Stie cineva cum se poate interupe rezidentiatul vreo 6 luni?
La cine ma adresez? Care sunt conditiile?
E posibil sa iau intreruperea fara sa motivez ceva "serios" gen studii in strainatate, burse?
Astept detalii.
Intrerupere rezidentiat
- chris0500
- senior

Re: Intrerupere rezidentiat
Jorj wrote:Stie cineva cum se poate interupe rezidentiatul vreo 6 luni?
La cine ma adresez? Care sunt conditiile?
E posibil sa iau intreruperea fara sa motivez ceva "serios" gen studii in strainatate, burse?
Astept detalii.
in carnetu de student zice ca nu poti intrerupe decat pt motive serioase: boala, maternitate, ingrijire copil, obligatii militare.
intreruperea nejustificata atrage incetarea calitatii de medic rezident.
-
Jorj
- senior

Teoria este una, practica altceva...
Multe lucruri sunt scrise in legi, regulamente etc si se respecta din parti.
Eu nu am unul dintre motivele acestea (ci o problema personala pe care nu o pot folosi ca motivatie). Poate cineva a trecut printr-o situatie similara si ma sfatuieste cum sa pun problema.
Multe lucruri sunt scrise in legi, regulamente etc si se respecta din parti.
Eu nu am unul dintre motivele acestea (ci o problema personala pe care nu o pot folosi ca motivatie). Poate cineva a trecut printr-o situatie similara si ma sfatuieste cum sa pun problema.
-
cataghe
- senior

Eu am intrerupt un an ca sa vin in SUA ca postdoc si mi-au cerut aia de la Minister, IPPMF, draci-laci ca nici nu mai stiu exact la cine am facut cererea - scrisoare de la univ de aici care sa dovedeasca unde ma duc si de ce ma duc...
Dar in Romania orice e posibil, nu disperati...
Cred ca la Minister am facut cerere, o sa ma uit si revin cu amanunte.
Dar in Romania orice e posibil, nu disperati...
Cred ca la Minister am facut cerere, o sa ma uit si revin cu amanunte.
-
cataghe
- senior

Dandan, recent nu stiu, insa am cautat in "arhivele" personale si eu acum un an, adica in feb 2005, am facut cerere catre Ministerul Sanatatii - Directia resurse umane, formare profesionala, concursuri si examene, Str Cristian Popisteanu nr 1-3, sect 1, Bucuresti. Din pacate nu am numarul de tel, insa daca suni la minister sigur iti pot spune aia de acolo. Prin cerere am solicitat intreruperea rezidentiatului in perioada... blablabla, am mentionat motivul, si am anexat acordul spitalului platitor si al DSP de cae apartine acesta - plus, in cazul meu, cum iti spuneam, scrisoarea de la universitatea de aici care explica pt ce vin. Eu zic sa dai un tel la minister si sa ceri sa vb cu aia de la directia aia cu nume lung, si sa intrebi acolo ce si cum.
Pe de alta parte, presupun ca trebuie sa existe un regulament sau ceva, care sa stipuleze in ce conditii se poate intrerupe rezidentiatul... asa ar fi normal, dar daca chiar exista sau nu, n-am idee...
Pe de alta parte, presupun ca trebuie sa existe un regulament sau ceva, care sa stipuleze in ce conditii se poate intrerupe rezidentiatul... asa ar fi normal, dar daca chiar exista sau nu, n-am idee...