translator englez roman bun!!
- invatacel
- junior
translator englez roman bun!!
cine stie un translator bun englez roman online, ceva un program sau un link, mai bun decat google translate? muktumesc!
- cog1983
- elder
Re: translator englez roman bun!!
Simtul umorului e o dovada de inteligenta
- Chingachgook
- addicted
nu exista
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
Eu recomand Babylon 8, ultima varianta a bine-cunoscutului soft de traduceri. Poate fi descarcat de la: http://babylon.com/ si are varinta demo. babylon e un soft de traduceri profesionist, cu rezultate deosebit de bune in limbaje specializate precum medicina (are optiunea de a selecta si pastra dictionarele preferate de lucru iar baza de adte e impresionanta).
Mult succes si sper ca Babylon sa aduca tuturor aceeasi placere de a face traduceri de calitate ca si mie.
Mult succes si sper ca Babylon sa aduca tuturor aceeasi placere de a face traduceri de calitate ca si mie.
- Chingachgook
- addicted
nu e nimic automat pentru romaneste
babilon e la fel de gluma ca si google translate
poate peste cativa ani
babilon e la fel de gluma ca si google translate
poate peste cativa ani
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...