Adeverinta de medic rezident pt. camin
- Pisica_den_Cheshire
- senior

Adeverinta de medic rezident pt. camin
ne-au anuntat azi de la administratia caminului ca trebuie sa aducem asha ceva pana pe 15 (adica sambata). aveti idee de unde se pot lua?
Cats kick ass. Says so on the t-shirt.
This is my sig. Worship my sig.
- Pisica_den_Cheshire
- senior

- lady galadriel
- senior

- lady galadriel
- senior

- zinitza
- junior

-
aleexa
- zinitza
- junior

Tot eu, ca vad ca nimeni nu a raspuns mesajului meu....Am fost azi la rectorat...s-au solutionat primele 20 de cereri...eu am numarul 29. Mi s-a spus sa mai sun saptamana aceasta, s-ar putea sa mai primeasca locuri.
Dintre cei care au prins un loc in camin ii rog sa-mi spuna unde au luat si care sunt conditiile. Multumesc mult!
Dintre cei care au prins un loc in camin ii rog sa-mi spuna unde au luat si care sunt conditiile. Multumesc mult!
-
cristo4
- junior

si eu am fost azi la Rectorat,mi-am depus cerere...mi s-a spus sa sun la sf saptamanii....insa am primit un nr de inreg...59...deci ma gandesc ca n-am nici o sansa sa mai prind vreu loc!Cei care si-au depus printre primii cereri,s-au dus la pleseneala sau s-a stiut in mod oficial ca se primesc cereri...nu de alta,dar vreau sa stiu daca am "pierdut" pe mana mea!
- lady galadriel
- senior

- zinitza
- junior

pt Cristo4...eu m-am dus sa depun cerere in urma celor postate pe Forum la acest topic......daca mergeam cu o zi mai repede......cine stie...Eu nici macar nu am terminat in Bucuresti...nu o cunosc pe tipa de la serviciul social...habar nu am daca se stia ceva oficial..pe -acolo nu era nimic afisat......poate cine a mers mai devreme stia de la rezidentii mai mari cum sta treaba!
- lady galadriel
- senior

-
mezzo
- junior

Nu stiu cum se face, dar intotdeauna se gasesc locuri in plus (daca esti bine "informat") fata de cele oficial anuntate...fie ca e vb de studenti la medicina, fie ca e vb de rezidenti...fie ca e vb de cate cineva din afara medicinei...Mereu pe-acolo se gaseste vreo solutie...Eu am terminat in Bucuresti si am tot intalnit oameni care isi gaseau loc de cazare in toiul anului...mereu aparea cate un locsor "de rezerva" din partea celor de la social. Nu vreau sa amagesc pe nimeni...dar am fost mereu
de ceea ce aflam pe parcursul inaintarii "in anii" de facultate.
Celor care n-ati reusit sa primiti un loc in camin, va doresc sa gasiti o solutie asa incat sa va descurcati fara sa fie nevoie sa dati tot salariul de rezident pe chirie...Stiu ce-nseamna sa n-ai bani nici de o paine.
Bafta!
Celor care n-ati reusit sa primiti un loc in camin, va doresc sa gasiti o solutie asa incat sa va descurcati fara sa fie nevoie sa dati tot salariul de rezident pe chirie...Stiu ce-nseamna sa n-ai bani nici de o paine.
Bafta!
...una dintre cele mai importante legi ce trebuie cunoscuta este aceea ca,destinul oamenilor depinde de felul cum isi folosesc propriile energii,in ce directie si le indreapta...
- lady galadriel
- senior

-
cristo4
- junior

mezzo,si eu am facut fac in bucuresti si stiu cum sta treaba cu studentii care se cazau prin martie,si nu oriunde,ci in u-uri.Eu am prins loc in u din anul2,gratie colegului meu de camera si a unei"pile" de-a lui...numai ca "pila" nu mai e acum la sev social,deci de asta nu ma astept la o rezolvare favorabila cereii mele,mai ales ca sunt pe poz 59!
Mersi zinitza pt rasp,si repet si eu ce s-a mai postat pe aici:daca s-a cazat cineva pana acum dintre rez carora li s-a aprobat cererea,si unde?
Mersi zinitza pt rasp,si repet si eu ce s-a mai postat pe aici:daca s-a cazat cineva pana acum dintre rez carora li s-a aprobat cererea,si unde?