDS putem spune ca am dori in anumite spitale (va tine cont daca am luat si printre primii ATI la Bucuresti). Cei 4 ani de ATI unde e mai bine sa ii fac? Va multumesc!
- tripleX
- senior
dar despre floreasca ce puteti sa spuneti.... se invata cat de cat...
?, ca altfel vad ca nu e pusa pe lista negrutza cu stat mult la spital cum este fundeni.
intreb ca as vrea sa aleg floreasca din unele motive.... insa trebuie sa stiu cum e ATI-ul acolo.

intreb ca as vrea sa aleg floreasca din unele motive.... insa trebuie sa stiu cum e ATI-ul acolo.
"Infernul este pavat cu bune intentii" - Samuel Johnson
- tripleX
- senior
altele sunt militar central si suub...
despre suub nu stiu ce sa zic.
la militar pare ca e ok. nu-s probleme deosebite
si salariul are deocamdata un spor de 10% de rist de atac terorist sa ceva de genul (fiind obiectiv militar acolo)
unii mi-au zis de floreasca ca e inghesuita si-s ff multi rezi pe-acolo... era cam evident asta, dar... e chiar draga situatia asa?
despre suub nu stiu ce sa zic.
la militar pare ca e ok. nu-s probleme deosebite

unii mi-au zis de floreasca ca e inghesuita si-s ff multi rezi pe-acolo... era cam evident asta, dar... e chiar draga situatia asa?
- olga
- junior
- tripleX
- senior
cineva zicea prin forumul asta de transfuzii ca ar fi ultileme...
cat despre ordinea lor... nu siu... dupa preferinte mi se pare corect; sau ce pare mai greu mai intai? (ca sa scapi sauca sa-l faci cat inca nu te-ai speriat/sictirit/obosit pre tare...(?)
cat despre ordinea lor... nu siu... dupa preferinte mi se pare corect; sau ce pare mai greu mai intai? (ca sa scapi sauca sa-l faci cat inca nu te-ai speriat/sictirit/obosit pre tare...(?)
-
- newbie
la floreasca se inghesuie cam multi rezidenti- si la ATI trebuie sa pui mana proprie si personala ....asa ca sunt mai multi la "coada". dar depinde ce vrei- sa inveti,sa te lase sa faci sau sa pleci devreme acasa!si da, ultimul stagiu este de transfuzii (daca mai raman lucrurile cum au fost pana acum), celelalte ti le alegi in ce ordine vrei
- tripleX
- senior
olga wrote:Multumesc TripleX. Dar despre spitalul indrumator Floreasca sau Militar sau Fundeni?
cu plecere

mai... ce sa mai tot spun...? la fundeni s-ar putea sa se faca carte multa (adica MULTA

despre militar stiu de la o rezi de-acolo ca ar fi OK(?) ca atmosfera... proful lor acolo e cul si nu-i freaca nimeni mai mult decat ar trebui.
- ce sa mai... intelege si tu ce vrei -
la floreasca e destul de bine - cam cred ca asta as alege eu, de exp... nu este ca la fundeni de temut programul, spitalul ale facilitati si tehnice si cazuistice complete/variate... ramane doar partea asta cu inghesuiala (multi rezidenti pe-acolo...), desi cele mai inghesuite sectii sunt altele (chir, chir plastica) nu neaparat ATI...; iar daca iti mai si place sa-ti faci multi prieteni (sau "prieteni") noi... e chiar OK

sper sa iasa bine
-
- newbie
olga wrote:da. 15% pe ATI. Dar in primul an luam cat are modulul respectiv. Nu se aduna.
astazi am aflat de la un tip rezident de anul 3 ca nu se mai fac module pe ati, cel putin asa li s-a spus lor la fundeni
anul acesta vor veni 2 generatii de rezidenti, cei de anul trecut si noi care nu mai intram in module
-
- newbie
-
- newbie
- olga
- junior
Scuze...nu terminasem. Indrumatorii nu ti-i alegi tu...Acum pe 10 ian (ATI va fi pe 10 ian ca e la "A") tu alegi spitalul indrumator si primul modul la ce spital. Eu gred ca aleg neuro la Fundeni. Se mai poate face cardio oriunde, cica nu la Colentina. Si sunt cateva locuri pe spitale cam 10 la fiecare si 7 la militar. Dupa cum ai intrat. Succes!
-
- newbie
cel mai bine ati se face la fundeni. adica daca vrei sa inveti si sa iti petreci 10-12 ore pe zi sau uneori mai mult se zice ca cel mai bine alegem fundeni
la floreasca sunt fff multi rezidenti, la suub mai subtire, adica pleci la 2 acasa , mai bei un suc, doua la barul de la etaj 13
, iar la militar se face asa si asa, depinde pe langa cine stai... asa ca o sa fie grea decizia... adica o sa fie usoara la inceput pt ca in fctie de medie o sa luam in functie de dorintele colegilor nostrii, dar dupa aceea ne putem transf pe unde dorim 
la floreasca sunt fff multi rezidenti, la suub mai subtire, adica pleci la 2 acasa , mai bei un suc, doua la barul de la etaj 13

- ralu_anto
- senior