Ortopedie Timisoara!

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
hurmuzm
newbie
newbie

Ortopedie Timisoara!

Postby hurmuzm » Sat Nov 27, 2010 7:45 pm

Ma poate ajuta cineva cu pareri despre coordonatori, stagii?
Merci.

Iepurita
elite
elite

Re: Ortopedie Timisoara!

Postby Iepurita » Sun Nov 28, 2010 9:23 am

Norocusleeeeee :mrgreen: Tu ai facut parca la Clinica 1, nu? Prinzi medici buni acolo ca si coordonatori, dr Szilagy, dr tatu nu stiu daca isi ia, dar opereaza bine. Prejbeanu ar fi fost perfect dar are deja pepiniera de rezidenti din alti ani. Cel mai bine este sa mergi sa vorbesti acolo. Eu am facut garzile cu cei de la Orto 2 si zau ca aveam extrem de putin si luam ortopedie, atata de mult mi-a placut.
obstetrix wrote:in anul I nu poti face cezariana mana 1, sunt multe care trebuie sa le stii:tipuri de incizii, cum sa tii pensele, cum sa le desfaci, sa iti folosesti ambele maini in orice mom, sa stii nodurile in orice conditii, ce sa ceri de la instrumentara

gaurav_singh_md
elder
elder

Postby gaurav_singh_md » Sun Nov 28, 2010 4:03 pm

Ioio wrote:Norocusleeeeee :mrgreen: Tu ai facut parca la Clinica 1, nu? Prinzi medici buni acolo ca si coordonatori, dr Szilagy, dr tatu nu stiu daca isi ia, dar opereaza bine. Prejbeanu ar fi fost perfect dar are deja pepiniera de rezidenti din alti ani. Cel mai bine este sa mergi sa vorbesti acolo. Eu am facut garzile cu cei de la Orto 2 si zau ca aveam extrem de putin si luam ortopedie, atata de mult mi-a placut.

pai n-ai raspuns clar. I sau II? eu am vorbit acolo si nici un rezident nu vrea sa spuna concret unde este mai bine. daca erai tu, ce alegeai?

Iepurita
elite
elite

Postby Iepurita » Sun Nov 28, 2010 4:24 pm

gaurav_singh_md wrote:
Ioio wrote:Norocusleeeeee :mrgreen: Tu ai facut parca la Clinica 1, nu? Prinzi medici buni acolo ca si coordonatori, dr Szilagy, dr tatu nu stiu daca isi ia, dar opereaza bine. Prejbeanu ar fi fost perfect dar are deja pepiniera de rezidenti din alti ani. Cel mai bine este sa mergi sa vorbesti acolo. Eu am facut garzile cu cei de la Orto 2 si zau ca aveam extrem de putin si luam ortopedie, atata de mult mi-a placut.

pai n-ai raspuns clar. I sau II? eu am vorbit acolo si nici un rezident nu vrea sa spuna concret unde este mai bine. daca erai tu, ce alegeai?

Eu aveam la cine sa merg la 2, ca din anul 4 tot acolo am stat. Am spus ca daca el a facut orto la clinica 1 si i-a placut, are la cine sa mearga acolo. Numai la Teymur nu!!
obstetrix wrote:in anul I nu poti face cezariana mana 1, sunt multe care trebuie sa le stii:tipuri de incizii, cum sa tii pensele, cum sa le desfaci, sa iti folosesti ambele maini in orice mom, sa stii nodurile in orice conditii, ce sa ceri de la instrumentara

gaurav_singh_md
elder
elder

Postby gaurav_singh_md » Sun Nov 28, 2010 5:30 pm

Ioio wrote:
gaurav_singh_md wrote:

Eu aveam la cine sa merg la 2, ca din anul 4 tot acolo am stat. Am spus ca daca el a facut orto la clinica 1 si i-a placut, are la cine sa mearga acolo. Numai la Teymur nu!!

anul asta unde am fost noi(rezidenti) am lucrat cu toti medici primari prin rotatie. la orto care este sistemul? cine ia decizie cu ce medic lucrezi?

hurmuzm
newbie
newbie

Postby hurmuzm » Sun Nov 28, 2010 7:12 pm

Ms Ioio.Astazi am auzit ca ar fi si posibilitatea de a alege si Orto 3 adk presupun ca la Tatu si atunci cred o sa merg pe varianta asta.Stii ceva despre el? Ma gandesc ca poate e mai ok ca la jude sunt o gramada de rezidenti.

gaurav_singh_md
elder
elder

Postby gaurav_singh_md » Sun Nov 28, 2010 9:28 pm

hurmuzm wrote:Ms Ioio.Astazi am auzit ca ar fi si posibilitatea de a alege si Orto 3 adk presupun ca la Tatu si atunci cred o sa merg pe varianta asta.Stii ceva despre el? Ma gandesc ca poate e mai ok ca la jude sunt o gramada de rezidenti.

tatu adica la spit militar?

