As fi interesat de aceste carti:
1. Bocşan I.S., A. Rădulescu, I. Brumboiu, O. Şuteu, A. Achimaş - Epidemiologie practică pentru medicii de familie, 1999, Ed. Med. Universitară I. Haţieganu Cluj-Napoca
2. Caplan Dana Magdalena - Tacu, Valentina Florea, Constantin Ciufecu - Imunoprofilaxie-Imunoterapie - Ghid Practic, Ed. Ex Ponto, Constanţa, 2001
3. Măgureanu Emil, Carmen Busuioc - Ghid de Epidemiologie Practică, Ed. Medicală, Bucuresti, 1995
4. Măgureanu Emil, Carmen Busuioc, C. Bocârnea - Practica Epidemiologică în Bolile Infecţioase, Ed. Medicală, Bucuresti, 1988
Cine are aceste carti de vanzare?
- Mariusik
- junior
- Mariusik
- junior
Re: Cine are aceste carti de vanzare?
Si mai adaug una 
Vaccinologie - Aurel Ivan, Doina Azoicai, Ed Polirom, Iasi, 1995

Vaccinologie - Aurel Ivan, Doina Azoicai, Ed Polirom, Iasi, 1995
- Riley
- elder
Relativ offtopic: cum ti se pare epidemio? Ca vad ca esti interesat din moment ce iti cauti carti si vrei sa inveti cate ceva si nu esti neaparat doar in trecere! 
Mult succes!

Mult succes!

As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
Passion mothers greatness
Passion mothers greatness
- Mariusik
- junior
Mi se pare OK, eu nu-s absorbit de efectul de turma. E mai ca lumea sa fii distinct si nonconformist. Daca i-as spune cuiva ca pe mine nu ma intereseaza medicina ca o afacere, ci chiar e o pasiune, in afara de cei ce ma cunosc real, sigur nu m-ar crede