sashab wrote:Floreasca, terminat rezidentiat la 31.12.2009 - sunt intrati pe card 990 ron (probabil al 13-lea salariu).
Eu am card la ING si nu au intrat inca banii de salariu

sashab wrote:Floreasca, terminat rezidentiat la 31.12.2009 - sunt intrati pe card 990 ron (probabil al 13-lea salariu).
sashab wrote:Nup... la BRD... i-am scos pe la 19.00. Alti bani nu erau pe card acum doua zile si nu aveau de unde din alta parte sa intre. E strict cardul de salarii de la Floreasca.
sweet katy wrote:sashab wrote:Nup... la BRD... i-am scos pe la 19.00. Alti bani nu erau pe card acum doua zile si nu aveau de unde din alta parte sa intre. E strict cardul de salarii de la Floreasca.
intr-adevar au intrat salariile la floreasca ,cu tot cu al 13;)
alina_ok wrote:hello!! nu stie nimeni nimic de salariile de la pantelimon? am fost pe la 6 jumate dupa amiaza si nu aveam nimic pe card. am card BRD, oare nu mi-o fi ajuns pontajul?
trident wrote:..criza economica?alina_ok wrote:hello!! nu stie nimeni nimic de salariile de la pantelimon? am fost pe la 6 jumate dupa amiaza si nu aveam nimic pe card. am card BRD, oare nu mi-o fi ajuns pontajul?
daca ai mai merge pe la spital sa muncesti pentru banii care iti vin lunar fara ca nici macar sa nu duci pontajul sau sa il trimiti macar prin posta cu confirmare de primire, ei bine, daca ti-ar pasa de munca dupa cum spuneam, ai avea un numar de telefon al (cel putin) unui coleg care sa aiba plutitorul la pantilimon si ai vedea daca si colegul se afla in aceeasi situatie; acestu lucru ar putea lamuri in parte problema ta.
sau de bun simt, sa ai numarul de tel al celui care a dus pontajul, macar atata.
oricum, nu va rostul impacientarii, de obicei se justifica daca nu vine salariul intr-o saptamana, nu asa, de pe o zi pe alta, ca nu suntem in germania sa avem precizie de ceas elvetian.
alina_ok wrote:hello!! nu stie nimeni nimic de salariile de la pantelimon? am fost pe la 6 jumate dupa amiaza si nu aveam nimic pe card. am card BRD, oare nu mi-o fi ajuns pontajul?
ikujjj wrote:alina_ok wrote:hello!! nu stie nimeni nimic de salariile de la pantelimon? am fost pe la 6 jumate dupa amiaza si nu aveam nimic pe card. am card BRD, oare nu mi-o fi ajuns pontajul?
anul III, spor 15%, card BT facut de pantelimon.
1500 net, virati pe card, i-am scos in jur de ora 19 aseara (vineri).
din cate stiu eu, uneori la BRD sunt probleme cu operatiunile pe cardurile de salariu, parca si la universitar s-a mai intamplat(?)
ikujjj wrote:@razi: mai am inca 1 an si 9 luni vechime inainte de rezidentiat, si cand am trecut la categoria 3-5 ani vechime, mi-au mai dat 5%.
razi wrote:ikujjj wrote:@razi: mai am inca 1 an si 9 luni vechime inainte de rezidentiat, si cand am trecut la categoria 3-5 ani vechime, mi-au mai dat 5%.
Si eu am vechime 2 ani inainte de cei 3,deci cu tot cu sporul de 5% de vechime iau 14 mil.Ceva e putred ...
agorima wrote:Da asa este...ceva e putred...si eu am o colega in acelasi an cu mine pe aceeasi specialitate si avem acelasi stagiu cu aceleasi sporuri si totusi ea primeste cu 120 ron mai mult ca mine, diferenta este ca ea este platita de sf ioan iar eu de judetean tg mures eu am vechime (4 ani in total) pe cand ea nu are, fain deci, cine intelege ceva sa explice
alina_ok wrote:am gasit in sfarsit si eu banii pe card. intrasera vineri seara cred. totusi am o nelamurire. luna trecuta am luat 940 de lei si dupa cateva zile am gasit pe card 300 de lei in plus, o colega de a mea spunea ca e vb de prima aia de stabilitate pe 2 luni totusi acu nici urma de prima de stabilitate. se da prima aia in rate timp de 12 luni pana la urma, sau e numai o legenda? sau la cei din anul 1 de rezi pe mf nu se da nici o prima?
ikujjj wrote:si la Pantelimon au virat salariul pe card aseara.
dilema: am luat cu vreo 120 RON mai putinde la 1513 la 1390. acelasi stagiu, aceleasi sporuri bla-bla-bla...
nu mai inteleg nimic. voi?
ikujjj wrote:saptamana viitoare sper sa ajung la runos dupa bonurile (se dau?) si fluturasul pe aprilie.
chestia e ca inclusiv pe fluturas sunt niste "explicatii" de te doare parul.
oricum diferentele astea n-au nicio noima, vreau sa zic, chiar daca au in spate hartiuta cu cifre.![]()
ramane de vazut cum vor trece -25%? la rubrica premii cu minus, sau alte deduceri?![]()
trident wrote:altul se intreba bine, dar casco?
pai daca ai masina si casco dar nu traiesti decent se numeste ca esti prost si te mananca fudulia.
vinzi masina si mananci
Users browsing this forum: No registered users and 19 guests