Sunt rezidenta de oncologie anul I in Cluj. Stiu ca nu pot sa cer transfer pe Timisoara pt ca nu au fost locuri de onco in generatia mea. Vreau sa-mi iau detasare pe modulele mici (cardio, hema, imagistica...) Urmeaza modulul de cardio din octombrie de 3 luni.
Nu am facut facultatea in Timisoara si nu stiu unde ar fi mai indicat sa merg. As vrea sa invat cat de cat ceva, dar sa nu ma stoarca cu contravizite, garzi de 24 de ore... Sper sa-mi raspunda cineva. Multumesc anticipat.
cardiologie- modul mic- timisoara
-
- junior
Re: cardiologie- modul mic- timisoara
Buna, eu am facut semiologia in Timisoara la ASCAR la dr. Lighezan, e super tare!!! Si asistentii cu care el lucreaza sunt super! Poti merge acolo! Sigur inveti multe!
Ca sa ajungi cineva trebuie sa incepi prin a fi nimic.
- Iepurita
- elite
Re: cardiologie- modul mic- timisoara
AScar, la Judetean dr Balint e tare fain. Numai la Pescariu de la Institutul National de Cardiologie sa nu ajungi 

obstetrix wrote:in anul I nu poti face cezariana mana 1, sunt multe care trebuie sa le stii:tipuri de incizii, cum sa tii pensele, cum sa le desfaci, sa iti folosesti ambele maini in orice mom, sa stii nodurile in orice conditii, ce sa ceri de la instrumentara