Rezidenti sunt pe-aicea?

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
cd_doc
newbie
newbie

Postby cd_doc » Thu Nov 24, 2005 4:05 pm

va rog din suflet vreau si eu sa stiu stagiile pe
chirurgie generala, vasculara, orl si plastica
ca sa stiu si eu in ce ma introduc

multumesc!
call me if you need a doctor

Jorj
senior
senior

Postby Jorj » Thu Nov 24, 2005 4:43 pm

Frate, gandeste-te la ce va fi DUPA, ca rezidentiatul tine cativa ani, dar specialitatea o sa o faci toata viata (cel putin teoretic). Parerea mea!

medstud
senior
senior

Postby medstud » Thu Nov 24, 2005 4:45 pm

Asa ca deunazi am fost si eu ca tot omul la un interviu la o firma care se ocupa cu studii clinice, std II-IV , la care vreau sa zic ca salariul de start cand esti ala micul care nu stie nimic e de 500E, iar dupa ce termini trainingul de 1 an e cam pe la 1000E.

ce fel de studii clinice, cu se se manaca ceea ce zici tu acolo? e ceva full time?

cd_doc
newbie
newbie

Postby cd_doc » Thu Nov 24, 2005 9:26 pm

va rog vreau si eu stagiile pe chirurgie generala
tks
call me if you need a doctor

bella
newbie
newbie

Postby bella » Fri Nov 25, 2005 12:45 am

despre genetica medicala stie cineva ceva?? ce stagii se fac??

deep_shadow
junior
junior

Postby deep_shadow » Fri Dec 02, 2005 10:17 pm

Ajutati-ma si pe mine....ca la metrou...
endocrine pls...stagii...spitale in Buc ...pls...anyone...???

alinaatudor
newbie
newbie

Postby alinaatudor » Sat Dec 03, 2005 3:07 pm

haloo. 5baby.gif ..mie mi-a zis cineva ca ...daca esti hotarat sa pleci sa o faci inainte de a lua rezi aici..in this la naiba romania...adik...daca ai luat te gadesti mereu ca ...lasa..ca o sa fie bine...si nu mai ai putere si chef sa o mai iei de la zero...de fapt...dupa 6 ani de fac..5 de rezi..stai si te intrebi ce stii sa faci.. XXcomputer.gif raspunsul e "nimik"..si te gandesti ca aia de afar nu au cum sa te primeasca daca nu poti sa le aduci ceva folositor in sistem..deci..vreau de fapt sa intreb...cum e acolo..aia chiar fac scoala..sun buni.in comparatie cu noi..de fapt..sigur stiu raspunsul la intrebarile astea...
mai nasol e ca se tot spera ca tre sa se schimbe ceva..si promotia din 98 cred ca tot de aia a dat la medicina..cu speranta ca o sa fie mai bine...eu care o sa termin anu asta facultatea..am fost sfatuita de colegi maimari sa renunt :medic: ..sau macar..sa imi gasesc altceva din care sa imi iasa multumirea sufleteasca si materiala.. pottytrain5.gif ca asta nu mere..
of...scuze ca v-am agasat...
ma bucur ca vad si romani multumiti...chiar daca nu la noi... :bis: :bis: :bis:

danhia
elite
elite

Postby danhia » Sat Dec 03, 2005 3:26 pm

nu e niciodata prea tarziu sa pleci si nici prea devreme...o poti lua de la zero mai ales daca nu ai obligatii care sa te tina in tara...insa trebuie sa muncesti si sa te agiti si mai trebuie sa investesti si material....si chair citeam un articol ieri pus de cineva pe forum ca in tarile cu covrigi in coada..cam 60-70 % din medici sunt imigranti...(ma refer la canada ,uk ,state si australia)..majoritatea fiind din india...trebuie sa stii ce vrei ,apoi iti stabilesti o strategie cum sa obtii lucrul ,ala..apoi pui planul in actiune si ..la sfarsit ai rezultatul.care de multe ori e pozitiv.:) bafta!

danhia
elite
elite

Postby danhia » Sat Dec 03, 2005 3:32 pm

ah ..si medicina cere multa munca oriunde te-ai duce si poate in alte parti ceva mai multa seriozitate decat la noi...cat despre satisfactiile materiale ..da sunt o problema..:(...la noi...dar cred ca asta e valabil in multe domenii nu numai in medicina ....medicina insa are dezantajul ca este " de stat" si ca orice domeniu bugetar ...e prost platit.....dar cred ca o sa castige teren sistemul privat si atunci va exista ceva numit concurenta...si atunci cei care au ceva in cap chair vor si fi platiti pe masura...

grasshopper
elder
elder

Postby grasshopper » Sat Dec 03, 2005 6:01 pm

este cineva care a luat rezi pe CLUJ??
cand trebuie sa ne intalnim si unde?
la medicala I sau la dsp?
este vreun orar pe specializari???

arwen
newbie
newbie

Stie cineva cum e rezi pe gastro la Cantacuzino?

Postby arwen » Sat Dec 17, 2005 12:05 am

:wink:
"Viseaza ca si cum ai trai vesnic,traieste ca si cum ai muri azi."

arwen
newbie
newbie

Re: Stie cineva cum e rezi pe gastro la Cantacuzino?

Postby arwen » Sat Dec 17, 2005 12:10 am

[quote="arwen"] :wink: Plizz, daka e vreun rezident pe Cantacuzino,sa-mi spuna si mie cu ce se mananca spitalul asta..si mai ales cum e pe gastro :)
"Viseaza ca si cum ai trai vesnic,traieste ca si cum ai muri azi."

medicina
junior
junior

Postby medicina » Wed Jun 21, 2006 6:00 pm

Ma bate si pe mine gandul sa o tai si chiar demult.Subscriu la ce a auzit alinaatudor pleaca inainte de rezi iti mananci nervii degeaba si pe parcurs apar copii, sotie/sot. Devine lacrimogena despartirea.
Acum sunt rezi an II si singurul lucru pe care il pot spune cert e ca am capatat o deprimare amara in rest ca pregatire nu simt o mare diferenta.

Return to “Viata in spital”