nu va mai chinuiti

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
senior
newbie
newbie

nu va mai chinuiti

Postby senior » Sat Nov 12, 2005 5:47 pm

nu va mai chinuiti si nu mai pierdeti timpul , intrati in sindicatul medicilor, au ganduri bune cu medicii rezidenti, si cu cat veti fi mai multi acolo va fi mai bine pentru voi. si o sa va si asculte lume, si inca altele da n am timp eu acuma sa va spun

Wizzy
senior
senior

Postby Wizzy » Sat Nov 12, 2005 9:07 pm

Hai ca mi s-a inmuiat inima cand am auzit ca "au ganduri bune cu medicii rezidenti".
Care sunt gandurile alea bune? Poate ni le impartasiti si noua.

Mai bine ati prezenta exact in ce consta si ce vrea acest sindicat (sau mai bine spus Camera Federativa a Medicilor, caci la aceasta cred ca va referiti), dar in mod obiectiv, si nu o reclama de 2 bani "Haideti la noi ca o sa fie bine" (da' sa ne dati 1% din salariu). Si care sunt diferentele fata de Colegiul Medicilor ca parca si acolo se platea o cotizatie obligatorie si parca reprezenta si el interesele medicilor.

Senior? Sa inteleg ca zilele acestea v-a inspirat Coposu si v-au napadit dintr-o data gandurile bune? :roll:
A man is only as big as the dreams he dares to live!

tulip
senior
senior

Postby tulip » Sat Nov 12, 2005 9:17 pm

daca aveti ganduri bune cu rezidentii, de c sa nu facem o mica intalnire cu cei interesati - poate ne convingeti si pe noi ca o sa fie bine... desi sloganul asta e putin depasit dupa aroma de portocale din toamna trecuta

senior
newbie
newbie

Postby senior » Sat Nov 12, 2005 9:17 pm

wizzi , studiaza mai intai legislatia si apoi mai vb . nu tin cursuri de legislatie nici macar contracost

tulip
senior
senior

Postby tulip » Sat Nov 12, 2005 9:21 pm

senior wrote:wizzi , studiaza mai intai legislatia si apoi mai vb . nu tin cursuri de legislatie nici macar contracost

care e legatura cu legislatia?
noi am pus doar niste intrebari de bun simt
de bun simt e sa raspunzi, nu sa dai cu parul

Wizzy
senior
senior

Postby Wizzy » Sat Nov 12, 2005 10:01 pm

senior wrote:wizzi , studiaza mai intai legislatia si apoi mai vb . nu tin cursuri de legislatie nici macar contracost

In primul rand ar trebui sa spui exact la ce sindicat te referi!
In al 2-lea rand, daca sunteti o organizatie serioasa, ati avea un site propriu pe care ati avea toate informatiile necesare.
In al 3lea rand, daca sunteti CFMR, aveti exact aceleasi obiective ca si CMR; de ce sa mai intre

Cand te apuci si faci reclama de 2bani cu "haideti la noi sa vedeti ce bine si caldut o sa fie" (insa nu uitati sa platiti cotizatia), dar fara sa dai nici un detaliu despre ce inseamna acel "bine" si ii trimiti pe oameni sa citeasca legislatia (la care majoritatea fie nu au acces, fie nu stiu unde sa gaseasca informatiile necesare) si sa intrebe "prieteni juristi", mai bine o lasi balta. Chiar daca poate ati avea intentii bune, nu faceti nici o branza asa. Dimpotriva.

Edit: ca tot spuneati ca unul din avantajele sindicatului este ca ofera consultanta juridica, poate ii indicati juristului angajat sa publice aici legile referitoare la "sindicat". In fond ar fi in interesul sindicatului, nu? :wink:

Si inca o chestie, cititi si mesajul pe care vi l-am scris intr-un alt topic pe care l-ati deschis, si poate ne lamuriti de ce trebuie sa existe mai multe organizatii care apara drepturile si interesele medicilor, iar acestia practic sa fie obligati sa plateasca 2 cotizatii pentru acelasi lucru (ca aia de la CMR oricum e obligatoriu sa fie platita, daca ma insel corectati-ma).
A man is only as big as the dreams he dares to live!

Return to “Viata in spital”