Rezidentiat CARDIOLOGIE
-
- newbie
Rezidentiat CARDIOLOGIE
Salutare!
Care sunt toate optiunile de spitale pt rezidentiat in cardiologie?
Care sunt recomandari (pro)? Critici (contra)? Nivel de pregatire? Obligativitatea prezentei?
Tratati fiecare spital prin prizma celor 4 intrebari de mai sus.
Mersi.
P.S.
Pt cei care vor sa stie cum decurge pregatirea in cardiologie am atasat curriculum.
Care sunt toate optiunile de spitale pt rezidentiat in cardiologie?
Care sunt recomandari (pro)? Critici (contra)? Nivel de pregatire? Obligativitatea prezentei?
Tratati fiecare spital prin prizma celor 4 intrebari de mai sus.
Mersi.
P.S.
Pt cei care vor sa stie cum decurge pregatirea in cardiologie am atasat curriculum.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- lady galadriel
- senior
-
- newbie
Am facut o lista cu toate (?) spitale din Bucuresti colectandu informatiile de pe un sit. Lista e aici
Presupun ca nu toate au clinici de cardiologie si ca sunt si mai putine care au posibilitatea de a organiza specializarea in cardiologie.
Am aflat ca la C.C.Iliescu exista posibilitatile de pregatire in cardiologie invaziva si despre prezenta obligatorie zilnica incluzand contravizite si garzi. Aceste din urma ar prezenta posibil dezavantaj pt ca sigur voi lucra si part-time.
lady galadriel, iti multumesc pt explicatia despre caminele din celalalt thread. Imi poti spune cum este programa saptamanala in clinica unde lucrezi si care este clinica aceea?
Presupun ca nu toate au clinici de cardiologie si ca sunt si mai putine care au posibilitatea de a organiza specializarea in cardiologie.
Am aflat ca la C.C.Iliescu exista posibilitatile de pregatire in cardiologie invaziva si despre prezenta obligatorie zilnica incluzand contravizite si garzi. Aceste din urma ar prezenta posibil dezavantaj pt ca sigur voi lucra si part-time.
lady galadriel, iti multumesc pt explicatia despre caminele din celalalt thread. Imi poti spune cum este programa saptamanala in clinica unde lucrezi si care este clinica aceea?
- 187.92a
- addicted
-
- newbie
trident wrote:ce-mi palce ca vine toti soldovenii si face cardiologie. belea
voi astia romanii chinuiti0va cu harrison![]()
si ulterior nici n-o saaveti loc pe sectie de sholdo
nu sunt moldovean.
locul pe care il voi ocupa e separat de locuri pt cetateni romani asa ca nu ma ma introduc pe locul cuiva (daca va fi sa ma introduc)
dupa rezi romani de pretutindeni ar trebui sa plece din romania si sa profeseze in tara din care au plecat (sau altundeva)
am crezut ca nu ai prejudecati, trident.
- 187.92a
- addicted
n-am mancatzash fac si nudism da nush daca vii in romanica sa faci rezi esti mult prea tare fatza de udne ai plecat de la tzara ta, assa ca mai subtirel cu vai cat de naspa iti este. aici gasesti apa curenta sapun (SAPUN) si femei fara naframa la mecla, anyway tot e mai bine ca la tine. acu le vrei pa toate si asta nu-mi place la oameni. asta e tot. fa frate cardiologie, iar astialalti omorati-va sa prindeti cardio. lolz
-
- newbie
trident wrote:n-am mancatzash fac si nudism da nush daca vii in romanica sa faci rezi esti mult prea tare fatza de udne ai plecat de la tzara ta, assa ca mai subtirel cu vai cat de naspa iti este. aici gasesti apa curenta sapun (SAPUN) si femei fara naframa la mecla, anyway tot e mai bine ca la tine. acu le vrei pa toate si asta nu-mi place la oameni. asta e tot. fa frate cardiologie, iar astialalti omorati-va sa prindeti cardio. lolz
S kime se macujes, trident?
-
- newbie
pc7 wrote:hai brea ca si io citesc imedu si nu vreau sa-mi iau traducator, vorbeste in romaneste daca tot esti in romania
Exact. Ai inteles perfect ce am vrut sa spun. Asta vroiam si eu sa-l rog pe trident; sa vorbeasca romaneste ca sa inteleg si eu si sa nu-mi iau traducator.
MyRy wrote:rezi cardio 6 ani? e o greseala?
Nu este nici o greseala din cate stiu eu. Rezidentiat pe cardiologie este de 6 ani.
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
-
- newbie
- lady galadriel
- senior
-
- newbie
Re: Rezidentiat CARDIOLOGIE
are cineva ceva cardiologie in format electronic?
all good things come to the end...
- gaurav_singh_md
- elder
gabyba wrote:are cineva ceva cardiologie in format electronic?
topol and braunwald's.....latest editions....got them from gigapedia.org
- medicinista_bv
- junior
servus
am terminat anul acestsa si ma bate asa, un rand razletz,
sa aleg cardio (preconizez sa fiu in primii 400-500 de candidati si deci poate as avea o sansa).
si vreau sa ii rog pe colegii mai mari, rezidenti pe cardio, sa ma sfatuiasca... stiu ca e munca multa, responsabilitate mare, rasplata putina, etc... se merita?
multumesc
am terminat anul acestsa si ma bate asa, un rand razletz,

si vreau sa ii rog pe colegii mai mari, rezidenti pe cardio, sa ma sfatuiasca... stiu ca e munca multa, responsabilitate mare, rasplata putina, etc... se merita?
multumesc
-
- newbie
cine ne mai poate povesti cum e pe cardio,?
la cluj unde se mai face in afara de institutul inimii, recuperare?
la cluj unde se mai face in afara de institutul inimii, recuperare?