Iepurita
elite
elite

Postby Iepurita » Sun Nov 28, 2010 10:17 pm

Nu stiam ca exista si orto 3 :mrgreen: Lasa ca il sun maine pe un prieten de la orto jude si il intreb cum e mai ok.

Guarav, din cate am inteles pana acum proful(seful de sectie) i-a impartit pe rezidenti medicilor care aveau nevoie. Pe parcurs se pot schimba, evident.

kcuf_di
senior
senior

Postby kcuf_di » Mon Nov 29, 2010 12:18 am

Ioio wrote: din cate am inteles pana acum proful(seful de sectie) i-a impartit pe rezidenti medicilor care aveau nevoie. Pe parcurs se pot schimba, evident.

Ca nu puteai zice mai bine :lol:

Image
cse kestie

Iepurita
elite
elite

Postby Iepurita » Mon Nov 29, 2010 10:05 am

mi-ai inseninat ziua cu poza aia :mrgreen:

V_________D
newbie
newbie

Postby V_________D » Wed Jul 06, 2011 3:17 pm

Toate clinicile sunt bune
Ortopedie I si II sunt in aceeasi cladire si aprtin de spitalul Judetean
iar Ortopedie III apartie de spitalul Militar

Eu lucrez la Ortopedie I se face si traumatologie multa fiind spital de urgenta si protetica si artroscopie ca si cazuri la rece

Deci va recomand calduros Ortopedie I pt volumul foarte mare de munca............... binenteles daca aveti chef de munca :))
Dar si celelate ortopedii din Timisoara sunt foarte bune

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Wed Jul 06, 2011 4:45 pm

toate sunt foarte bune
:lol:

NU AU CUM sa fie toate foarte bune, trebuie sa existe o ierarhie.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

V_________D
newbie
newbie

Postby V_________D » Sun Jul 10, 2011 1:15 pm

Nu opt sa apreciez ierarhia din moment ce am lucrat numai in una din ele .... de aia am si recomandato pe ce ain care lucrez bineinteles

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sun Jul 10, 2011 1:17 pm

frate tu esti serios cand te lauzi ca scrii carti?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

V_________D
newbie
newbie

Postby V_________D » Sun Jul 10, 2011 2:19 pm

Ma bucur ca tia placut continutul de pe site
poti sa dai un Like p facebook la
http://www.facebook.com/vermesan
daca te intereseaza ceva in mod special scrie si iti trimit

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sun Jul 10, 2011 2:40 pm

site-ul e penibilutz.

eu ma refeream la faptul ca nu prea le ai cu limba romana, de aia era curios.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Jul 10, 2011 2:52 pm

nu vad care sa fie problema, kooksee, este un site de prezentare, personal branding, este foarte ok, omul si-a pus CV-ul si sa fim seriosi, e un CV ok. nu vad ce ar fi penibil la faza asta.
lb romana nu are treaba, in stiinta primeaza corectit stiintifica in fata celei gramaticale (desi nu am vaz ce greseli majkore face V.D.)

dar na, haters gonna hate...

acum serios, frate ce mega misto e in clinica respectiva! pozele sunt reale? foarte misto
as face si eu stagiu acolo daca as fi pe ortopedie

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sun Jul 10, 2011 3:19 pm

ti-e frica ca descopar pana la urma siteul ala de prezentare pe care ti l-ai facut si iti pregatesti defensiva?
:D

in 2011 ala e un layout de clasa a 7a. sunt sute de tooluri despre asocierea culorilor si el pune cel mai strident (no pun intended) pe care l-a gasit in paleta de culori.
daca eu faceam un site sa agat gagici de clasa a8a, culoarea era numai buna.

2. e ultra jenant sa semnezezi cu numele inaintea prenumelui in romania.

3. la parteneri are directoare web. fix ca in 2001-2002.

4. scrie cu i din i. neconform cu normele actuale.

5. sectiunea de servicii medicale oferite e de tot rasul. practic el nu ofera nimic de ortopedie. tot ce scrie acolo poate face si un mefist.

6. adresa de messenger la contact :lol: :lol: . profesionism.

nu mai iau in considerare toate typourile de pe site (am gasit vreo 5 asa in viteza).

referitor la limba romana am 2 exemple aici mai sus

tia placut

recomandato

si mai ales
numai in una din ele

despre asta ultima sunt convins ca el crede si acum ca e corect.

ca sa nu lungim discutia inutil typo e atunci cand amesteci literele intre ele nu cand uiti o cratima acolo unde se greseste frecvent.

si ca fapt divers vad acolo la carti ca mai e un vermesan. tata? fratele? :lol:

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Jul 10, 2011 3:40 pm

kooksee wrote:ti-e frica ca descopar pana la urma siteul ala de prezentare pe care ti l-ai facut si iti pregatesti defensiva?

