Cine are aceste carti de vanzare?

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
Mariusik
junior
junior

Cine are aceste carti de vanzare?

Postby Mariusik » Mon Mar 08, 2010 2:57 pm

As fi interesat de aceste carti:
1. Bocşan I.S., A. Rădulescu, I. Brumboiu, O. Şuteu, A. Achimaş - Epidemiologie practică pentru medicii de familie, 1999, Ed. Med. Universitară I. Haţieganu Cluj-Napoca
2. Caplan Dana Magdalena - Tacu, Valentina Florea, Constantin Ciufecu - Imunoprofilaxie-Imunoterapie - Ghid Practic, Ed. Ex Ponto, Constanţa, 2001
3. Măgureanu Emil, Carmen Busuioc - Ghid de Epidemiologie Practică, Ed. Medicală, Bucuresti, 1995
4. Măgureanu Emil, Carmen Busuioc, C. Bocârnea - Practica Epidemiologică în Bolile Infecţioase, Ed. Medicală, Bucuresti, 1988

Mariusik
junior
junior

Re: Cine are aceste carti de vanzare?

Postby Mariusik » Fri Mar 12, 2010 11:03 pm

Si mai adaug una :P

Vaccinologie - Aurel Ivan, Doina Azoicai, Ed Polirom, Iasi, 1995

Riley
elder
elder

Postby Riley » Fri Mar 12, 2010 11:55 pm

Relativ offtopic: cum ti se pare epidemio? Ca vad ca esti interesat din moment ce iti cauti carti si vrei sa inveti cate ceva si nu esti neaparat doar in trecere! :)
Mult succes! :D
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love

Passion mothers greatness

Mariusik
junior
junior

Postby Mariusik » Sat Mar 13, 2010 12:39 am

Mi se pare OK, eu nu-s absorbit de efectul de turma. E mai ca lumea sa fii distinct si nonconformist. Daca i-as spune cuiva ca pe mine nu ma intereseaza medicina ca o afacere, ci chiar e o pasiune, in afara de cei ce ma cunosc real, sigur nu m-ar crede :allright:

Return to “Viata in spital”