suub bancpost!!!!!!!!!!!
- simonikm
- junior
suub bancpost!!!!!!!!!!!
buna cei care aveti ca spital platitor suub si primiti salariul pe carduri bancpost sa stiti ca se va incheia colaborarea spitalului cu bancpost si ar trebui sa va faceti carduri la una din bancile urmatoare:bcr, transilvania, raiffeisen ;si extrasul de cont trebuie dus cat mai curand la spital (nu e gluma , asa mi s-a spus ieri , dc vreti puteti verifica)
-
- senior
Re: suub bancpost!!!!!!!!!!!
cu cardu am inteles. dar ce sa faca ei cu extrasul tau de cont?
- pc7
- elite
- Aurora boreala
- senior
pc7 wrote:da chiar, ce fac cu extrasu de cont?
Au nevoie de extrasul de cont pentru a sti unde pot vira salariul. Nu va mai fi acelasi cont daca schimbi banca!
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun!
http://www.youtube.com/watch?v=a4eav7dF ... re=related
- nicoletaghe
- senior
pai ala se cheama cod IBAN.
extrasul de cont e altceva, e atunci cand vrei sa vezi ce bani ai avut sau ce-ai scos.
parc asa era
extrasul de cont e altceva, e atunci cand vrei sa vezi ce bani ai avut sau ce-ai scos.
parc asa era

si la sfarsit, mamotaaa....
-
- junior
nicoletaghe wrote:pai ala se cheama cod IBAN.
parc asa era
asa si este dar in continuare multe spitale cer extrasul de cont pt ca pe doamne nu le satisface codul IBAN

si pt alte operatiuni de acest gen (inclusiv alocatii, etc) se cere extrasul de cont
nu cred ca se gandeste nimeni ca un cont in banca si tot ce tine de acesta e strict confidential
made in ro
- Aurora boreala
- senior
Probabil cer extrasul de cont ca sa fie siguri ca sunt informatiile corecte!
Tot extras de cont mi-au cerut si mie
Avand in vedere ca era un cont abia deschis, nu erau operatiuni bancare efectuate si deci... no problem! 
Tot extras de cont mi-au cerut si mie

Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun!
- b3
- elite
Re:
Im wrote:In Ro înca se mai poarta exclusivitatea virarii banilor de catre angajatori, unei anumite banci ?
Credeam ca primitivismul asta a disparut demult.
Da. In principiu si pentru ca in Ro multi continua sa fie executanti, daca a venit ordinul "de sus", gata, asa fac, sa nu se puna rau cu "doamnele de la RUNOS" etc.
Incepe din facultate, anul asta au fost ceva parlamentari ca UMF a dat exclusivitate la BRD pt banii de burse si abonamente. Dupa ceva discutii in contradictoriu s-a mentionat ca de fapt se pot lua banii si de la casierie dar in nici un caz o alta banca pentru ca e prea "complicat" pentru "doamnele de la contabilitate" sa lucreze cu banci diferite.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- Chingachgook
- addicted
ma nu are nimeni curaj sa ii spuna lu' doamna de la casierie in VIRTUTEA CAREI LEGI prefera ea anumite banci?
faza cu extrasul e de-a dreptul cretina si nu ar trebuie sa va puneti nici o clipa problema daca sa il prezentati sau nu.
faza cu extrasul e de-a dreptul cretina si nu ar trebuie sa va puneti nici o clipa problema daca sa il prezentati sau nu.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- simonikm
- junior
ma eu nu inteleg de ce atatea comentarii , nu e vba de executanti sau nu, e vba de colaborarea a doua institutii;mie asa mi s-a spus si daca mai pot anunta pe cineva si se vede ca am avut proasta inspiratie sa scriu pe forum.......
- pc7
- elite
e foarte bine ca ai anuntat si nu se cearta nimeni cu tine, nu intelege gresit, problema e ca eu nu as fi de acord sa arat cuiva extrasu de cont, nu e treaba nimanui extrasul meu de cont
Life's not fair, get used to it
- Chingachgook
- addicted
simonikm wrote:ma eu nu inteleg de ce atatea comentarii , nu e vba de executanti sau nu, e vba de colaborarea a doua institutii;mie asa mi s-a spus si daca mai pot anunta pe cineva si se vede ca am avut proasta inspiratie sa scriu pe forum.......
nuu, nu la tine ne refeream
tu du-te si prezinta extrasul de cont.
unii pur si simplu v-o meritati.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Im
- elite
"Colaborarea a doua institutii" ?
Pai sa colaboreze, sa-si tina una conturile în cealalta la un pret avantajos.
Dar ce treaba are asta cu conturile personale ale angajatilor ?
Mi-au tiuit urechile când am citit-o pe-aia cu "vor sa se asigure ca nu e vreo greseala".
Pai sa colaboreze, sa-si tina una conturile în cealalta la un pret avantajos.
Dar ce treaba are asta cu conturile personale ale angajatilor ?
Mi-au tiuit urechile când am citit-o pe-aia cu "vor sa se asigure ca nu e vreo greseala".
Singura durere suportabilă e durerea altora.
-
- senior
pai da...vor sa se asigure sa nu ai prea multi bani in cont 

