Carnet de rezident :evil:

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
arkan_ul
newbie
newbie

Carnet de rezident :evil:

Postby arkan_ul » Mon Jan 10, 2005 9:03 pm

Am si eu o nedumerire. De ce costa un carnet de rezident aproape 500 mii lei. Nu vi se pare cam prea mult. Nici macar un Buletin sau carnet de conducere care este plasticat nu costa atata .....ca sa nu mai spun de un carnet de student desi arata la fel. Mi se pare o nesimtire curata tinand cont ca suntem platiti cu SALARIUL MINIM PE ECONOMI + 100.000 de lei. Aberant pentru cineva care a invatat, invata si va invata. Mi se pare aberant ca (virgula) colegii nostrii de la PERFMED sa ne impuna taxa asta aberanta pentru un shit de carnet care nu e bun nici de sters la ....
Cred ca tb. sa facem o lista cu semnaturi si o nota de protest fata de acest pret aberant. Daca aveam macar 6 milioane pe luna salar puteau cere cei aproape 500 mii lei (cu tot cu taxa postale pentru provincie costa taman 500 mii lei). :evil: :evil:
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy

Carpantier
senior
senior

Postby Carpantier » Thu Jan 13, 2005 3:48 am

Sun de aceeasi parere.
Atatea taxe.Ce s-a facut cu banii platiti la rezidentiat?

elsa
newbie
newbie

Postby elsa » Thu Jan 13, 2005 10:05 am

...si-n plus, nici nu se sinchisesc sa updateze situl oficial cu toate informatiile necesare :evil: ; se afla de suma asta de pe la colturi (sau, ma rog, de pe forum); pana la urma de unde provine informatia??? ca acolo nu tin minte sa se fi afisat ceva :roll:

mnbvcx
newbie
newbie

Postby mnbvcx » Thu Jan 13, 2005 11:29 am

au afisat si pe site de ieri...dar nu reusesc sa vad clinicile de indrumare.
http://rezidentiat.perfmed.ro/postrezid ... index.html

elsa
newbie
newbie

Postby elsa » Thu Jan 13, 2005 11:37 am

...eu m-am tot uitat si n-am gasit nimic; acum constat ca actualizarea e numai pe mirror3 :idea: era prea mult sa fie pe toate :wink:
oricum, semnez si eu lista de protest :twisted:

mnbvcx
newbie
newbie

Postby mnbvcx » Thu Jan 13, 2005 12:11 pm

eu am crezut initial ca e de vina rds-ul ca nu reusesc sa vad si in rest actualizarile :P
si mie mi se pare o suma prea mare 420.000, mai ales ca sunt obligata sa-i platesc cu taxe postale cu tot! :evil:
si vor mai urma si alte taxe...la angajare.si primul salariu candva prin martie probabil :roll:

Carpantier
senior
senior

Postby Carpantier » Sat Jan 15, 2005 4:07 pm

Pai din taxele astea vei primi primul salariu sau poate si al doilea.

drsoso
senior
senior

sunt de o nesimtire rara!!!!

Postby drsoso » Fri Jan 21, 2005 9:50 am

Carnetul e un jeg bun de dat la maculatura !!! Macar de ar fi avut bunul simt sa la completeze inainte cu numele noastre, ca doar le stiau, incat sa fie lizibile. In schimb eu au mazgalit totul intr-o graba teribila, de parca ii fugarea bau-bau.

Iar ca pret... Macar sa fi zis ca e o taxa (inca una...) pt proprietatea intelectuala a carnetului si curriculei de kkkt... dar sa nu ma minta pe mine in fata ca atata a costat un *** de carnet si 5 foi trase la xerox.

Mama lor de hoti nesimtiti si imbuibati !
life sucks, and then u die

Return to “Viata in spital”