detasari

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
Mamma-bear
junior
junior

detasari

Postby Mamma-bear » Thu Feb 03, 2005 7:46 am

Stie cineva care sunt actele (eventual din sursa oficiala - MS de ex.) necesare pentru dosar?
Si inca ceva: motivele banuiesc ca trebuie inserate intr-o cerere, ceva...cui adresam cererea, ca Cinteza poate mai are si altceva de facut?
Si 3. e adevarat ca DSP Bucuresti da acceptul de primire in perioada 1-14 feb?

Multam

alexandra
junior
junior

Postby alexandra » Thu Feb 03, 2005 6:25 pm

Cred ca ai vrut sa te referi la transfer, pt ca in detasari nu se baga ms si nici dsp Bucuresti, ci doar cnpp
Eu am obtinut acordul dsp Bucuresti pt transfer. Dosarul a continut:
- aviz de transfer prof de unde plec
- aviz de transfer dsp de unde plec
- aviz de primire a transferului prof Bucuresti
- aviz de incadrare la spital platitor in Bucuresti
- motive pt transfer
Toate acestea le-am dus la dsp Bucuresti, de unde am obtinut avizul lor de primire.
Aceste acte se depun la minister intre 14 si 28 feb, insotite de o cerere catre ministru (cred)

Asta am facut eu. Daca stiti altfel, astept sugestii.
Alexandra

Mamma-bear
junior
junior

Postby Mamma-bear » Fri Feb 04, 2005 7:26 am

da,da....scuze, despre transfer era vorba.
asa stiam si eu, dar cum intotdeauna se schimba cate ceva, vroiam sa fiu sigura.
multam

baby
junior
junior

transfer

Postby baby » Sun Feb 06, 2005 7:59 pm

Eu am luat TG. Mures.Am acordul pt transfer al indrumator de stagiu,dar Dsp-ul ma duce cu presul,explicandu-mi ca rectorul a zis ca timp de 2 ani nu pleaca nimeni de la Mures.E o atitudine comunista,tolerata de Dsp-ul de acolo.Detasarile pe care ni le-au dat sunt o mare pacala,ca sa mai calmeze spiritele.Nu mi se pare corect ca Tg Mures sa primeasca bani pt. pregatirea rezidentilor,care de fapt sunt in alt centru.Daca o sa ne complacem in situatia asta acolo ramanem,pt. ca la anul vor face la fel ,asa ca trebuie sa facem cunoscut acest lucru la Min. Sanatatii si sa aderam la ideea lui Khaos.In plus eu o sa insist sa nu mai dea locuri in acest centru,pt. ca cei de acolo nu pot lua un rezi si nu au nevoie de atatea locuri.Pe stoma nu exista conditii de pregatire pt. rezidenti.Clinica de maxilo e un jeg ordinar.

anyu
newbie
newbie

Postby anyu » Sun Feb 06, 2005 8:36 pm

baby ti-as dori sa te tina in Mures, macar pana ce se calmeaza tonul tau jignitor..

doctoritz
senior
senior

detasari

Postby doctoritz » Sun Feb 06, 2005 10:19 pm

Anyu...Nu crezi ca ar fi mai bine sa nu mai calci pe acest site???
Invatati,invatati, invatati!Daca nu puteti, va ajutam.Daca nu vreti va obligam!!

cnicu
senior
senior

Postby cnicu » Sun Feb 06, 2005 11:10 pm

De ce anyu? Te doare adevarul?

anyu
newbie
newbie

Postby anyu » Mon Feb 07, 2005 6:23 pm

inca odata mi-am dat seama ca oamenii sunt rai.adevarul are mai multe laturi pe care unii incerc sa nu le vada.si nu adevarul ma doare ci tonul si intelesul ascuns a celor spuse.presupun ca din astfel de considerente nu ar trebui sa mai calc pe acest site si nici cei ca mine

H de H
senior
senior

Postby H de H » Tue Feb 08, 2005 8:20 am

Aveti cumva idee unde anume in procedura de transfer intervine cnpp-ul?
Adica ptr migrare din Bucuresti in provincie in afara de actele clasice:
- aviz prof plecare - prof primire
- aviz dsp plecare - dsp primire
- motive
mai trebuie depusa vreo cerere pe la cnpp si luata vreo aprobare si de acolo?
In plus auzisem ca s-a schimbat legea si ca nu ar mai fi nevoie de avizul coordonatorului de la care pleci ... Voi ce stiti?
Printr-o indelunga practica, prostia se inrautateste, nu se amelioreaza! (G. B. Shaw)

ellainner
newbie
newbie

Postby ellainner » Tue Feb 08, 2005 12:20 pm

Apropos de by the way,intre ce date se depun transferurile?

doctoritz
senior
senior

detasari

Postby doctoritz » Tue Feb 08, 2005 3:44 pm

Intre 14 si 28febr la MS,pana pe 14 la DSP Buc.
Invatati,invatati, invatati!Daca nu puteti, va ajutam.Daca nu vreti va obligam!!

ellainner
newbie
newbie

Postby ellainner » Wed Feb 09, 2005 9:07 pm

intai se merge la DSP si apoi la MS?

