detasare caz exceptional help
-
- newbie
detasare caz exceptional help
rog colegii sa ma ajute cu un raspuns sau un sfat. sint rezidenta de an 3 pe gineco,am parintii foarte bolnavi, tatal meu e cu hepatocarcinom in faza terminala iar mama cu boala psihica severa ce necesita internari repetate si supraveghere.sint singura la parinti nu am cine sa ma ajute cu intretinerea lor trebuie sa fiu langa ei,prognosticul tatalui meu e foarte grav, supravietuire 3-4 luni cu indulgenta... exista cumva posibilitatea unei derogari de la regulamentul de detasari astfel sa obtin posibilitatea de a efectua rezi in spital judetean in centru neuniversitar???? ce ma sfatuiti sa fac?? cum sa procedez??
- victor
- elder
Re: detasare caz exceptional help
Dupa ce incerci sa rezolvi cu administratia/secretarele de la centrul de perfectionare, mergi in audienta la directorul CNDPS - cu tot dosarul cu aprobari, acord primire din partea centrului unde te duci/coordonator, cereri etc. Vezi ce mai afli pe drum.
-
- newbie
am sunat sa intreb la cnpds si mi-au spus ca nu mai este baza legala si CA NU SE POATE.sa ma duc in audienta la director sau la minister? sint disperata va rog sa ma credeti.........
- victor
- elder
mergi in audienta la directorul centrului - sau macar la directoarea adjuncta - daca se poate face ceva, o sa iti spuna ce.
- rezidante
- senior
ramona140277 wrote:am sunat sa intreb la cnpds si mi-au spus ca nu mai este baza legala si CA NU SE POATE.sa ma duc in audienta la director sau la minister? sint disperata va rog sa ma credeti.........
din ce oras vrei sa pleci si unde vrei sa ajungi?
- marmotul
- elite
mai poti sa faci ceva neoficial: vorbesti cu seful de sectie unde vrei sa ajungi sa te primeasca si apoi vorbesti cu proful care iti semneaza pontajele: ii spui situatia, ii zici ca dr x te primeste, probabil vor vorbi si ei intre ei la telefon si cred ca iti da drumul macar pentru o perioada. partea prosta e ca tre sa te duci sa semnezi pontajul lunar la spitalul unde lucrezi 'oficial'
da-mi un pm daca vrei mai multe detalii
da-mi un pm daca vrei mai multe detalii

- ndsimona
- elder
Du-te in audienta la seful CNPDS.Nu stiu cine este acum, era Florian Popa si cu el te puteai intelege.
" Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti." Heyde
-
- junior
Legal se poate. Avem o rezidenta detasata din centru universitar in spitalul judetean in care lucrez.
-
- senior
legal se poate in cele 2 sesiuni (mai si feb).
parerea mea ii ca pana atunci sa iti rezolvi actaria, si sa mergi pe mica intelgere (unde mergi confirma telefonic sefului actual ce fata oki esti si seful iiti da viza pe carnet, pontaj si salar ca si cum ai fi la ei). mi se pare mai simplu.
parerea mea ii ca pana atunci sa iti rezolvi actaria, si sa mergi pe mica intelgere (unde mergi confirma telefonic sefului actual ce fata oki esti si seful iiti da viza pe carnet, pontaj si salar ca si cum ai fi la ei). mi se pare mai simplu.
pq pas?
-
- newbie
va multumesc din tot sufletul pentru mesaje am acte doveditoare referitoare la bolile parintilor mei si sefii mei sint de acord sa merg acasa pentru ca imi cunosc situatia doar ca la cnpds au spus CA NU SE POATE.o sa merg in audienta cum m-ati sfatuit voi sa vad ce pot face...vreau sa ma detasez din timisoara la turnu severin.REZIDANT multumesc pentru mesaj ,cum sa luam legatura? e prima data cand intru pe forum si nu ma prea pricep...