Conditia medicului rezident-subiect pt TV
- Spartacus
- newbie
Conditia medicului rezident-subiect pt TV
O doamna reporter de la TVR se interesa sa faca un reportaj despre viata medicului rezident. (un fel de REFLECTOR) si o interesa sa ia legatura cu oameni din sistem (rezidenti). Cei care vor sa ia parte la acest demers jurnalistic,(orice medic rezident), mai ales cei care au un discurs organizat, au facut petitii proteste online etc, o pot face anuntandu-si intentia pe acest forum si vor fi contactati pentru a aparea in reportaj.
Astept reactii!!!!!!
Astept reactii!!!!!!
-
- senior
-
- senior
- victor
- elder
o sugestie: procesul pe care tocmai l-a pierdut miniserul sanatatii cu absolventii dinainte de 2004 carora nu li s-a dat rezi pe MF in 2005 pe criterii de an de absolvire? din cate am inteles ministerul nu vrea sa dea decat la cei 61 care au dat in judecata direct ministerul, nu la toti care au fost afectati.
nu a aparut nimic in presa din cate stiu de treaba asta.
nu a aparut nimic in presa din cate stiu de treaba asta.
- victor
- elder
si stefan zicea ca a vorbit cu RUNOS din MS si ca asa vor sa faca
http://www.imed.ro/forum/viewtopic.php?p=78492#78492
Dar ai dreptate - poate doar e un gand grabit.
http://www.imed.ro/forum/viewtopic.php?p=78492#78492
2- In privinta celorlalti (aproape 1700) care n-au fost parte in acest proces, ministerul e refractar la a-i incadra asemenea celor 61 (in cazul carora instanta obliga ministerul sa-i confirme ca rezidenti mf), sustinand ca nu au justificarea juridica (hotarare judecatoreasca) pt suplimentarea de buget, lucru cu care nu sunt de acord. Nu e ceva absolut sigur, urmeaza sa se discute/decida in cadrul ministerului, insa are grad mare de probabilitate. Am pledat cu multe argumente si cu toata convingerea in favoarea aplicarii aceluiasi principiu (ca rezultat al sentintei) pt toti insa ma tem ca n-am fost in asentimentul lor. Asta ar fi vestea proasta.
Dar ai dreptate - poate doar e un gand grabit.

- danhia
- elite
-
emisiune TVR despre sanatate
Salut. Eu sunt persoana cu care a luat legatura reportera de la TVR. Din motive pur obiective eu nu o pot ajuta insa oricare dintre voi vrea sa spuna despre problemele cu care se confrunta medicii rezidenti din romania o poate face. Emisiunea se numeste chiar REFLECTOR. Puteti spune orice si vi se poate ascunde identitatea pentru a nu avea probleme la spital. Treaba e serioasa si urgenta. Trebuie sa dau un raspuns maine. Daca cineva e interesat, sa ia legatura cu mine la :
dayraz2002@yahoo.com
dayraz2002@yahoo.com
-
- senior
tana wrote:concurenta pe postul ala platit cu 4 milioane e de 2 respectiv 4 pe loc, deci mi se pare un salariu rezonabil
Cu sofisme din astea, te-ar putea lua ministrul in echipa lui. Ar avea justificare pentru o reducere a salariilor:
- 4 pe loc - 4 milioane
- 3 pe loc - 3 milioane
- 2 pe loc - 2 milioane
- 1 pe loc - 1 milion.
Oare ce concurenta e pentru un post de ministru?
- dincatu
- junior
- tana
- elder
atlantiana wrote:
Cu sofisme din astea, te-ar putea lua ministrul in echipa lui. Ar avea justificare pentru o reducere a salariilor:
- 4 pe loc - 4 milioane
- 3 pe loc - 3 milioane
- 2 pe loc - 2 milioane
- 1 pe loc - 1 milion.
nt, e invers proportional
atlantiana wrote:Oare ce concurenta e pentru un post de ministru?
mare
I'm not anti-social. I'm just not user friendly
- vmc
- elite
acelasi ministru a spus ca nu va da mf absolventilor anterior 2005. si totusi...
cand se vrea ceva cu adevarat se poate si obtine. insa, tinerii medici n-au dorinte. le-au pierdut pe parcursul anilor. salariile rezidentilor sunt mizerabile de mult timp. niciodata nu am auzit despre organizarea unui protest adevarat si a unei greve generale pe termen lung (cei de la metrou pot si au salariile cvadruble).
in concluzie. ce lipsese acum in randul rezidentilor este un leader. un om determinat sa nu se abata de la niste principii si sa lupte pentru ele.
cand se vrea ceva cu adevarat se poate si obtine. insa, tinerii medici n-au dorinte. le-au pierdut pe parcursul anilor. salariile rezidentilor sunt mizerabile de mult timp. niciodata nu am auzit despre organizarea unui protest adevarat si a unei greve generale pe termen lung (cei de la metrou pot si au salariile cvadruble).
in concluzie. ce lipsese acum in randul rezidentilor este un leader. un om determinat sa nu se abata de la niste principii si sa lupte pentru ele.
- Doll
- elder
- 187.92a
- addicted
-
- junior
-
- senior
-
- junior
Oricum mi se pare ca odata cu celebra actiune " DAM MF LA TOT CARTIERU' " sansele sa creasca salariile rezidentilor s au imputinat drastic.Daca in fiecare an o sa 'rezidentiasca' pe capete cateva mii de absolventi...si 'renumeratia' tot dupa buget la MS.....o sa ne o taie scurt.Asa ca pe partea asta stim cum stam.Macar daca i ar obliga pe unii formatori de viitori medici sa si ia treaba in serios si chiar sa i invete pe rezidenti ceva mai mult dect facutul foilor si biletelor de iesire care oricum le faceam din facultate
-
- junior
- corcodusa
- senior