- b3
- elite
Haide mai, ce naiba, e destul de clar. Vor extrasul de cont pentru ca pe extrasul de cont e trecut sus nume si IBAN si in felul asta se asigura ca au numele si IBANul corect. Daca ar zice doar "aduceti numele si IBANul" s-ar trezi cu orice altceva in afara de IBAN sau IBAN incomplet sau gresit intr-un procent descurajator de mare de cazuri. Daca n-ati lucrat cu gramezi de oameni carora sa le cereti o chestie simpla si sa vedeti cum o executa nu stiu daca puteti intelege.
Ai zice ca oamenii sunt mai atenti cand completeaza niste date referitoare la banca si salariu, si cand mai sunt si studenti la medicina/medici, dar nu 
Si ca sa scape de bataia de cap de a anunta ca e gresit contul, returnare bani, trimitere bani in noul cont etc., chestie generatoare de nervi pt "doamnele de la contabilitate" si salariat si de bani aruncati pe comisioane pt spital, prefera sa ceara extrasul si gata.
Nu le dau dreptate, doar explic.

Si ca sa scape de bataia de cap de a anunta ca e gresit contul, returnare bani, trimitere bani in noul cont etc., chestie generatoare de nervi pt "doamnele de la contabilitate" si salariat si de bani aruncati pe comisioane pt spital, prefera sa ceara extrasul si gata.
Nu le dau dreptate, doar explic.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
- Chingachgook
- addicted
adica daca eu aduc o hartie pe care scrie codul iban nu ma cred duamnele casiere?
- Im
- elite
N-auzi ca esti inapt, cel putin dpdv statistic, sa transcrii corect cifrele alea ?
Acum e drept ca puteau sa ceara alt document bancar pe care sa apara aceleasi cifre fara tot ce misca prin contul tau, dar parca un extras e mai fain, te simti mai supus, mai gol.
Acum e drept ca puteau sa ceara alt document bancar pe care sa apara aceleasi cifre fara tot ce misca prin contul tau, dar parca un extras e mai fain, te simti mai supus, mai gol.
Singura durere suportabilă e durerea altora.
- b3
- elite
Apropo de alta hartie, stiu pe cineva care a primit indicatia sa aduca "hartie de la banca cu codul IBAN, da' cu stampila bancii, sa fie de la banca!", in aceeasi idee cu sa nu fie transcris gresit etc. . Persoana in cauza a cerut la banca hartia minune si angajata bancii i-a dat o foaie A4 pe care a scris cu pixul codul IBAN si a pus stampila
Poate chestii de genul asta au generat solicitarea anume a extrasului ? 

- dr_me
- senior
nu mi se pare deloc logica scuza "adu-l sa -l vedem noi ca-i cel corect".. pai fraaaate, eu cat sa fiu de tampita ca in dreptul numelui meu sa pun un nr de cont gresit... e in interesul meu sa-mi vireze banii in contul MEU, nu?
- Calico
- addicted
dr_me wrote:eu cat sa fiu de tampita ca in dreptul numelui meu sa pun un nr de cont gresit...
Diferenta dintre tampit si rau-voitor este ca tampitul face chestii naspa fara sa-si dea seama si poate actiona si impotriva propiilor interese.
- Chingachgook
- addicted
si angajatii de la suub ce sunt?
taNpiti?
taNpiti?
-
- newbie
Nu am nici o ruda angajata la SUUB la RUNOS si nici la vreo banca pentru a putea fi banuita ca tin partea cuiva , dar pot sa va spun ca eu am avut card la BancPost pana acum vreun an cand 2 luni la rand mi-a intrat salariul dupa vreo saptamana fata de cei care aveau card la alte banci . Am fost la SUUB si am intrebat care e treaba cu salariul meu si mi-au spus ca toata lumea l-a primit mai putin cei cu card la BancPost din motive care tin de Bancpost. Tot atunci m-au sfatuit sa ma mut la alta banca ( orice alta banca ) pentru ca SUUB intentioneaza sa incheie colaborarea cu BancPost din cauza numeroaselor probleme de acest gen atunci cand va expira contractul. Repet , asta se intampla acum un an.
Deci cred ca discutia de mai sus nu-si are rostul si-i descurajeaza pe cei bine intentionati de a ne mai informa si alta data despre aspecte importante pentru noi cum ar fi cardul de salariu
Deci cred ca discutia de mai sus nu-si are rostul si-i descurajeaza pe cei bine intentionati de a ne mai informa si alta data despre aspecte importante pentru noi cum ar fi cardul de salariu
- b3
- elite
daca cei bine intentionati se vor opri sa mai fie bine intentionati pe viitor doar pentru ca ce au spus a generat o discutie, care nu-i ataca in nici un fel personal pe cei bine intentionati, e cam nasol. pe mine una ma cam enerveaza cand postez ceva de interes general si vad ca nu e nici un comentariu, imi lasa senzatia ca nu intereseaza pe nimeni si a doua oara ma gandesc un pic daca sa mai postez.. noi aici comentam de ce vrea suub extras de cont si, un pic, de ce doar alea trei banci. daca zici tu ca se poate orice banca, asa o fi.
- 187.92a
- addicted
b3 wrote:. pe mine una ma cam enerveaza cand postez ceva de interes general si vad ca nu e nici un comentariu,
tare asta

