rezidentiat pe diabet?!

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
Linkhap

rezidentiat pe diabet?!

Postby Linkhap » Mon Oct 12, 2009 10:47 am

as vrea sa dau anul acesta rezi pe diabet dar as vrea sa stiu cateva informatii de la rezidentii de an mai mare mai multe detalii gen :unde se face /unde nu se face, cu cine e mai bine sa faci ca prof indrumator, cam care sunt atributiile unui rezident p diabet , cam cate ore sta in spital etc.
astept cu nerabdare :D
o zi buna all

mica23
senior
senior

Re: rezidentiat pe diabet?!

Postby mica23 » Sat Oct 17, 2009 6:30 pm

Am o fosta colega de facultate care e la Cluj si este foarte multumita. Programul e normal, iese in jur de 1-2, dar mai merge uneori la tot felul de prezentari de medicamente& stuff. Stiu ca de obicei se ocupa de 1-2 pacienti, dar sunt si rezidente mai mari pe salon. Ce trebuie sa stii e ca in UE nu e recunoscut ca specialitate diabetul, deci, daca te gandesti sa pleci, alege mai bine endo. Bafta multa la rezi!

Linkhap

Postby Linkhap » Sat Oct 17, 2009 7:02 pm

mc mult d info .eu vreau pe Bucuresti, si nu vreau neaparat sa plec in afara...mi se pare cam aiurea endocrine din cauza patologiei androgenitale ca sa zic asa...kiar nu ...diabetul e mai "curat" din pct asat d vedere plsu ca poti sa faci si nutritie care duap parerea mea e d viitor si sunt si destui de putini medici
acum in bucuresti stie cienva cum s face la elias?sau malaxa?sau la institut?ma ie pana sa mi aleg dar asa ca info...as aprecia :)
bafta all la exam
:allright:

missengland

Postby missengland » Thu Dec 03, 2009 9:40 pm

De dz in bucuresti stiti ceva?se face doar la cantacuzino sau paulescu?

sheehan
junior
junior

Postby sheehan » Thu Jan 07, 2010 12:16 am

Se mai poate lua stagiul de diabet (ca stagiu secundar, eu fiind rezi de endocrine) la Malaxa? Stiti cumva cine este seful clinicii acolo?
Multumesc

Return to “Viata in spital”