Hartuirea sexuala in spitale
-
- elder
Re: Hartuirea sexuala in spitale
In Romania esti hartuita sexual peste tot, iar spitalul nu face exceptie. Oricum e si vina femeilor ca nu iau atitudine si vina barbatilor ca au impresia ca e normal sa hartuiesti o femeie sexual.
-
- senior
hai sa va spun cum am patit eu ceva asemanator ,tot cu un medic ginecolog...cred ca astia oricate femei ar "vedea"..tot nu-i satura Dzeu.
eram in anul 3 de facultate, si seria noastra a fost repartizata la un spital sa dam examenul din practica de vara,Eu avand o problema in ziua in care era fixat ex....nu am luat parte, asa ca m-am dus a 2a zi...sa caut medicul cu care s-a sustinut acel examen..ca sa-mi rezolv cu nota,buuun...si ajung la spital ,intreb de dr..il gasesc si domnul doctor foarte amabil ma intreaba ce doresc: ii zic ca am venit sa dau examenul ca bla bla...deja ii jucau okisorii ca margelele...si ma intreaba: vrei sa dai examen greu sau usor?...usor zic,io de colo..si zice bine.
si incepe sa caute un cabinet liber,gaseste ,intram in cabinet..incepe sa ma intrebe unde am facut practica,,daca mi-a placut..etc..dar in acelasi timp foarte prietenos...imi pune o mana pe dupa gat asa...initial am zis ca waw ce de treaba e omu asta....apoi mi s-a parut suspect cand a incercat sa-mi prinda nasul intre degetelele lui...si i-am zis ca nu domn dr..ca nu mi se pare normal..si el cica: "da d c nu vrei,asa esti tu rea de obicei.?"..OMG (in capul meu,nu-i de bine)
...dupa care imi ia barbia cu mana si o indreapta spre el..si atunci mi-am dat seama ca vroia sa ma sarute...intr-o secunda m-am smuncit si am si iesit pe usa...nici nu stiti ce era in sufletul meu..nu-mi venea sa cred ca mi se intampla....dupa ce am iesit pe usa val vartej,el dandusi seama de situatie ,la usa erau paciente care asteptau ..iese dupa mine si imi striga...sa stii ca ti-am pus 10..!!!....credeti-ma ca nu ma mai interesa ce nota imi pune..mergeam si vbeam singura...
eram in anul 3 de facultate, si seria noastra a fost repartizata la un spital sa dam examenul din practica de vara,Eu avand o problema in ziua in care era fixat ex....nu am luat parte, asa ca m-am dus a 2a zi...sa caut medicul cu care s-a sustinut acel examen..ca sa-mi rezolv cu nota,buuun...si ajung la spital ,intreb de dr..il gasesc si domnul doctor foarte amabil ma intreaba ce doresc: ii zic ca am venit sa dau examenul ca bla bla...deja ii jucau okisorii ca margelele...si ma intreaba: vrei sa dai examen greu sau usor?...usor zic,io de colo..si zice bine.
si incepe sa caute un cabinet liber,gaseste ,intram in cabinet..incepe sa ma intrebe unde am facut practica,,daca mi-a placut..etc..dar in acelasi timp foarte prietenos...imi pune o mana pe dupa gat asa...initial am zis ca waw ce de treaba e omu asta....apoi mi s-a parut suspect cand a incercat sa-mi prinda nasul intre degetelele lui...si i-am zis ca nu domn dr..ca nu mi se pare normal..si el cica: "da d c nu vrei,asa esti tu rea de obicei.?"..OMG (in capul meu,nu-i de bine)

- pc7
- elite
-
- senior
pc7 wrote:si ti-a pus 10?
...da exact 10 mi-a pus...dar daca stiam asa ...nici nu ma mai duceam...ca imi punea nota din oficiu cred...insa eu studenta constiincioasa si fricoasa,m-am dus ca nu cumva sa raman fara nota la practica de vara
- marmotul
- elite
holliday wrote:eu nu cred povestirea asta spusa de yrys.
2 lucruri nu se leaga.
1. ca nu a facut nimic
2. ca totusi i-a dat 10.
so, reconstituirea va rog.
holidaie, 10 se da la toata lumea, ca e un *** de examen de practica de vara.
iris, daca tot te-ai apucat de destainuiri ai putea sa ii spui si numele individului, ca sa duci treaba pina la capat.
parerea mea e ca astia de pe chir isi iau nasul la purtare si din cauza ca sunt o groaza de studente in calduri care saliveaza dupa ei, nush de ce. probabil nenea o fi interpretat gresit faptul ca te-ai dus a doua zi singura, etc etc

- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
marmotul wrote:parerea mea e ca astia de pe chir isi iau nasul la purtare si din cauza ca sunt o groaza de studente in calduri care saliveaza dupa ei
Da, o groază. Toate studentele se dau în vânt după chirurgi.
Unde, frate, unde?
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- marmotul
- elite
pai la clinica 3 chir- era un asistent, nush cum il chema, erau toate in limba dupa el. m-am dus intr-o seara intr-o garda de a lui ca atunci ne lasau sa intram in sala, bineinteles, nu puteam intra mai mult de -4 insi si cind am ajuns acolo deja erau vreo 6-7 fufe care mai mai ca mai aveau putin si se luau la bataie pentru el. pina la urma am vorbit cu alt nene(mos) si am intrat la el la operatii, caci teoretic aveam voie sa intram doar cu asistentul de grupa. ce ma enerva cel mai tare ca fufele alea venisera acolo doar pentru...., a doua zi cind le-am intrebat ce operatii au fost habar nu aveau, dar isi povesteau una altuia cum arata in cabinet la nenea.
alta faza, m-am dus in garda la neurochir, chiar vroiam sa vad cite ceva, caci intotdeauna mi-a placut neurochir- bineinteles ca nenea care trebuia sa ne explice una alta era captivat in totaliate de 2 buboase care mai aveau putin si se dezbracau pe acolo numai ca sa le bage in seama.
doar la orl am dat de oameni seriosi, poate din cauza ca era prea aspru profu.
fenomenul asta cu chir l-am observat cam pe toate ramurile chir, peste tot erau groupies de astea. chiar rideam cu colegele si colegii mei de grupa ca la pediatrie, unde am fost si acolo la multe garzi, nu venea nici una din tantiurile de mai sus, cu toate ca erau si acolo asistenti aratosi.
alta faza, m-am dus in garda la neurochir, chiar vroiam sa vad cite ceva, caci intotdeauna mi-a placut neurochir- bineinteles ca nenea care trebuia sa ne explice una alta era captivat in totaliate de 2 buboase care mai aveau putin si se dezbracau pe acolo numai ca sa le bage in seama.
doar la orl am dat de oameni seriosi, poate din cauza ca era prea aspru profu.
fenomenul asta cu chir l-am observat cam pe toate ramurile chir, peste tot erau groupies de astea. chiar rideam cu colegele si colegii mei de grupa ca la pediatrie, unde am fost si acolo la multe garzi, nu venea nici una din tantiurile de mai sus, cu toate ca erau si acolo asistenti aratosi.