dimpotriva, o sa-ti cer parerea cand o sa fac.
m0-am uitat de curiozitate comparativa pe siteul unui prieten comun (acuma sunt 2 siteuri, vad : ) ) si nu mi se pare mai putin amuzant. daca vrei dau exemple, dar ar fi barfa.
doar ca CV-ul este mult mai subtire, punct in plus pt dl vermesan.

referitor la typo, si eu cand scriu de pe iPh scriu fara cratima ca e mai aiurea de bagat, la fel si la din in loc de dintre

despre ultima ta intrebare nu stiu ce sa zic. presupun ca nu e asa dificl sa afli (Daca nu stiai) direct de pe goaghel. oricum nu stiu daca are legatura cu topicul. in plus, este treaba lui, nu a noastra!

revin cu fascinatia pentru cum arata clinica. LUX< frate!

marfa

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sun Jul 10, 2011 6:49 pm

glumetule

al doilea site nu a avut punctaj sa promoveze insa clientul s-a grabit si l-a lansat pe propria raspundere.

sper ca estetic discutam ca referitor la continut nici nu incape vreo comparatie.

V_________D
newbie
newbie

Postby V_________D » Sun Jul 10, 2011 10:17 pm

:)

Ma bucur ca situl este vizitat si apreciat atit pozitiv cat si negativ intodeauna e loc de mai bine dar nu asta este tema acestei discutii si nu vreau sa divagez inutil

M-am semnat deci nu va scriu sub anonimatul pseudonimului am curajul sa imi asum ceea ce zic si vorbesc in cunostinta de cauza va pot spune ca Timisoara este un centru bun de pregatire pentru rezidentiatul de ortopedie indiferent de clinica.

Mesajul pentru cei care citesc acest forum si iau in considerare posibilitatea sa faca rezidentiatul in Timisoara este ca sunt clinici bune bine dotate cu un nivel ridicat de performanta si eu personal va pot confirma ca am avut si mai am ce invata in Cilnica I de Ortopedie

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sun Jul 10, 2011 10:46 pm

ma bucur ca nu esti ranchiunos

totusi, avand in vedere ca nu ai mai experimentat si alte clinici de ortopedie de unde stii ca cei de la tm au un nivel inalt de performanta?

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Jul 10, 2011 11:54 pm

si eu am auzit despre ortiopedie Tm exact ce sustine si dl. dr(care a evitat toate intrebarile incomode si foarte bine a facut.)! nu glumesc, nu trebuie sa faci ortopedie in Tm ca sa poti expune un cumul de opinii despre o clinica.
oricum, imaginile sunt graitoare, pare un lucru trainic si bine facut si asta nu poate insemna decat ca acolo lucrurile se fac bine.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon Jul 11, 2011 5:45 am

si tin mult

gaurav_singh_md
elder
elder

Postby gaurav_singh_md » Mon Jul 25, 2011 1:09 am

V_________D wrote::)

Ma bucur ca situl este vizitat si apreciat atit pozitiv cat si negativ intodeauna e loc de mai bine dar nu asta este tema acestei discutii si nu vreau sa divagez inutil

M-am semnat deci nu va scriu sub anonimatul pseudonimului am curajul sa imi asum ceea ce zic si vorbesc in cunostinta de cauza va pot spune ca Timisoara este un centru bun de pregatire pentru rezidentiatul de ortopedie indiferent de clinica.

Mesajul pentru cei care citesc acest forum si iau in considerare posibilitatea sa faca rezidentiatul in Timisoara este ca sunt clinici bune bine dotate cu un nivel ridicat de performanta si eu personal va pot confirma ca am avut si mai am ce invata in Cilnica I de Ortopedie

nu stiam ca ai propriu site....pune cartiile tale in pdf pe site daca ai timp.

V_________D
newbie
newbie

Postby V_________D » Sat Aug 06, 2011 12:56 pm

Ceao Singh
Scuze pt raspunsul intirziat
Legat de carti am uploadat pe site diverse materiale dar sunt in sectiunea parolata pentru colegi
Ce se vede sunt mai mult informatii pentru pacienti in tot cazul iti dau parola fara nici o problema
Scrie-mi un mesaj privat sau si mai bine trimitemi datele tale de contact direct pe site ( http://www.vermesan.ro/index.php/contact ) si iti trimit o lista completa si imi zici ce te intereseaza

gaurav_singh_md
elder
elder

Postby gaurav_singh_md » Mon Aug 08, 2011 1:23 pm

V_________D wrote:Ceao Singh
Scuze pt raspunsul intirziat
Legat de carti am uploadat pe site diverse materiale dar sunt in sectiunea parolata pentru colegi
Ce se vede sunt mai mult informatii pentru pacienti in tot cazul iti dau parola fara nici o problema
Scrie-mi un mesaj privat sau si mai bine trimitemi datele tale de contact direct pe site ( http://www.vermesan.ro/index.php/contact ) si iti trimit o lista completa si imi zici ce te intereseaza

ti-am trimis un mesaj pe site. multumesc.

Return to “Viata in spital”