Stagiu medicina interna

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
SabinaS
newbie
newbie

Stagiu medicina interna

Postby SabinaS » Mon Dec 14, 2009 8:28 pm

Imi poate recomanda cineva un spital pt stagiul de medicina interna? As vrea ceva unde se invata, nu vreau sa plec la 1 din spital dar parca nici chiar un regim extrem.

Stiu ca a mai fost topic-ul, dar nu erau f multe raspunsuri. Mersi mult!

SabinaS
newbie
newbie

Re: Stagiu medicina interna

Postby SabinaS » Mon Dec 14, 2009 8:29 pm

Am uitat sa spun ca e vorba de Bucuresti, scuze:)

elenutzal
junior
junior

Postby elenutzal » Thu Dec 17, 2009 11:53 am

A facut cineva stagiul de medicina interna, stagiu de baza in cazul meu , la spitalul Bagdasar la Doamna . Prof Crina Sinescu?
Eu incerc sa-mi obtin detasare pe Bucuresti si am obtinut aprobare de la doamna respectiva pe stagiul de medicina interna. Acum cineva de la Centrul de Perfectionare imi spune ca Bagdasar nici nu are catedra de medicina interna si ca doamna respectiva are dubla specializare medicina inerna si cardio da are rezidenti de cardio doar. Eu m-am exprimat f clar la Doamna profesor ca sunt rezident de medicina interna, ca vreau sa fac stagiul de medicina interna, cererea suna f clar...si a semnat. Doamna nu stie ce rezidenti pregateste? Plus am gasit in cv-ul doamnei : activitate didactica cu rezidenti si stagiari de medicina interna. Parca tind sa cred ca cei de la Centrul de perfectionare m-au dezinformat. A facut cineva la Bagdasar medicina interna? Cum e? Merci anticipat!

ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Thu Dec 17, 2009 12:29 pm

Clinica de la Bagdasar este clinica de cardio , nu de medicina interna.Nu stiu de ce ti-o fi semnat dna profesor, care intr-adevar are dubla specializare, dar clinica pe care o conduce NU este clinica indrumatoare de medicina interna. Uita-te si tu la locurile de medicina interna scoase pe Bucuresti, ca sa vezi care sunt clinicile de medicina interna unde poti sa-ti iei stagiul de baza. Cei de la CNPDS au dreptate. Uite, iti sugerez de exp pe prof. Victor Stoica de la spitalul Cantacuzino.E super ok, sigur o sa-ti semneze. Cantacuzino este clinica indrumatoare pentru rezi de interne.
" Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti." Heyde

Return to “Viata in spital”