poi si pana acu nu era la fel?nu oricumdemisionai de unde erai prima oara?
de ce au mai trebuit sa bage chestia asta acum?ca oricum nu ramaneai pe amandoua specialitatile...nu aveai cum...
si eu tare imi doresc sa fie cum zici tu...sa nu ramanem pe dinafara 15 zile ca ar fi aiurea rau...
este cineva deja rezident si vrea post?
-
- senior
- dr_dr
- elder
Re: este cineva deja rezident si vrea post?
daca e cum zic eu sa dai o bere 

Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost 

-
- senior
ok,ne-am inteles
- vampyblue
- senior
eu sper sa aiba dreptate dr_dr, dar totusi textul legii actuale spune ca intri in incompatibilitate din momentul in ca susti un nou concurs de rezi, nu de cand inchei un alt contract...
banuiesc ca o sa ne lamurim dupa rezi, 15 zile sunt suficiente sa te lamuresti ce si cum si sa trimiti un biletel ministerului..
banuiesc ca o sa ne lamurim dupa rezi, 15 zile sunt suficiente sa te lamuresti ce si cum si sa trimiti un biletel ministerului..

- d'Arc
- elder
mie mi se pare de bun simt ce spune dr_dr. adica asa ma gandisem si eu
nu castiga nimic ministerul daca avem noi un decalaj de 15 zile. si putem solicita demisia incepand cu data de ... 1 ian 2010.
si nu scrie ca incompatibilitatea inseamna intreruperea musai la data aceea a contractului, eventual poate dupa cele 15 zile daca n-ai ales nimic. sau cum e implicit ramai pe nush care dintre cele 2. eventual asa, desi nici acolo nu vad vreun sens.
nu castiga nimic ministerul daca avem noi un decalaj de 15 zile. si putem solicita demisia incepand cu data de ... 1 ian 2010.
si nu scrie ca incompatibilitatea inseamna intreruperea musai la data aceea a contractului, eventual poate dupa cele 15 zile daca n-ai ales nimic. sau cum e implicit ramai pe nush care dintre cele 2. eventual asa, desi nici acolo nu vad vreun sens.