Cred ca tb. sa facem o lista cu semnaturi si o nota de protest fata de acest pret aberant. Daca aveam macar 6 milioane pe luna salar puteau cere cei aproape 500 mii lei (cu tot cu taxa postale pentru provincie costa taman 500 mii lei).
Carnet de rezident :evil:
- arkan_ul
- newbie

Carnet de rezident :evil:
Am si eu o nedumerire. De ce costa un carnet de rezident aproape 500 mii lei. Nu vi se pare cam prea mult. Nici macar un Buletin sau carnet de conducere care este plasticat nu costa atata .....ca sa nu mai spun de un carnet de student desi arata la fel. Mi se pare o nesimtire curata tinand cont ca suntem platiti cu SALARIUL MINIM PE ECONOMI + 100.000 de lei. Aberant pentru cineva care a invatat, invata si va invata. Mi se pare aberant ca (virgula) colegii nostrii de la PERFMED sa ne impuna taxa asta aberanta pentru un shit de carnet care nu e bun nici de sters la ....
Cred ca tb. sa facem o lista cu semnaturi si o nota de protest fata de acest pret aberant. Daca aveam macar 6 milioane pe luna salar puteau cere cei aproape 500 mii lei (cu tot cu taxa postale pentru provincie costa taman 500 mii lei).

And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Save a horse, ride a cowboy
- Carpantier
- senior

-
elsa
- newbie

-
mnbvcx
- newbie

au afisat si pe site de ieri...dar nu reusesc sa vad clinicile de indrumare.
http://rezidentiat.perfmed.ro/postrezid ... index.html
http://rezidentiat.perfmed.ro/postrezid ... index.html
-
mnbvcx
- newbie

- Carpantier
- senior

- drsoso
- senior

sunt de o nesimtire rara!!!!
Carnetul e un jeg bun de dat la maculatura !!! Macar de ar fi avut bunul simt sa la completeze inainte cu numele noastre, ca doar le stiau, incat sa fie lizibile. In schimb eu au mazgalit totul intr-o graba teribila, de parca ii fugarea bau-bau.
Iar ca pret... Macar sa fi zis ca e o taxa (inca una...) pt proprietatea intelectuala a carnetului si curriculei de kkkt... dar sa nu ma minta pe mine in fata ca atata a costat un *** de carnet si 5 foi trase la xerox.
Mama lor de hoti nesimtiti si imbuibati !
Iar ca pret... Macar sa fi zis ca e o taxa (inca una...) pt proprietatea intelectuala a carnetului si curriculei de kkkt... dar sa nu ma minta pe mine in fata ca atata a costat un *** de carnet si 5 foi trase la xerox.
Mama lor de hoti nesimtiti si imbuibati !
life sucks, and then u die