spital platitor Sf. Ioan
-
- newbie
spital platitor Sf. Ioan
As vrea sa intreb, daca sunt pe acest forum medici rezidenti care au semnat anul trecut (2008) contract cu spitalul platitor Sf. Ioan, ce acte au fost necesare pentru contractul de munca. Multumesc!
- alona
- senior
Re: spital platitor Sf. Ioan
Nu mai tin minte exact ce acte au fost necesare, dar asa in mare: copie diploma bac, copie licenta(asta prin mai-iunie asa), hartia de la repartitie, copie certificat nastere, copie CI si o taxa pt cartea de munca.
Dar cel mai bine e sa suni direct la spital: 021/3345190 (asta e nr centralei) si ceri cu Resurse Umane, doamnele de acolo sunt f amabile si-ti vor da toate detaliile.
Eu am numai lucruri bune de spus despre Sf Ioan in legatura cu plata salariului, bonuri de masa, prima de stabilitate (au fost primii care au dat-o) si respectul acordat fiecarui medic.
Succes!
Dar cel mai bine e sa suni direct la spital: 021/3345190 (asta e nr centralei) si ceri cu Resurse Umane, doamnele de acolo sunt f amabile si-ti vor da toate detaliile.
Eu am numai lucruri bune de spus despre Sf Ioan in legatura cu plata salariului, bonuri de masa, prima de stabilitate (au fost primii care au dat-o) si respectul acordat fiecarui medic.
Succes!

-
- newbie
Merci pentru info 

-
- junior
da, are dreptate. si eu am fost multumita de spitalul asta