Rezi ortopedie am nevoie
-
medicina
- junior

Rezi ortopedie am nevoie
Am facut o ruptura totala de LIA asezonata cu colateral int si leziune de meniscuri ,sunt la 3 sapt dupa marea performanta si am nevoie de orteza mobila si carje.Am aflat ca prin CNAS as putea sa le obtin.Stie careva mai multe si cat timp dureaza.Sau le-as putea imprumuta de pe undeva?.De cumparat m-am interesat depaseste bugetul.Trebuie sa strang bani ptr suruburi.
- terry
- senior

Dosarul prin CASMB dureaza intre 1 - 6 luni. Vezi ca trimiterea e valabila cam o luna din momentul eliberarii. Daca trece mai mult trebuie sa te duci la doctorul care te-a tratat sa-ti dea alta. Mai exista varianta de a depune dosarul la Casa si de a merge la o societate care face si comercializeaza aceste dispozitive si de a le cumpara, urmand ca in momentul in care iti vine aprobarea de la Casa sa mergi la firma respectiva si ei iti dau banii inapoi. Sunt multe firme care accepta varianta asta.
Eu lucrez pe ortopedie copii si dam multe trimiteri din astea iar parintii vin si ne spun cum e.
Eu lucrez pe ortopedie copii si dam multe trimiteri din astea iar parintii vin si ne spun cum e.