Unde se face laborator pe bune!?!

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
petess98

Unde se face laborator pe bune!?!

Postby petess98 » Tue Dec 28, 2004 10:36 pm

Am luat rezi pe medicina de laborator.Stie cineva in care centru universitar din tara se face cat de cat scoala la laborator?Unde se invata si se face ceva?Eu am terminat facultatea in Timisoara si acolo se sta degeaba tot timpul la laborator.Nu pot sa cred ca asa e in toata tara!

diana

Berilah
junior
junior

Postby Berilah » Tue Dec 28, 2004 11:32 pm

Si eu l-am luat si voi alege Bucuresti. Nu stiu inca exact cat laborator se face aici (eu am terminat aici), dar am de gand sa raman in capitala.

Felicitari pentru reusita si sper sa ai un rezidentiat plin de succese! Multa bafta!
Take it or leave it...

Dan
Master of Disaster

Postby Dan » Mon Jan 03, 2005 1:24 pm

Ca de obicei omul sfinteste locul .... asa ca nu alege centrul ci oamenii de care ai auzit ca se preocupa de meseria lor de profesori... :wink:
Eu din muntii mei...
http://www.imed.ro/forum

selena
senior
senior

Postby selena » Thu Nov 24, 2005 8:25 pm

pana la urma mai stie cineva ceva nou de rezi pe lab la Tm? ca eu nu merg sub nici o forma in alt oras, dar vreau sa fac serios rezi.
Deci petess sau altcineva care e prin zona, despre ce profi ati auzit ca sunt seriosi si te invata ceva?
Great minds think alike

selena
senior
senior

Postby selena » Sun Nov 27, 2005 2:04 pm

mai am o intrebare, pentru cine cunoaste: care spital e cel mai bun din Tm pt a faca lab? Eu ma gandesc ca judetean, asta si aleg, dar poate stie cineva mai multe... :)
Great minds think alike

alinaatudor
newbie
newbie

Postby alinaatudor » Sat Dec 03, 2005 2:33 pm

uraa.. :shock: :shock: :D :D vad ca nu sunt singuraa...ce ma bucur sa va cunosc...spuneti-mi si mie plzzzzzzzz...ce v-a determinat sa dati pe laborator...v-as fi recunoscatoare...va rog mult...pentru ca am o mare dilema intre medicale si laborator...dar nu am cu cine ma sfatui...si lumea zice...ca nu esti medic "adevarat"...pe bune...eu inclin mai mult spre laborator...nu sunt pasionata...dar vreau sa aflu si alte pareri...va roooogg...sunt cam "disperata"... :?: :?: :?:

pickymed
senior
senior

Postby pickymed » Sat May 13, 2006 8:26 pm

buna,imi spuneti va rog si mie care sunt stagiile pe care le faci in cadrul rezidentiatului pe laborator?

Return to “Viata in spital”