trichinelutu
newbie
newbie

Transfer de la Iasi

Postby trichinelutu » Thu Feb 10, 2005 1:39 pm

DSP IASI DA ACORDURI DE TRANSFER

Mamma-bear
junior
junior

Postby Mamma-bear » Thu Feb 10, 2005 10:34 pm

1. cnpp nu mai intervine in procesul de transferare de colo-colo
2.intai se ia acordul dsp si apoi se depune dosarul la MS (dupa 14 feb)
3. la DSP Buc cer urmatoarele:
- aviz DSP plecare
- acord spital platitor din bucuresti
- acord prof indrumator din bucuresti
- cererea de la DSP (tipizata, pe care o iei de la registratura)
- motivele si dovezile (adica se ataseaza: copia de buletin, taloane de pensie parinti/ bunici si alte dovezi induiosatoare....)
4. cu toate hartiile astea (FARA DOSAR :shock: ) va duceti la cam.6, unde un domn f.amabil vi le prinde cu un bold, le mazgaleste cu o semnatura si va trimite iar la registratura, unde o d-soara cotofana, foarte importanta, va da un bon si va trimite acasa: gata)
5. va intoarceti peste o saptamana si va luati dosarul aprobat de DSP, pe care il depuneti apoi la MS

baby
junior
junior

transfer

Postby baby » Sat Feb 12, 2005 8:57 pm

Daca poate careva din cei de la Iasi sa-mi zica ce a facut sa-l convinga pe Burlui sa lase DSP Iasi sa dea transferuri.Cred ca ei au primit faxuri de la MS.Vad ca Muresul ramane singurul centru care pana in acest moment nu a dat nici un transfer,din cauza ca rectorul se amesteca in treburile DSP-ului.Nici nu stiu cui anume sa ma adresez de la MS.Motive am.Eu sunt din Bucuresti,am casa aici,asa ca transferul e legal.Ma intreb zilnic ce am facut eu sa merit asta,in conditiile in care puteam alege orice oras,fara Bucuresti.

baby
junior
junior

tranfer

Postby baby » Sat Feb 12, 2005 9:13 pm

Anyu,nu ai inteles.Asa arata clinica de maxilo.Si cred ca rea esti tu.Nu ti-as dori sa fii in pielea mea acum.

Mamma-bear
junior
junior

Postby Mamma-bear » Wed Feb 23, 2005 7:33 am

Stie cineva cat timp dureaza aprobarea dosarului la MS?..adica dupa cat timp de la depunerea dosarului as putea s-o deranjez cu un telefon pe d-na Chivu de la res.umane, fara sa o supar???
...si s-a intamplat cuiva sa nu-i fie aprobat transferul la MS? pe ce motive?

lothlorien
junior
junior

Postby lothlorien » Wed Feb 23, 2005 10:24 pm

cam in vreo 2 saptamani. nu am auzit sa se fi intamplat vreodata :d
Image

dan balanu
newbie
newbie

transfer

Postby dan balanu » Tue Mar 08, 2005 6:05 pm

a fost cineva la minister sa-si ridice dosarul de transfer? daca da, la cine trebuie sa mergem si intre ce ore? ....multumesc anticipat

Mamma-bear
junior
junior

Postby Mamma-bear » Sun Mar 13, 2005 9:38 am

La telefon mi s-a spus ca pe 10 martie se discuta dosarele, asa incat saptamana asta ar trebui sa aflam ce-si-cum. Tel.d-nei Chivu (parca) este 0213072615.

alinacamelia
newbie
newbie

Postby alinacamelia » Sun Mar 13, 2005 7:10 pm

Eu am primit transferul.Am sunat la M.S pe data de 9 martie si mi s-a spus ca am primit acordul de transfer si ca pot sa ma prezint la cele doua D.S.P-uri pt.lichidare respectiv angajare.Nu stiu daca este o data anume pt noua angajare,adica pana pe ce data trebuie sa-mi fac angajarea in centrul in care m-am transferat.Bafta si voua!

Mamma-bear
junior
junior

Postby Mamma-bear » Mon Mar 21, 2005 7:32 am

S-a intors cineva cu lichidarea si respectiv, s-a incadrat in bucuresti? De fapt, cand vii cu lichidarea unde trebuie mers, la CNPP sau la DSP bucuresti? Si e adevarat ca pontajul pe martie va fi impartit intre cele 2 spitale platitoare?...asta insemnand ca pana pe 25 trebuie duse 15 zile de pontaj la sp.platitor din bucuresti

cnicu
senior
senior

Postby cnicu » Mon Mar 21, 2005 10:36 am

Lichidarea trebuia facuta deja. Poti da tel la spitalul la care esti angajata si afla daca a sosit acordul ministrului. Tel se da la persoanal sau la salarii. Poti da si la DSP-ul din judetul respectiv. Si ei trebuie sa stie daca a ajuns acordul.
Apoi te duci la spital si ridici cartea de munca si foaia de lichidare. Dupa asta te duci la spitalul la care ai vrut sa te transferi la personal si te angajezi.
Pontajul se face pe 14 zile pt spitalul de la care pleci si restul pentru spitalul la care ajungi. Cel mai bine intrebi la salarizare la spitalul de la care pleci cu ce data au incheiat cartea de munca. Daca au incheiat-o la sf lunii martie duci un singur pontaj la spitalul de la care pleci. Daca a incheiat pe 15 martie faci 2 pontaje cum am explicat mai sus.

Return to “Viata in spital”