SPOR ATI
-
- junior
SPOR ATI
Salutare! Am o rugaminte...in special pentru cei care sunt rezidenti pe ATI sau lucreaza in sectii cu compartiment de Terapie Intensiva sa imi spuneti cat e sporul si daca se poate legea care reglementeaza acest spor...adik exact ce scrie la voi pe foaia de pontaj, ca am un conflict cu cucoanele de la RUNOS de la spitalul platitor. M-esc mult!
-
- junior
Re: SPOR ATI
eu cand am facut modulul de ATI am semnat pontajul la serviciul RUNOS de la spitalul unde am efectuat modulul, specificand legea ( al carei nr.nu-l mai stiu, dar trebuie sa ti-l spuna tantile de acolo) si sporul pe care spitalul il acorda angajatilor sai pe sectia de ATI.
-
- junior
Va rog, daca stie cineva exact care e legea pt spor de ati...ce scrie exact pe pontajul celor de pe ati...
- freeon
pe pontajul meu nu scriu niciodata legea care reglementeaza sporul, asta nu e treaba mea sa cunosc nr legilor, ci e treaba secretarelor, sa stea ele sa caute daca au dubii eu atat scriu pe pontaj "se acorda spor ATI 75% conform legislatiei in vigoare" toata lumea angajata in sectia ATI ia sporul asta fara sa scrie nr legii