pai n-ar fi rau sa-ti faci un blog atunci, este cea mai vie si palpabila si irefutabila dovada ca nu intereseaza pe nimeni! (se poate sa avem pareri opuse despre contributii la forum, dar vezi bine- eti dovada! -forumul este unde sa discuta, nu este avizier)
oricum poti sa iti iei salariul ad labam de la casierie si mai mult poti sa ai orice card sa le ceri sa iti puna salariul pe el, nu este o obligatie sa iti tot schimbi cardul de salariu sau ceva ca vrea spitalu plutitor. logic ca zic si tantile alea asa, ca doar n-o sa se complice cu tot feluld e procredit, leumi, intesa, libra sau mai stiu si eu ce banci din astea no name, sunt vreo 40 de banci, doar nu sta nimeni sa completeze 40 de ordine diferite, etc etc.
da nu e obligatoriu.
- b3
- elite
trident wrote:b3 wrote:. pe mine una ma cam enerveaza cand postez ceva de interes general si vad ca nu e nici un comentariu,
tare asta
pai n-ar fi rau sa-ti faci un blog atunci, este cea mai vie si palpabila si irefutabila dovada ca nu intereseaza pe nimeni! (se poate sa avem pareri opuse despre contributii la forum, dar vezi bine- eti dovada! -forumul este unde sa discuta, nu este avizier)
comentariu = discutie, poate ? si discutia e aia intre minim 2 oameni in care unul manifesta o opinie cu niste argumente, altul se leaga de unul din argumente si aduce altele, mai pune o intrebare, celalalt ii raspunde. Nu cand unul o tine una si buna pe a lui si ignora intrebarile. Ce adresa ai la blog ?

- 187.92a
- addicted
http://adina.cheriches.ro/despre
"Mă numesc [si spune cum] (născută [si zice cum, de parca..]). Sunt rezidentă anul II pe medicină de familie. Sunt membră a Colegiului Medicilor din România și am codul de parafă ....[urmeaza codul de parafa!!] "
Cam asa ceva astept de la tine. b3, ideea de a-ti face un blog nu este sa ai mai multe discutii, ci sa ai un spatiu unde sa afisezi chestiile care vaz ca te intereseaza doar pe tine (gen nico, etc..si alte topice care sunt tratate cu indiferenta de utilizatori) fara a mai deranja. este un sfat binevoitor. desigur, si zambitor pana la cer.
asadar sper ca s-a lamurit problema legata de card-uri si SUUB. asadar imho: nu va faceti card la ce vor ei, ca nu decid ei ce si cum.
si nu va pot face nimic daca nu duceti extrase de cont, sau:
daca duceti extrase de cont dupa ce dati din gros cu MARKER-ul peste sumele respective.
face sens?
"Mă numesc [si spune cum] (născută [si zice cum, de parca..]). Sunt rezidentă anul II pe medicină de familie. Sunt membră a Colegiului Medicilor din România și am codul de parafă ....[urmeaza codul de parafa!!] "
Cam asa ceva astept de la tine. b3, ideea de a-ti face un blog nu este sa ai mai multe discutii, ci sa ai un spatiu unde sa afisezi chestiile care vaz ca te intereseaza doar pe tine (gen nico, etc..si alte topice care sunt tratate cu indiferenta de utilizatori) fara a mai deranja. este un sfat binevoitor. desigur, si zambitor pana la cer.

asadar sper ca s-a lamurit problema legata de card-uri si SUUB. asadar imho: nu va faceti card la ce vor ei, ca nu decid ei ce si cum.
si nu va pot face nimic daca nu duceti extrase de cont, sau:
daca duceti extrase de cont dupa ce dati din gros cu MARKER-ul peste sumele respective.
face sens?
-
- elder
poti sa duci extras de cont fara nici o alta informatie decat ibanul
- 187.92a
- addicted
sau doar iban-ul fara extras de cont.
- Chingachgook
- addicted
sau , logic, extrasul fara iban
-
- senior
e o prostie asta cu suub'ul care nu mai colaboreaza cu bancpost. am intrebat la personal si s'au uitat la mine de parca as fi intrebat daca au microfoane in ghivecele cu flori.
in continuare de la suub imi intra banii in cont la fel de regulat ca si inainte.
in continuare de la suub imi intra banii in cont la fel de regulat ca si inainte.
climb into the sky
never wonder why
never wonder why