Concediu medical
- cog1983
- elder
Concediu medical
Daca am concediu medical pe durata unui intreg modul de pregatire in rezidentiat(2 sapt/1 luna) mi se ia in considerare acel modul si pot da examen? Sau trebuie sa-l recuperez, adica sa-mi prelungesc rezidentiatul?
Simtul umorului e o dovada de inteligenta
-
- elite
Re: Concediu medical
Cred ca, in mod practic, depinde de seful de stagiu, daca vrea sa iti dea nota si s-o treaca in carnetul de rezidentiat. Spun asta deoarece eu mi-am luat 2 sapt. concediu de odihna in timpul unui stagiu de 1 luna, dar a fost cu "binecuvantarea" sefului de stagiu. Nu cred ca o sa vrea sa iti dea nota daca lipsesti intreg stagiul.
-
- junior
Pe vremea mea (2000-2006), daca aveai concediu de odihna, nu era problema. Daca aveai concediu medical cu o durata mai mare de 14 zile (luat in evidenta de spitalul platitor), se considera ca fiind intrerupere de rezidentiat! Deci, rezi se prelungea cu nr de zile de CM.
- ndsimona
- elder
In curicula de rezidentiat scrie ca ti se prelungeste rezidentiatul cu perioada corespunzatoare
" Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti." Heyde
- zana_ale
- senior
Deci : daca imi iau concediul de odiha, nu se prelugeste rezidentiatul, daca imi iau medical se prelungeste?
mamica unei zane!