salut!
am stagiu de 2 luni, insa exact in perioada asta trebuie sa plec din tara sa dau niste examene si ma intorc dupa ce s-a terminat stagiul. Vreau sa iau concediu de odihna o luna si apoi inca 15 zile de concediu fara plata.
Se poate asa? sau nu imi da nimeni atata concediu pe un stagiu atat de mic?
Nota la sfarsitul stagiului, mi-o mai da cineva?
Stagiul e de pneumo...si am inteles ca nu se poate cadea la o intelegere cu cei de acolo.
Cum ma sfatuiti? Multumesc!
pe stagiu de 2 luni: exista limita maxima de concediu..?
-
doctorX
- newbie

- ruxischatz
- senior

Re: pe stagiu de 2 luni: exista limita maxima de concediu..?
Concediu de 21 de zile, pe stagiu de 2 luni iti poti lua. Stiu sigur pentru ca imi iau eu o luna din chirurgie (2 luni) si nu e nici o problema. Cu cele 15 zile fara plata nu stiu sigur ce sa zic...Nota o ceri inainte de concediu...cred. Eu una asa o sa fac. Succes 

Stiu doar un singur lucru, acela ca nu stiu nimic
- ndsimona
- elder

da, poti sa-ti iei concediu de odihna o luna din stagiu de 2 luni
in ceea ce priveste alea 2 saptamani mai bine iti aranjezi un medical la medicul de familie
oricum si daca iri iei fara plata si daca iti iei medical tot va trebui sa te duci la minister sa-ti prelungeasca rezi cu 2 saptamani, dar daca iti iei fara plata inseamna mai multe drumuri la spitalul platitor plus intrerupere 2 saptamani pe cartra de munca (trebuie cerere de concediu fara plata, apoi sa te duci sa-ti iei adeverinta pentru minister in care sa se specifice cu cat trebuie prelungit rezi, apoi sa te duci sa depiu din nou cerere de reincepere a activitatii)
in ceea ce priveste alea 2 saptamani mai bine iti aranjezi un medical la medicul de familie
oricum si daca iri iei fara plata si daca iti iei medical tot va trebui sa te duci la minister sa-ti prelungeasca rezi cu 2 saptamani, dar daca iti iei fara plata inseamna mai multe drumuri la spitalul platitor plus intrerupere 2 saptamani pe cartra de munca (trebuie cerere de concediu fara plata, apoi sa te duci sa-ti iei adeverinta pentru minister in care sa se specifice cu cat trebuie prelungit rezi, apoi sa te duci sa depiu din nou cerere de reincepere a activitatii)
" Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti." Heyde
-
doctorX
- newbie

va multumesc mult! Nu stiam toate lucrurile astea legate de concediul fara plata.
Sper sa accepte si cei de la Nasta, si sa nu faca scandal....
Sper sa accepte si cei de la Nasta, si sa nu faca scandal....