Salut!
Sunt rezident pe interne.
Stie cineva daca se poate echivala o parte din anul de stagiu cu un modul de rezidentiat , eventual daca stiti o lege unde se mentioneaza asta.
Multumesc
echivalare an de stagiu cu un modul de rezidentiat
-
- newbie
- md31174
- senior
-
- newbie
motiv
pai uite de ce nu mi se pare asa de "evident": eu am fost ultima generatie OBLIGATA la an de stagiu, fara a se putea inscrie la rezi. Promotia de dupa mine a venit cu noi la examen ca oricum nu aveau ce pierde (cel mult taxa de examen). In plus acuma anul de stagiu este asimilat cu primul an de rezidentiat asa ca nu vad de ce ar fi imposibil.
- md31174
- senior
pt zico:
pentru ca traim in Romania!
acum la modul foarte serios: nu exista nici o lege care sa faca ce vrei tu...
nu ti se echivaleaza anul de stagiu cu unul ( sau o parte) de rezidetiat...
obisnuieste-te cu ideea ca ai pierdut un an aiurea...

pentru ca traim in Romania!

acum la modul foarte serios: nu exista nici o lege care sa faca ce vrei tu...
nu ti se echivaleaza anul de stagiu cu unul ( sau o parte) de rezidetiat...
obisnuieste-te cu ideea ca ai pierdut un an aiurea...
Suma inteligentei pe planeta este constanta, insa populatia se afla intr-o continua crestere.
-
- newbie
obligatie stagiu
pentru alimori:
DA, am fost ultima generatie care am fost obligati sa facem stagiul fara sa avem voie sa ne inscriem la rezidentiat (am terminat in 2000). Cei din promotia 2001 au avut voie sa dea rezi imediat: cei care luau incepeau rezi imediat si anul de stagiu era asimilat cu primul an de rezi, iar cei ce picau puteau face linistiti stagiul. Deci cand am dat eu (dupa anul de stagiu obligatoriu) au venit si majoritatea din 2001 si au concurat cu noi. Cam asta a fost.
Multumesc penmtru raspunsuri.
DA, am fost ultima generatie care am fost obligati sa facem stagiul fara sa avem voie sa ne inscriem la rezidentiat (am terminat in 2000). Cei din promotia 2001 au avut voie sa dea rezi imediat: cei care luau incepeau rezi imediat si anul de stagiu era asimilat cu primul an de rezi, iar cei ce picau puteau face linistiti stagiul. Deci cand am dat eu (dupa anul de stagiu obligatoriu) au venit si majoritatea din 2001 si au concurat cu noi. Cam asta a fost.
Multumesc penmtru raspunsuri.